Bad är grejt!

Vart en härlig dag trotts det usla vädret! Skolan var toppen, och redovisningen gick så bra den bara kunde.. känns alltid så skönt efteråt!!
Efter skolan åkte jag direkt och hämtade lillan, möttes som vanligt att världens gladaste tjej :)
Vi åkte hem, mös, läste böcker, såg lite film osv. När Robin kom hem tog dom ett varmt bubbelbad... hon hade tjatat sen vi kom hem. Jag drog ut på en härlig springtur jag!
När jag kom hem så kom pappa förbi, super kul, har knappt träffat dom på hela sommaren, dom är ute med husvagnen nästan hela sommrarna nämligen.

Nu har jag och Robin avnjutit en gooo middag i lungn och ro, Penny fick gå och sussa före så vi fick lite mysstund för oss själva :)

Nu blir det film och mer mys!

Badflickan och badpojken!



Morfarbuuus!



Go'kväll!!

Middag!

Idag så begav sig jag och Penny hem till Frida och Mollie direkt efter skola/dagis... Vera och lilla Lova var också där, Tindra fick stanna hemma med över 39 graders feber, stackarn! Frida bjöd på den godaste VB-ost pajen jag nånsin ätit, med kräftskärtar, romröra och en god sallad... vi åt kl.16 nu är kl snart nio, och jag är fortfarande proppmätt!!! :)

Flickorna var hyffat vänner idag iaf, och hade imellan åt riktigt kul... och jag vet då inte vart Penny har lärt sig att tvätta i toan.... hmm, hon tvättade nämligen sina sockar där... fräscht :P

Vid sex åkte Vera på fotbollsträning och jag, Frida och barnen tog en promenix dit för att se... s*an så sugen jag är på lira....

Nu ska jag se fångarna på fortet och plugga, har muntligredovisning imorn! HUVVA!

Världens sötaste Lova!


Buuuusflickorna!


På promenad.


Hoj!

helg!

Snart är helgen över, och ännu en skolvecka väntar. Skolan känns verkligen super kul och allt känns så lätt nu i början, är så fylld av energi... hoppas det håller i sig bara :)

Helgen var varit riktigt grejt faktist... Fredan så var jag på jobb fest, var riktigt trevligt, trotts att man får lov att vara nykter nu för tiden :)

Igår kväll så fick Penny vara hon sin Farfar, Marie-Louise och faster Rebecca, medans jag och Robin gick ut och käkade och sen drog några bowlingmatcher... även airhockey. Efter det drog vi och hämtade hem lillan som somnade direkt, sen blev det film och mys. Rikti toppen kväll!! :)

Idag så har vi inte gjort mycke alls, sett Emil i lönneberga, vart ute och kutat, badat bubbelbad med Penny och nu sitter jag och Penny och ser Lejon kungen medans karln i huset lagar goo mat!

Ebba har ju även hunnit fylla år... lilla Ebba som blivit stor nu... hela 7 år! Vi var där och firade henne i tordags, Hon blev glad för presenterna, och vi bjöds på rikti goofika. Emmelie är så otroligt duktig på att göra tårtor!!

Nu lite bilder från kalaset.

Paketöppnig..


Söta Colin.


Fotomodellen Ebba :)



Penny ville inte va sämre :)


Nu måste jag plugga lite...

Må gott!! Ciao!


V.21

Tiden går och går... går in i v.21 idag. Har faktist börjat må lite bättre nu och jag spyr inte alls varje dag, känns super skönt!!! Man börjar längta riktigt mycke nu, det är så mysigt att ligga och mysa och känna lilla bebben sprattla omkring... undra vem den lille är :)
Penny börjar också längta mer, hon pussar magen varje dag och säger att hon vill hålla i bäbisen, och att hon älskar den, mest säger hon lillebror faktist ... men hon tycker den ska hete becka eller hilma, sötnosen :)

Ikväll så har lilla familjen varit hos min mamma och ätit suris, även min mormor, moster och kusin var där... mycket gott och mycket trevligt, tack mamma för maten och en trevlig kväll!!

Här kommer en liten magbild.. nu börjar det synas liten bulle iaf!



Nu ska jag se fongarna på fortet klart och plugga lite, sen blir det ett bad tror jag :)

Ciao!

Full rulle.

Skolan har börjat om, och vi har haft massor med skoj att göra dom senaste dagarna. Bland annat så var vi på Leos lekland i lördags med Olov, Carina och Mira... även Hanna, Danne och Harry, och Jocke, Sandra, Love och lille Ville var där en stund. Var super roligt som vanligt!! Efter Leos så åkte vi hem till dom först nämnda med pizza från Viking... ALLTID lika gott!!

Idag så har jag haft middags gäster av Vera och Tindra, och Frida och Mollie... jag bjussade på tacotårta (Malins goooda recept) med en sallad till....var lika gott som jag minns att den var!! :)


Tack för en trevlig kväll tjejer!

Leos bilder.

Söte Harry.


Love och Penny kör bil.


Min pruttunge.


Mira hoppar.


Penny med...


Penny med söta Noel.


Mira åker...




Kvällen.

Brudarna bakar.


Tindra har bakat en kaka.


Koncentrerad Mollie.



Nattinatti!





Besök hos Vesslan!

Jaa, som jag skrev tidigare så har vi varit på besök hos vera idag... och även Ingela med sin dotter Wilma var där. Det var varmt och skönt på Veras tomt, så vi njöt i fulla drag! Morsorna satt och tjattrade och fikade, små bebisarna sov och såg söta ut mestadel av tiden och storbarnen, badade, hoppade stuttsmatta, fikade, lekte med lera, läste böcker..ja allt möjligt kul! Tack för en trevlig dag brudar!

Sista, av mina hela(!!) 2 lediga dagar i sommar (förutom helg) är nu snart förbi och imorn börjar skolan om... känns spännade faktist men hade  önskat att iallafall fått vara ledig veckan ut, får hoppas på mjukstart iaf!!

Går föresten in i v.20 idag, tiden går nästan läskit fort :)

Nu ska vi se på en film och mysa....

Lite bilder från dagens bravader först bara:

Min sötnos redo att åka.


Badbrudarna.


Lilla söta Wilma.


Gullplutten Lova.


Inkan och Vesslan :)


Lerbakning.



Go'kväll!

Luletripp!

Igår så tog vi kärran och begav oss till Luleå hela familjen... Vi började med lite shopping på Storheden där Biltema var huvudattraktionen (dock inte för mig kan jag lova). Efter det så åkte vi och hämtade upp brorsan på hans jobb och sen vidare till Camilla, Johan, Fanny och Elias. Där fick vi lite fika, sedan satt vi ute och solade och lekte med barnen, när johan kom hem var det dax för goo middag.  Efter det var det bus för hela slanten och så klart lite bebismys med Camilla och Johans nya lilla tillsakott Vilmer. Vid 20.00 så begav vi oss hemåt efter en rikti Mysig dag!!

Lite bilder från gårdagen.

Racing...


Penny testar cykeln utan stödhjul, morsan fick hjälpa att hålla balansen.


Bror och Elias spelar tennis.


Middagsdax.


Camilla och Moi.


Jag och Vilmer.


Danne och Vilmer.


Liten godis, tv mys stund med morfar. (pappa och Marianne dök förbi en stund också)


Gittarspelning med pappa.


Bus med Danne.





Idag så ska jag och Penny träffa Vera, Tindra och lova, och Ingela med hennes lilla tjej Wilma, ska bli super trevligt, var evigheter sedan man träffade Inkan mer än bara korta samtal på stan osv :)

Ha en bra dag allesammans!!
Ciao!


Hunnit med mycke...

Igår morse så åkte Robin och Kippe ut i skogen med endast kläder på kroppen, en yxa och kniv för att bygga bo, hitta mat och överleva till idag??! Dessa killar kan få sånna där lustiga ideer ibland, dom klarade det ju alldelsens utmärkt när dom vid kl 21 igår åkte hem till Kippe, beställde pizza, drack öl och spela Fifa istället för att dom tyckte det blev för långtråkit....haha!!

Jag och Penny hade iaf en rikti kanon dag trotts Robins frånvaro. Vi åkte ut till Sjöbotten med Danne, Hanna och Harry, Carina, Olov och Mira och Hannas syster Sofia. Där badade vi, fikade och hade en mycket trevlig dag på stranden. Vid tre så åkte vi raka vägen till Nyborg och såg Clemens krossa Klutmark, tror det blev 6-1... NICE!!

Efter det så åkte jag och Penny till Vallen där min moster Annica och hennes karl Micke bor... Riktigt mysigt ställe faktist! Min mamma och Åke var också där. Vi Bjöds på grillat och en riktig trevlig kväll!!

Idag så har familjen hunnit med 2 kalas. Först ute i Robins pappas stuga där vi firade Robins lillebror Oliver och sen ett till kalas hos Tindra... Riktigt härlig dag :)

Igår.

Mitt charmtroll.



Kalas i stugan.

Penny med faster Rebecca.


Skatarna Colin och Penny.


Robin.


Födelsedagsbarnet Oliver med Penny och jag.



Kalas hom Tindris!

Tindra och Penny fikar.


Vännerna (-Vera)! :)


Holly.


Bubbelblåsning.


Lova.


Pressentöppning.



Imorrn blir det Luleå för att hälsa på Camilla och Johan som fått sitt tredje underverk, och hälsa på broder som fyllt år, hoppas på en kanon dag!

Nu blir det film...

Ciao!


Sista dagen på jobbet!

Jajjemensan idag så har jag jobbat i 11 veckor, vilket innebär att jag börjar om skolan på onsdag... guuuud vad tiden gått fort!!! Vart en kanon dag iaf då vi spelat minigolf tillsammans och jag bjöd på fika, jag kommer sakna jobbet och alla underbara arbetskamrater!! Man kan nog inte ha bättre sommarjobb! Vad som däremot ska bli sjukt skönt är att slippa börja kl. 06.30 på mornarna, nu kommer varje morgon kännas som sovmorgon :)


Kvällen har varit grejt, vi har grillat och käkat här ute, Penny har badat i lill poolen, käkat bär och lekt en massa. Pennys Momme och Åke var förbi med en massa kläder till Penny (igen... 3 dagen i rad nu tror jag!) Penny blev jätte glad, jag med :)
Nu sover lillan och jag och Robin ser på Diamond Leauge och myser...


Badar inne också!


Buse!


Ute och busar.


Momme.


Ciao!




Ultraljud :)

Idag så har vi varit på ultraljud. Allt såg jätte bra ut så vitt barnmorskan kunde se, och jag hade gått 5 dagar längre än vad barnmorskan hade beräknat. Detta innebär att jag trodde att jag skulle gå in i v.19 imorn, men nu är jag ju redan det!!  Vi tog inte reda på något kön så det får bli en överaskning även denna gång :)

Lille prins/essan.



Här är magen när jag väntade Penny i v.19.


Och här är magen nu i v.19. (usel bild)


Ganska lika mage va??

Nu ska jag baka en björnbärscheescake, har sista dagen på jobbe imorn så då ska jag bjussa på fika... hoppas den blir god, har varken smakat eller bakat den förut.

Ciao!

Ny pyjamas :)

-Tack momme för den fina pyjamasen!

 

Främmen!

Idag har det inte hänt så mycke av värde förutom att jag och Penny var förbi svägerskan med familj en kortis.... nu ligger jag i sängen och tänkte faktist snart sova! Robin har besök av Kippe, de lirar fifa.

Igår hade jag lite främmen från mina underbara girls (Malin, Vera, Kaisa & Sofia) och söt, söta barn. Jag bjöd på lite käk, sen satt vi mestadels och tjattrade om allt och ingenting... alltid lika kul att umgås :) Stor flickorna Penny och Tindra dom hade väll inte sina bärsta dagar kanske, mellan dom var det mest gräl, bråk och skriiiiik!

Tindra, lillesyster Lova och Penny.


Holly.


Lova.



Ciao! 

Hemma....

Är hemma nu efter en rikti kanon dag!

Började dagen med en liten sovmorgon och uppdukad frukost av min kära sambo och dotter när jag vaknade. Efter det begav vi oss ner på kurjan tillsammans med Olov, Carina och Mira. Flickorna fick åka karuseller vilket var en riktig höjdare idag.

Efter det så for vi ut till Storgrundet där vi har firat Harrys som fyllde 1 år i tordags. Vi har fikat en massa go fika, badat (dock blev det inget första års dopp för mig), haft kräftskiva, lekt lekar... ja en massa skoj!!

Killarna drog vidare ner på kurjan..... Själv var jag så trött så jag valde att åka hem med lillan. Blir nog snart att krypa ner i sängen :)

Karusellåkning.


Robin o gullan.




Baddax.


Födelsedagsbarnet Harry boy!


People.


Hanna.


Sandra och Linus.
'

Fiskedams daxx!


Stora fisken.


Pusss!


Matning.


Kräftskiva.


Robin och Hanna spexar.





Nu säger jag godnatt för mig :)

Kalas!

Igår nalkades det 2 års kalas för Tindra gumman, samma dag som lille Harry blev 1 år, stort grattis till er båda två :)

Var ett super trevligt kalas, med riktigt gott fika, som vanligt må jag säga när vera är i farten!!! Sen var det många trevliga mammor och pappor att prata med och en massa söta barn att titta på :)

Imorn blir det 1 års kalas för Harry ut i storgrundet och sen kräftskiva med samma gäng, hoppas på fin väder så man kanske får ta första och kanske ända doppet för i år!!! Blir nog en toppen dag!

Här kommer lite bilder från kalaset igår.

Födelsedagsflickan Tindra.


Pressentöppning.


Min flicka.


Vera med lilla söta Lova.


Flickorna.


Millea.


Fiske dam med lekledaren Vera och fiskaren Elsa.


Veras bror Nicke med dottern Malva.


Godisgrisarna Tindra och Penny.


Söta Molle.


Jag och min fina och underbara vänner Frida och Vera.


Fredde och Molle.


Mina älsklingar.




Ha en bra allihopa! Ciao!



RSS 2.0