Umeå!!

Nu har vi nykommit hem efter en barnfri weekend i Umeå med våra kära vänner Vera och Ludde. Fick det av Robin i födelsedagspresent, likså Vera av Ludde. Har haft det så jäkla gött med en massa shopping, goo mat, good dryck och en massa skratt! Kunde nog inte ha blivigt så mycket bättre. Till och med vädret var på vår sida och kan inte säga att det var annat än underbart att sitta ute på uteservering och dricka en kall cider mitt på dagen. Tack för en underbar helg och tusen tack Familjen Lundström som skött lilla Ziggyy och mamma och Åke som haft Penny hos sig :)

Ikväll på självaste valborgs så blir det en lugn kväll med goo mat och mys med barnen, blir nog en liten promenix upp och se på brasan också.

Hoppas alla får en toppen valborgs!

Gänget.


Födelsedagsflickorna :)



Hooooj!

Grattis Vera!

Idag fyller min underbara vän Vera 27 bast, hipp hipp huraaaaaaaa! :)


Full späckad dag!

Idag har det vart en fullspäckad dag må jag säga, och en minst sagt nice en :)

Dagen började på bästa sätt med att svägerskan ringde och väckte oss och var på väg till oss på besök. Hon och Colin var här några timmar, sen drog vi vidare hem till dom istället och blev bjudna på goo-vofflor med grädde och sylt.
Efter det så begav vi oss hem och ännu en dag hade vi turen att bästa Vera och flickorna kom förbi så där spontant. Vi drack lite kaffe och flickorna fick busa. Mycke, mycke trevligt :)

Iafton/kväll så har vi haft finfrämmen utan Sandra, Love och Ville. Var super länge sedan vi träffades så det var verkligen på tiden. Sandra hade med pizza, och till efterätt så blidde det kaffe och köpeskakor :)  Tack ni fina för en toppen kväll, får vi göra om snarast!

Colin in action!


Penny med kärleken-Love!


Ville.


Min buse.


Nu ska jag se BB, sen väntar sängen... maby blir det en tripp till storstan imorrn.

Nattinatti!


Älskar sooool!

Idag hade vi turen att Vera och flickorna hade ärender på apoteket i hamn och tog vägarna förbi oss för att kolla om vi var hemma och det va vi ju.. så det blev att dom stannade. Så det blev både lunch, mellanmål och flera härliga soltimmar här ute i det underbara vädret... en rikti kanondag!!

Nu har jag ganska nyss kommit hem från fotbollsträningen och Big brother rullar på tv:n... är helt fast :)

Ute i solen.


Tindris.


Lovis.


haha...


Sötis.


Bus.


Best friends :)


Min vackra pajk.



Ciao!


Vänner.

Idag vid 11 så komme mina underbara brudar Vera & Tindra, Malin & Ellie, Kaisa & Holly och Sofia C... bara lilla Lova som fattades. Jag bjussade på lunch ute i det fina men ganska kalla vädret, och till efterrätt drack vi kaffe och käkade Veras goooda bakverk :) ´
"Stor"flickorna Tindra och Penny busade på, badade, målade, bråkade, såg film, sprang ut och in, och in och ut... full fart kan jag lova.

Iafton så har hela familjen varit upp och storhandlat och på vägen hem så stannade vi på Viking och käkade pizza...UTE(!!) I skelleftehamn så var det 8 grader och i stan var det 17 grader så det kändes som rena rama utlandet kan jag lova :)

Nu blir det filmtime!

Tanterna och Holly :)


Holly i sina tuffa brillor.



Glada Ellie.



Mina älsklingar.


Hoj!

Grill väder!

Ikväll så har vi grillat för tredje dagen i rad, njammy!!!!! Idag blev det hos Olov och Carina och deras sönosar Mira och Rio. En rikti toppen kväll, med gooo mat och härligt sällskap. Måste vi göra om snart :)

Imorrn får jag besök av mina homies Malin & Ellie, Kaisa & Holly, Sofia C, Vera & Tindra & Lova, ska bju på lunch ute i det underbara vädret som jag har beställt, blir riktigt nice :)

Bilder från idag.

Papporna pratar och dricker ööööl.
Enligt Penny sä är det bara-pappa, Olov och Ludde som gillar ööl.


Min Sötnos.


Carina med Gullliga Rio.


Bustjejerna.



Min andra söting.


Nattinatti!

Lördag.

Idag var det dax igen... för inget mindre än en grillning till. Idag va vi bjudna till fam. Lundström men det blev inte kött idag utan kryddkorvar, mums! Grillning är fan det bästa ätbara! Tack ni underbara för en mysig kväll!!

Vid två tiden idag fick vi ju fin främmen en kortis utav Sofia C & Andre... mycke trevligt. Vi drack en kopp kaffe ute i solen och dom fick träffa Ziggy för första gången. mys!

Nu sussar barnen och karln är ute och bygger på altanen, blir rikrigt bra!! Hoppas han kommer in snart så vi kan mysa och se en bra rulle... hoppas ni alla har en mysig lördag!!

Dom här tuffa kläderna fick Ziggy av Sofia & Andre.


Påskkärringen Ebba med Ziggy.
 

Tokisarna Colin & Penny.


Lätt att ta kort på alla fyra... svar nej! :)


Ziggy och underbara faster.


Ciao!

Badtjejen!

Jaha då har Penny tagit sitt första dopp ute i år då... hon tjatade redan för 2 dagar sen men vi har sten vägrat då vi tyckt det varit lite väl kallt. Men idag är det redan stek hett i solen i lää på våran uteplats och efter lite tjat så sa vi OK... hahaha ni borde sett ansiktsuttrycket när hon landade i poolen :)



Nu ska jag lägga över lillkillen i vagnen och gå ut i solen jag också.

Grillning again :)

Har just varit på en liten promenix ner på ica för lite grill-handling. Sånna här underbara dagar kan man bara inte motstå att ta fram grillen!!!

Dagen har varit händelserik med både försälgning av våran kära nissan, kalas hos fam. Lundström eftersom David fyller år på söndag, hipp hipp hurra :) och påbörjning av altanbygge här hemma.  Karln min är så duktig så nu förtjärnar han en stor och saftig stek... ha det gött allesammans!

Våran söta påskkärring-lucia!


Tårtan som Emmelie gjort till David, duktig eller vad :)


Födelsedags"barnet" :)



Altanbygge.


Prinsen.


Tuffing!





Glad påsk!!

Imorse så åkte jag och barnen till Vera och flickorna för lunch, för att göra påskkort, och för sminkning inför våran planerade "påskkärringrunda". Penny har verkligen sett fram emot att få gå påskkärring, så äntligen :) "Stor"flickorna gick och knackade dörr själva medans vi stod på gatan och väntade och tittade vid varje hus. Dom var verkligen uuuur söta, och alla som dom knackade på hos och gav påskkort blev överförtjusta :) 
Tack för en mysig dag :)

Efter det så åkte hela familjen till min mamma och till Robin mamma och Penny fick påskägg hos båda, så efter gårdagen, "påskkärringrundan" och besök hos dom kan jag lova hon har godis för många helger här framöver :)

Påskkortsmåling.


Glada Lova kikar på.


Sötnosarna.



Tindra.


Penny.


Lova fick också vara påskkärring.


Glaapåsk!



Hos momme blev man glaa över påskägget:)



Min söta påskkärring :)


Ziggy fick inte vara påskkärring men han är min sötnos ändå :)


Nu väntar fotbollsträning... tjing och glad påsk på er!!!

!!

Idag har det varit en härlig dag som började med en lunch och fika för mig och Penny med Maja och hennes lilla Bastian på Kopparstark, efter det begav vi oss hem och hämtade lilla gubben och åkte vidare till Pappa och Marianne som hade besök från Luleå av Camilla och Johan och deras busfrön Fanny, Elias och Vilmer. Där bjöds vi på ännu mer fika och barnen hade påskäggs letning och fick vara ute och busa och åka kärra osv. När vi kom hem så gjorde älsklingen tacos, mums!
Penny har haft en rikti KANON dag kan jag lova, och även jag såklart :) Nu ska vi avsluta dagen med en forhoppningsvis kanon rulle och chips och godis.

Penny har målat av morfar :)


Penny och Elias.


Marianne sjunger för barnen.


Kärråkning.


Elias letar påskägg med morfar.


Kolla vad viiii hittade :)


Sötnosarna.


Vamt ute!



Mina älsklingar :)


HOJ!







Kära barn!

Våra nybadade-busungar (Därav Pennys frilla :))


Pyssel.

Idag så har vi varit på BVC med lilleman som blivit hela 3 månader, guu vad tiden går fort!!! Han väger nu 6795g och är 64cm lång, stor en grabb :) Han fick även 3 månaders vaccinet, vilket gick jätte bra! Därimot så har han varit väldigt grining idag och det tog mig ända till kl 17 att komma på att det kanske beror på att lillgossen har ont i benen och även har lite feber. Men nu har han fått lite alvedon och det är redan stor skillnad på humöret :)

Efter BVC besöket så begav sig jag och barnen på en promenad till Ursviken och Vera och flickorna, även Frida och hennes flickor var där. Där har "stor"flickorna pysslat i massor i form av äggmålning och kortmålning mm. Vi mammor hade tänkt få sitta ute i solen ett tag men det blev det inte mycke av, men kanske lika bra det eftersom när vi väl fick oss ut så höll vi på att frysa ihjäl...

Tack för en kanondag brudar :)

Nu ska jag strax gå och byta om och bege mig mot fotbollsträningen.

Stor Ziggy och lill Märta :)


Pyssel.


Mollie.


Tinda.
 

Penny.


Tindra & Mollie.


Glada bus-Lova!



Bustjejerna hade snott en kaka var och gömnt sig bakom sackon.


Hoj!


Sjukling till karl.

Idag blev det ändrade planer då det är karln i husets tur att ha magsjuka.... Var igentligen meniningen att Malin och Ellie och Vera och flickorna skulle komma hit och äta lunch men då blev det istället att jag och barnen flydde huset och åkte till Vera istället. Blev grilladekycklinglår och Veras gooooa tekakor till lunch och världens godaste fruktsallad med vaniljcreme till mellis...mums!

Vid fyra blev dev det promenix hem och göra middag, sen upp till Solbacken med Vera och Lova för att köpa påskpyssel... för imorrn väntar pyssel för "stor"tjejerna så det bara sjunger om det... ska bli super mysigt!!

Ziggy fick en pressent av Ellie idag...en tutte, så himla rolig!!


Sjuklingen!


Ziggy med Malins söting Ellie.


Ziggy med sin "koncentrationsmin" :)


"Storflickorna" bakar.


Gull Lova.


& Ellie igen.


Mumsiga fruktsalladen.


Ciao!




Grillning!

Underbar kväll igår med underbart sällskap. Vart grillning här hos oss, och sägar bara MUMMA så gott det var!! Grillad filé, friteradpommes, luddes goda salsa, bea-sås, smörslungade champinjoner och ett gott glas vin, underbart :) Barnen lekte, käkade godis och badade såklart, rena lär dom ju ha blivigt efter att ha tryckt ut 6(!!) flaskor med schampo och duschcreem i badet...busflickor är bara förnamnet på sötnosarna :)
När barnen somnat så blev det spel, tjatter och skratt i massor, även några glas till :) Tack för en kanon kväll!!

Idag så blir det fotbollsmatch...börjar vara lite nervös :)

Godis.


Sötingen Lova glad som vanligt :)


Robin & Ziggy.


Ludde på G.


Fina Vera & Ludde.


Lova & Ziggy.


Badflickorna.


Lova på vandring.


Ciao!

Middag hos Lundströms!

Blev en mycke trevlig kväll igår hos familjen Lundström. Vi bjöds på goomat...soppa med vitlöksbröd och annanspaj till efterrätt! Kusinerna  busade i massor och efter ett tag blev det film och godis istället. För oss vuxna blev det tjatter och mys med Ziggy. Tack för kvällen :)

Just nu ser jag att blååå himmel närmar sig...hoppas!! Så då kanske man får gå ut och sitta i solen en stund. Behöver få lite färg kan jag lova :) Ikväll blir det blir grillning med familjen Andersson/Ögren... ser vi fram emot!! :)

"stor"kusinerna der film och käkar godis.


Dom såg 'Mio min Mio', och i slutet blev det så spännande att alla kröp upp i Robins knä :)


Min prinsessa.


Söta kusin Colin.


Och söta kusin Ebba.


Min prins.



Fina faster med Ziggy.


Önskar er alla en toppen lördag!
Puss & hej!


Leos!

Vädret svek lite idag tyckte vi så vi packade vårt pick och pack och åkte till Leos tillsammans med fam. Ögren/Andersson. Perfekt på fredagar då dom flesta jobbar så det inte är så proppat med folk. Vart 5 timmar fyllda med lek, riktigt, riktigt kul har det varit... och svettigt :) Fattar inte hur "stor"flickorna orkar hålla igång konstan i 5 timmar... vi vuxna bytte ju av varandra ;)

Nu ska vi till fam. Lundström som ska bjuda på middag, ska bli super duper trevligt!!!!


Vera och Tindra.


Glada Tindra.


Pappor och flickorna in action.


Vesslan och jag.


Glasstime!


Hopp.hopp!


Bus med Vear o Tindra!


Ziggy fick åka med mig en gång :)


HOJ!




Torsdagen...

Ännu en underbar dag är snart förbi, med ett kort statsbesök med Vera och Tindra, ett besök hos Pappas fruga Marianne, lite glassätning ute i det underbara vädret, en hemkommen efterlängtad man, fotbollträning... nu återstår bara hockeyn som vi spelat in pga. träningen och mys i massor... så fram med poppcornen och hejja, hejja!! :)

Tokbarnen.

Härlig dag!!

Idag så har vi varit ute och njutit av det härliga vädret stora delar av dagen, guu vad jag älskar våren... man känner bara hur sommaren närmar sig. Ziggy har legat och sovigt i vagnen under nästan hela tiden vi har ute, och jag och Penny har skottat, plockat blommor, letat spindlar, lekt "resturang" och målat. Sen tog vi en promenad och Penny tog kickbiken till affärn för en god glass. Testade nya daim glassen med päronsmak... MUMS!!

Imorrn ska Penny äntligen få fara på dagis igen... som hon längtat!! Älskling kommer ju också hem... som vi längtat!! :)

Bilder från dagen.

Kan ni le så här stort :)


Målning.


Min fina tjej.


"kickar"


Glassdax.


Min babyboy.




Hoj!





Hejja, hejja Skellefteå!

Jaha vad har vi gjort idag då... sett tv, myst, tagit en promenad/Penny cykeltur, lekt med dockor, byggt lego, badat, ätit och bytt  en massa blöjor. En riktit trevlig och mysig dag då lillan är som nästan helt i sin ordning. Nu sussar Penny och jag och en snart sovandes Ziggy ser på hockeyn, som typ resten av stan gissar jag :)

Vårkänslor eller vad...


Puss och hej!




Vååååår!

Men nu är väll ändå våren här för att stanna, vilken ljuvlig dag, ca.12 grader i skuggan och stråååålande sol!!! Lillan har varit riktigt risig idag också så det har dock inte blivit nån ute dag, men passade på att sitta ute på bron en stund när lilleman sov och Penny såg film, underbart!!

Igår eftermiddag var lillan lite piggare så då drog Robin fram hennes cykeln, Penny har tjatat länge nu, så äntligen! Åh vad glad hon blev! Dom cyklade en ordentlig runda... och om Penny är piggare imorrn har jag lovat att vi ska ut och cykla en sväng...hoppas, hoppas, hoppas.... det är så trist att bara sitta inne!

Kolla vad det blommar utanför våran bro.


Min sjukling.


Pajken.



Nu sover barnen och jag ska ligga på soffan och chilla heeela kvällen, gött! :)

Ciao!

Not good!

Va tydligen inte slut på elendet... strax före 12 slaget så började Penny ropa panikslaget på mig där upp i från sovrummet,  ÅSSÅ var det dax igen, ännu en natt med magsjuka! Min stackarns lilla flicka! Nu på morgonen är hon som vanligt igen, men vågar inte hoppas allt för mycke att det är över. Känner även själv att magen inte är som den ska. HATAR MAGSJUKA!!!!!!!!!!!!!

MORGONDOPP.






Hoppas ni andra får vara pigg och fräscha och att ni får en toppen söndag!

3:dje gången!

Yes, Penny hade sin tredje vända i vinter (!!!!) med magsjuka inatt och imorse... var väll det som spökade redan igår, stackarn! Men nu är hon frisk igen och pigg och allert, helt otroligt hur barn funkar :)

Ikväll så har vi gjort årets andra grillning, guuuu så gott det är, skulle nog kunna äta grillat 7 dagar i veckan tror jag!!

Nu sover barnen så fram med godispåsen och på en en rulle 'the way back' tror jag den hette, hoppas den är bra...

Lilla gossen.


Lillan hjälper till med maten.


Glada tjejen.


Buskillen.


Tjong!

Mysfredag!

Äntligen hela familjen samlad....

Idag så har hela familjen vart upp en snabbis på stan och vi passade även på att ta en fika med familjen Andersson /Ögren på Stigt, mycke gott och trevligt :)

Sen vi kom hem så har vi typ gjort nada... Penny är inte riktigt hundra, ont i magen osv... så vi har myst och myst och myst...
Nu gör karln gookäk, pepparstek och friteradpommes med beasås...mums!!!

Kort på mina guldkorn.





Trevlig fredag!

Sängbus!

I förmiddags så var jag & Ziggy och Vera & Tindra och åt lunch och fikade lite efterrätt på Kopparstark här i Hamn... Mumma! Ziggy sov hela tiden och Tindra lekte mestadels i lekrummet alldelens själv... hon har blivit så duktig på att få sig frammåt nu, så hon lekte och stod i, hon är för goo den där lilla tjejen! 

Vid 13.30 så åkte vi och hämtade upp stortjejerna på dagis och åkte hem till Veras en stund så att flickorna skulle få träffas och leka en stund också. 10 % tillbringades i badkaret och 90 % i Vera och Luddes säng...hoppandes, rullanes, brottandes, skrikandes, sjungades... kan säga att inte en sänkläd eller madrass var på plats när vi skulle åka hem... men kul hade dom haft iaf :)

Nu ikväll så har jag haft träning, Robin har kommit hem idag men åkte nästan direkt med Ludde på hockey... längtar tills imorrn då vi är hela familjen sammlade igen :)

Mina grabbar!


Min prinsessa!


Nu ska jag se hockeyn.. har spelat in så jag ligger lite efter... hoj!

Tur!

Idag så har vi haft fin-främmen utav Carina, Mira och Rio. Var verkligen eviheter sedan vi träffades eftersom min lilla son vart sjuk och vi inte velat smittat hennes små! Men idag äntligen... och inget annat än tur kan man väll säga att vi hade då Carina både rott ihop världens godaste kycklingsallad och kladdkaka med grädde till efterrätt...mumms!  Vi hade även turen att få sällskap av Hanna och Harry en stund :)

I eftermiddag har min pappa varit här på middag och busat med Penny, stor lycka för henne kan jag lova :)

Var föresten och vägde och mätte Ziggy idag också... han är 2,5 månader och väger 6385g och är 62,5 cm lång. Penny när hon var 2,5 månader så vägde hon 6330g och var 62.5 cm lång, nästan prick lika  stora... lite coolt ändå :)

Penny och Mira.


Rio och Ziggy.


Ziggy med morfar.



Gookillen.


Ciao!

Stan.

Idag har jag gjort stan med svärmora och jag fick mig både ett par ursnygga jeansshorts och ett par skor... tusen tack världens bästa svärmor :)

Efter det så Blev det en liten fika och så med Vera & Tindra, lika trevligt som vanligt! :) Penny ville vara med Marianne så hon fick vara där en stund, hon hade haft super kul och Marianne bjöd även på fläskpankaka när skulle hämta hem gumman...mumms!!!

När vi kom hem tokåt vi jordgubbar, inte på pjåkit det heller :)



Ganska lika ändå.



Hoj!

Nice dag!

Äntligen var det ju idag dax för sötnosen Lovas 1 års kalas,  Vera bjussade ju självklart på världens gooaste fika, och med en massa söta barn och underbara föräldrar så blidde det inget annat än en super trevlig och mysig stund!! Tack för att vi fick komma :)

Söta 1 åringen!


Gullungen Ellie


Fina frida & Fredde.


Alla barnen ville vara med och öppna Lovas paket!


Min tuffing!


Söta storflickorna Mollie, Tindra och Penny.


Malin och Vera med flickorna.


Ziggy & Ellie myser.


Glaatjejen Lova.


Malin & Ellie.


Min prinsessa myser i Lovas säng.


Efter kalaset så skyndade jag mig hem och bytte till matchkläder, Vi mötte Sörböle och förlorade med 4-2 och det tack vare en uuuusel första period. I andra var det vi som domenerde men närmare en 4-2 kom vi tyvärr inte.

Efter matchen skyndade jag mig hem där middan med familjen Lundström väntade.Mycke, mycke trevligt :)

Kussarna.
 

Nu är snart denna fullspäckade dag över och sängen väntar strax.
Nattinatti!




Utekväll!!

I fredags så var jag ju ute med mina underbara vänner. Festen hos Sara var super kul, Malin, Vera, Kaisa, Lolla, Sara och Cilla var där. Vid 00.30 tog vi taxit upp på folkparken för utgång. Ingen topp-placering på roligaste krogkvällar, lite och konstigt folk,  dålig musik...m.m, men förfesten hos Sara tar ja med mig som ett glatt minne. Tur man är så lyckligt lottad och har så fina vänner♥

Jag, och tre av mina fina vänner från i fredags... Lollan, Kaisa & Vera!!




Idag är det fullt på schemat igen... 1års kalas för Lova, fotbollsmatch och middag hos svägerskan... trevliga saker med andra ord :)

Ha en trevlig söndag allesammans!

Vad är det för en dag?

Joo det är miiin födelsedag, hurra, hurra, hurra :P Har haft främmen hela långa dagen, och jag är så otroligt glad för alla hälsningar, uppvakningen och alla fina pressenter, tusen och åter tusen tack allesammans!!

Min fina mamma med Ziggy.


Svägerskan med sonen Colin.


Min kära moster med Ziggy.


Kussarna Colin & Penny & Ebba.


Marianna och Penny.


Min fina buse.


Marianne och Ziggy snackar.


Puss morfar!


Broder med trött Ziggy.


Gullpojken min.


Ciao!






Premiär!

Idag så ska Jag träffa mina homies Vera, Malin, Kaisa, Lollan och Sara och fest blir det för hela slanten. Var ju ett tag sedan man var i gasen nu, så det känns riktigt kul!!!! Får väll se hur mycket jag kommer sakna mina tre älsklingar här hemma, men det blir nog bra :)



Tjong!

RSS 2.0