Underbart!

Idag är det precis 1 vecka sedan vi åkte hemifrån till detta paradis! Känns så himla bra att det är så länge kvar tills vi ska hem.

Skölpaddsön som vi besökte i förrgår va en trevlig vistelse. Själva skölpaddsön va väll inte direkt den finaste ön precis men kul att se alla sköldpaddor, stora som små. Och det va klart och fint vatten. Vi fick även supergod lunch! Vi åkte vidare på en annan plats för ytterligare snorkling, så kul!! 
På kvällen gick vi och käkade på vår favvorrstaurang, såå mumsigt!

Igår va vi på kim's beach hela dagen, super trevlig strand. Gammgubbarna våra och tjejerna fick sig en thaimassage var, vilket va uppskattat! Tjejerna fick även göra flätor i håret.
Sen blev det massor med chill, bus, bad, sol och kärlek!  

Nu ska jag ta och käka lite nudlar som jag just blev serverad, sen blir det att fortsätta chilla vid poolen.





























Thailand!

Vi har det helt sjuuuukt bra här i Thailand. Vårt första boende är i mae phim och är ett helt sjukt fint och lyxigt, har aldrig bott så fint. Och att ha hus och egen pool med så många barn är perfekt, vilken frihet! 
Vi har under dom första dagarna haft varmt ca.35 i skuggan och växlande molnighet. Vi har mestadels chillat vid poolen men även vart ner på två olika playor. En just nedanför huset och den andra en bit bort. Vi har även hyrt så vi kommer ha två moppor under hela tiden vi är här i mae phim, super kul att åka (och köra) tycker allihopa!

Imorgon ska vi på utflykt med speedboat till en ö som kallas skölpadddsön, blir kul och spännande!

Här kommer lite bilder från dom första tre dagarna.

Flygresan gick suuuper!




Lilleman och pappsen.
Ziggy.
Sandkuuul.



En av mopparna.


Poolkul.

På restaurang.

Alla barnen.
Mys.

Chill.
Mira.


Gunga.
Huset och hela gänget.
Ziggy och Rio.



Fotbollsfest!

I lördags va det äntligen dax för fotbolls avslutningsfesten som vi sååå längtat efter. Vi startade, jag, Vera och Frida med en liten förfest hos Frida där hon dukat upp värsta kalastbordet med massor av mumsigheter, hon bjöd även på välkomstdrink. Där tjattrade vi, drack, åt och bara njöt av att få umgås en stund innan det va dax att dra vidare till festen. Där käkade vi supergott, vi lekte lekar, tjattrade, hade prisutdelningar och vi såg även matchen (Sverige-Danmark). Väl vid midnatt drog vi ut på krogen. Måste säga att de va en riktigt, riktigt rolig dag/kväll/natt, tack alla inblandade för en toppen dag💙

Annars (förutom det bästaste, bästa, bästa... Att Sverige ska spela EM till sommaren) har det inte hänt mycket på hemmafronten. Reggy vart nämligen sjuk lördag afton och har haft över 40 graders feber lördag, söndag och måndag. Han va till och med uppe i 41 grader i tisdags, huva! Men nu är han nästan pigg som en lärka igen. Jag har jobbat hela veckan jag så det är Robin som vart hemma och myst.

Nä nu ska jag gå och ta en dusch innan det blir liggläge soffan med älskling med lite bron. 


Fridas gooobord.

❤️

Bästa laget.

Ett av mina fina pris💙
Liten sjukling.


Lek.
Vår duktiga tjej.
Reggy.

Sötis.
Jag å gull.


Fotboll

Ja nu va det igång igen, weee! Första träningen utförd och i söndags va det dax för första futsalmatcherna. Matcherna spelades på campus och va på 20*2. Vi började att möta burträsk och ställde in krossen och vann med 11-0, 2 mål och 5 assist blev det för min del. Andra matchen va mot Bureå, vi vann med 4-2, 1 mål och 1 assist blev det för mig då, men matchen speglade nog en betydligt större seger för oss. Va riktigt, riktigt kul att spela!!! Saknade Vera bara som va tvungen att jobba och kunde därför inte vara med.

Vad har annars hänt sen sist då... Goda, underbara middagar, bl.a en hos svärfar och Marie-Louise i lördags. Super gott..och jätte trevligt!!! Kräftsoppa till förrätt, röding med potatisbakelse och världens godaste sås till huvudrätt och ostbricka till efterrätt, njammy!!! Tack fina mamman min för barnvaktshjälp också!!❤️ Annars mys och bus som vanligt här hemma och lite annat smått och gott! Idag har vi haft dagisfotografering, pojkarna vart superfina på porträttfotona tror jag, men däremot syskonbilderna med alla tre är jag mer skeptisk mot, Reggy va nåååågot less då. Men vi får se, bara hoppas på motsatsen! 

Igår va det ju farsdag, tänk vilken tur man haft att få växa upp med bästa pappan man kan tänka sig och sen lyckats kära ner mig i och skaffa familj med den andra bästa pappan i världen. Jag älskar er båda❤️

 Cirkusapan vår.
Lillbubben.

Finisar.
Bröderna bus!

Underbara!

Mina krulltottar.
Plutt.






1 november.

Nu är vi inne i november, känns helt sjukt!!! Och hela 13 grader idag, så skööönt! Bara att njuta så länge det varar! 
Veckan ha vart kanon! Jag har jobbat som en galning, men det är kul!!! Har hunnit med en mysig dejt med Vera och barnen och två med Carina. Plus middag hos sistnämnde igår, så sjukt god mat dom bjöd på, och det va såå trevligt, som vanligt! 
Penny och mira har hängt med varandra natt och dag sen förra söndagen(vart höstlov i veckan) dom blir verkligen aldrig less varandra dessa två, det är fint med vänskap! 
I fredags så va Ziggy och Penny bjuden på Harrys helloweenparty. Det fixades och sminkades cirkus 2 timmar här hemma innan alla va klara (Mira och Wilma va också här). Dom hade verkligen en superrolig kväll!!! På lördagen gick Penny, Mira och Roy bus eller godis, tänk om denna tradition hade vart så här stor när man själv va liten, är nästan lite avis ;)

Idag så har familjen vart och hälsat på Robins kusin med sambo och deras 3-månaders lilla bebis Valter. Första gången vi hälsar på i deras hus. Så trevligt och sååå mysigt att få mysa med bebis!!!

Nu väntar sängen! Imorrn blir det jobb!

Lillgubben.

Reggy med kompis Kalle.
Mina älsklingar med 3-meningen Valter.


Gull.
Godis.
Trötter.
Klara för fest!








RSS 2.0