Kalas!

Nu va det länge sen sist, ha vart fullt upp me alla dess aktiviteter och skola och fotboll osv, osv.

Sen har vi ju hunnit ha barnkalas för våran underbara 5-åring. Det va en hel drös med barn som kom och inte minst Ziggy va tok nöjd med allt och så tacksam för alla fina vänner som kom och firade honom!!!!

Idag så har vi vart på leos lekland hela dagen lång, va Vera som frågade om vi ville med och såklart vi ville det. Dock så stannade Penny och Robin hemma på Penny va lite febrig. Va super kul där och alla barnen lekte för fulla muggar! Tack för idag vännen!
Vi hade även turen att träffa massa andra vänner som valt att vara där idag! Så tajmat!!!


Ikväll är Robin och träffar nå grabbpolare, så ikväll är det bara jag och barnen. Vi ska mysa, se gladiatorerna och käka massor me onyttigt!

Go kväll på er!

Kalas.
Presentöppning.



Puss prins!
Bygga lego, det bästa dessa två herrar vet!

Fina.
Gull.

Gammel morfar och Reggy.

Brorsorna.
Peace!
 

Leos!
Kalle sötnos.

Rejsa!
Glass pause!

Mina tre underbaringar❤️



Ziggy 5 år!

Igår fyllde vår underbara, fina, goa, busiga, tokiga, roliga, fantastiska lilla clown Ziggy 5 år. Vi är så glada att det va just du som ville bli en del av vår familj, lilla tokstollen! 💙
Så både i förrgår och igår har vi haft kalas här hemma för släktingar. På lördag vankas barnkalas, guuud vad han längtar!!!
Tack alla som uppvaktat Ziggy och alla fina presenter! Han har fullt upp kan jag lova!


Vår 5-åring.

Några av främmen.


Lycklig Penny fått ta ett till hål i örat.
Penny och Reggy.
Kusin Ebba gjort fin-frilla på Penny.
Peace!!!
Vi va bara tvungna att klä ut Reggy till en flicka, titta så söt!
Robin och Ziggy.









Mamma 59(!!!!) år!!!

Börjar med att skriva stort grattis till min kära mor på hennes 59 års dag!!! Kan inte tro du är äldre än 25 dock! ;) Stort grattis till mostra min också, mammas tvillingsyrra Annica! Hoppas ni får allt ni önskar och att er dag vart perfekt!
 
Så idag har vi såklart vart på kalas och mamma hade fixat både smörgåstårta och massa andra godsaker! Så gott och trevligt! Tack för en mysig stund ❤️
 
Igår hann vi med både det ena och andra, Ziggy hängde med Harry på förmiddan och jag försökte plugga. Vid 14-tiden kom Vera och barnen för fika, kaffe och bus! Alltid lika kul!! På kvällen blev det god mat och mys, som vanligt! 
 
Nu hoppas jag Reggy somnar snart, för där nere väntar oxfilé med tillbehör och en flaska röötjut som ska avnjutas tillsammans med älsklingen!
 
 
Sötnosarna spexar!
Reggy och Kalle chillar.

 
Penny med sovkompisen Tindra.
Glader.


Min fina mamma.

Robin och Penny.
Sötis!
Mamma med två av barn-barnen.

Sötkorv!





Kallt!!!

Fy F-N så kallt det är ute... Och inne... Ja överallt! Jag hatar verkligen vintern, huvva! Tror faktiskt inte jag är gjord för att klara mindre än +20 grader, hela jag mår bäst i drygt +30 grader. Då är jag som på moln, och hela min kropp och själ mår som en Gud! Aja, bara att härda, vi går ju trots allt mot ljusare tiden :)

Veckan har vart kanoner iallafall... I lördags hade vi tänkt åka till Piteå och bada men istället godtog vi fikainbjudan till familjen Anderssson/Ögren, och inte tackade vi nej till det! Papporna tog först Ziggy och Lova med sig till Eddahallen för nån timmes bad, sen vid 15-tiden så blev vi bjudna på (som vanligt) gudomligt fika. Barnen lekte på i full huggning och vi vuxna såg hockey och tjattrade. Kvällen slutade helt oplanerat med pizza-middag, vin och spelkväll dessutom, så fantastiskt trevligt! Tänk så bra det kan bli! Tusen tack för en supertrevlig dag och kväll!!!! 

Sen har jag även hunnit med futsal-serie-matcher, vilket blev vinster! Sen även sunnanåcupen tisdag och onsdag i veckan. Där blev det blandad kompott. En riktigt bottennapp från oss första matchen mot myckle och förlust med 1-2, sen revangerade vi oss med en 3-2 vinnst mot elitett laget sunnanå och slutligen en 5-0 vinst mot kågedalen. Vi fick nöja oss med en andraplats i gruppen och därför möta div.1 laget Morön i semin. Vi förlorade matchen med 1-0... Jäkligt surt då vi inte riktigt va på topp! Men sånt är livet, bara att ta nya tag!

I onsdags va det dax för BVC med Reggy, en såkallad 18-månaders kontroll. Han fick en MVG stämpel i rumpan men han har dock inte gått upp i vikt som han ska. Han va iaf nu drygt 86 cm lång och vägde ca.11,5 kg.

Nä nu sover grabbarna, Penny ligger och läser så jag och gubben i huset ska se film och mysa! Go kväll på er!

Badpojkarna.

Världens godaste burgare som Robin tillagat!

Sötnos!



Min tjej!
Ziggy och Penny lyxar.





Jul, kära jul!

Julen är över och ett nytt år är här. 
Julveckan va super och det har vart full rulle med massa trevligheter.

Julafton va vi hos oss och hade julfrukost med Robins syster med familj, Robins mamma och morfar. Barnen bytte julklappar och vi hade en super mysig julmorgon❤️
Vid tre-tiden drog vi till mamma min, dagen och kvällen bjöd på jättegod mat i mängder, jultomte, fantastiska julklappar, skratt, spel, julklappsleken och mys. Tack för en fantastisk jul hela gänget!!

Juldagen drog familjen till Kallholmen till familjen Lundström där även Robins mamma, mormor och Tobbe va. Vi blev bjudna på supergod middag och efterrätt, och även här fick barnen fin-fina julklappar.

Barnen har fått så fantastiska julklappar i år och dom är så himla nöjd med allt!!! Vi är så tacksamma❤️

På annandagjul va vi bjudna till Danne och Harry på middag, men tror ni inte att både Robin och Ziggy började spy där. Sjukt trist!!! Och så grymt typiskt när man är bortbjuden på så fantastiskt god mat och hela högen längtat så att få hänga! 
Dagen efter va det bara att ställa in julfikat vi planerat med Vera och Ludde med barna, så trist! 

I onsdags va det dax för Fotbollscup med mina tjejer, alltså Pennys lag. Vilken super rolig dag!!! Dom va så fantastisk duktigt allesammans och kämpade så bra!!! Är så stolt över dem!

På kvällen kom broder och gästade oss och åt och drack lite vin. Verkligen trevligt! 

Utöver detta ha det vart andra kära småbesök lite här och lite där, lite shoppingrundor, fotboll för mig, m.m, m.m...,
Och slutligen igår va det dax för nyårs, en nyårs med goooood mat, god dryck, bomber och raketer, bus och KÄRLEK! 
Önskar er alla ett gott nytt år!!! Och tack 2015 för alla underbara minnen, ett perfekt år!❤️ 

Lite blandade bilder från dagarna.

Fina❤️

Penny får julklapp.
Och ziggy såklart.
Förväntansfull.

Reggy med bästa morbror.
Såå nöjd Ziggy med nya legot.

Lycklig tjej!

Jag och gumman.
Stiliga lilla vän.
Jag och älsk❤️
Hela julgänget❤️


Jag och Reggy.

Julklappsöppning hos kusinerna.


Reggy med bästa faster.

Julcupen! Här gör Penny ett av sina måååånga mål.
Fintar.


Min älskade familj igår❤️






RSS 2.0