Leos

Igår medans Penny hade skola drog jag, Reggy och Ziggy tillsammans med Vera, Lova och Kalle, Frida och Märta till Leos. Är så sällan man är där nu. Va super mysigt och trevligt, och alla barnen njöt såklart!!!!! 
På kvällen va det träning, sista bollpasset innan cupen imorrn. Är sjukt taggad och imorrn anländer även vår nya tränare (Peppe, från Nigeria som spelat i nigerianska landslaget och sunnanå) grymt spännande!

Nu ligger jag i soffan och vilar lite, har Ziggy hemma idag då flera på dagis har magsjuka, lika bra att inte riskera något, vill INTE ha magsjuka i huset!


Märta och Frida.

Ziggy och lova.

Vera och Kalle.
Klappa små händerna du som är liten.







Bio

Dagarna bara rusar iväg och nu är det redan tisdag igen! Helgen har vart kanon, med mys med familjen, god mat, ute aktiviteter, fotboll osv. Till helgen har vi cup, Electrolux home cup. Vi ska möta Morön, Bureå och rönnskär. Ska bli såå kul!!!

Igår lyxade jag och mina fina vänner Vera och Frida med fika och bio. Vi såg fifty shades of grey, riktigt bra! Nu längtar man efter efterföljarna bara! Tack för en mysig kväll brudar.

Nu är Ziggy på förskola några timmar, Penny är på skolan och Reggy tar en powernap. Jag ska försöka plugga lite, ingen motivation, men måste ta tag i det. Har två tentor jag måste göra innan sommaren. 

Ha en toppen dag!

Jag och ziggy.


Skridskor.

Våra hjärtan.

Vackra flicka.
Peeeeace!
Brorsorna busar.


Stora-lillkille.

Bio.


Jag och plutten.
Gull.


Morgonstund.




Sidecut.

Sista dagarna har vi inte gjort mycket alls. Lite bus, lite myspys, lite lek, lite fotboll, några filmer, lite plugg, lite städning, litet kalas för Ziggy (pappa o farmor, farmor hade inte grattat än) osv, osv.

Penny har ju klippt sig också, igår! Efter drygt 1-2 års tjat om sidecut som jag nekat till eftersom jag trott hon ska ångra sig, gick vi nu med på det. Hon är ju så stor nu så hon är ju fullt medveten om att det inte bara är att ångra sig utan att det tar ett jäkla tag att spara ut. Hon vart så grymt fin, shit! och har hon utsläppt hår går det fortfarande att dölja om hon så skulle vilja nån gång. Hon är världens gladaste!

Jag är såååå trött idag... Skulle vilja sova en stund men skulle både behöva städa och plugga medans Reggy powernapar. Vi får se....

Ha en bra dag!


Jörnskaka, MUMS!

Nyklippt och plattat hår.



Showar, soooom vanligt!


Min bebis.





Alla hjärtans dag.

Måndag igen då! Började dagen med att skjutsa Penny på skolan. Jag och små pojkarna har sen bara vart hemma och myst och busat. Reggy har dom sista dagarna vart riktigt i gasen och tränat ordentligt på gången här hemma. Nu går han omkring både korta och lite längre sträcker utan att man lockar på honom. Riktigt duktig!!!! Men ibland måste jag medge att jag får hjärtat i halsgropen!! 
Nu i afton har svärmor vart förbi med semlor efter Middan, så gott!! 

Alla hjärtans dag då... Ja den va super!!! Medans jag va och lirade boll så va Robin och barnen och fixade mys till oss! Super fina blommor, världens godaste ostbricka och vin... Som önskat! Barnen hade även gjort fina hjärtan med fina ord på. Har verkligen världens bästa familj ❤️


Alla hjärtans dag.
Penny och mira badar.


Ziggy och Colin buskillarna!!


Reggy på promenad.

Penny och Nora.

Glass, mums!
Lillgodingen.





Fredag!

Igår va Penny hemma från skolan med lite feber och ont i huvudet. Men trots det så kunde vi genomföra Ziggys lilla kalas för släktingar på Robins sida. Mycket trevligt, och Ziggy blev så glad av alla presenter!

Idag är hon fortfarande febrig och ont i huvve, men vi hade ändå turen att Vera och barnen ville komma och göra oss sällskap idag. Tack kära vän för blommor och godis, du är underbar ❤️

Imorrn på självaste alla hjärtans dag så ska jag och mitt käre fotbollslag till Robertsfors och spela slutspel i futsal. Blir super kul!!! När jag kommer hem så ska vi ha ostbricka med MASSA gott och dricka lite vin och mysa!!! 

Ziggy och Lova gullungar!

Tindra och Penny.


Och småtrollen.



Plutt.




Tandläkarn!

Idag är det tandläkarbesök x 2 som står på schemat. 07.20 va det min tur, det gick utmärkt! Kl.10.20 är det Reggys tur. Han har slått sina framgaddar på överkäken i rumsbordet. Tror det är lugnt men dom ville ändå kika. Blir spännande! 

Just nu så har jag just ätit två goda mackor... Rostade med smör och marmelad, mums! Reggy ligger här bredvid mig i soffan och dricker morron-vällingen. Stor-Barnen är så skola och förskola.
Blir nog en sväng på öppna idag med Vera och co. 

Vi har ju förresten en utlandsresa att se fram emot nu igen, weee! Igår bokade vi till Egypten till ett badland. Vi åker 1 vecka nu i mitten av april. Svärmor ska med och det är hon som bjuder. Har man bästaste svärmors eller vad?!? Åh så roligt det ska bli!!!!

Nä nu har lilleman käkat klart, så nu ska vi leka lite! Ha en bra dag allesammans!

Morgon slurken.

Puss gubben.


Kusin Colin kör Reggy i kartong.


Koja i kartong.haha!

Love.


Lille godingen.



8 mån

Igår blev Lillprinsen 8 månader gammal. Tiden går sjukt fort, och snart har vi ingen bebis längre! Tur man själv inte blir äldre länge! Haha! 
Vi var på BVC i torsdags och han väger nu nästan 10,3 kg och va drygt 74 cm lång. Stor och fin grabb har vi ;)
Han har ökat steg-rekordet till 11 steg nu. 
Vi firade 8-månaders dagen med att köra årets första grillning, fyyyy fan vad gott!

Vi har ju även vart på 4-års kontroll med stora prinsen. Den gick alldelsens utmärkt bra. Och ziggy är nu 106 cm och vägde 17,3 kg. Alltid lika kul med vikt och längd uppdatering.

I förrgår och igår har fotbollslaget vart och jobbat på alvargalan.  I fredags dukade vi (från grunden med utfällning av bord och stolar med), och igår började vi kl.00.00 och dukade bort. Tur vi har så härliga brudar i laget som gjorde jobbet riktig kul!

Nu ska vi strax dra och kika på Collins innebandymatch, blir kul! 


Dukat och klart!

Buse!



Kalle på besök!


Och Gull-Lova med.

Grillning pågår.

8-månaders grabben.


Stor tjejen.


Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Säkert 50 varv per dag. Lite roar små!



Dominikanska republiken.

Ja ni.. Nu har vi vart hemma några dagar (sen fredag) och landat lite. Känns riktigt jävligt att vara hemma faktist, om man ni får säga så. Alla familjemedlemmar vill tillbaka till värmen, det är verkligen där vi trivs bäst! 
Nu varnar jag för ett jäkligt långt blogginlägg, med bildbomb(!!!). Det va sämsta internet någonsin där borta, vilket gjorde det omöjligt att blogga.
Aja, denna 16-dagars tripp till det färgsprakande landet dominikanska republiken va en riktig höjdare. God mat, med olika bufféer varje dag, samt al'a cart restauranger. Något för alla med andra ord!
Mums!

Jaa något för alla, haha!
Rio mumsar.


Stranden va superfin, riktigt karibisk med stora vågor, palmer och mycke färger. Några av oss testade på både surfing, bodyboard, snorkling (även snorklingtur), stand up board, mm,mm. På eftermiddagarna va vattnet fullt med kite surfare, OTROLIGT vackert att se på!

Älskling.

Reggy njuter.




Ziggy.

Robin och Danne.

Penny.

Lek i vågorna.


Jag och mina småkillar.

Underbart!


Så härligt!


Ziggy och Harry.

Dagarna spenderades ofta på samma plats, mellan poolen och havet i ett parti med mycke palmer=mycke skugga, vilket är perfekt när det är så mycke barn som det va i vårt sällskap. Även om en soldyrkare som jag gärna hade spenderat mer tid i solen... Men det får jag ta igen när barnen blitt större! 
Det va aktiviteter hela tiden nästan... Barnen hade kidsclub som hade tävligar och annat kul hela tiden. Annars spenderade Penny och mira den mesta tiden i och under vattnet i poolen. För oss vuxna va baren full med goodryck (slank ner en och annan kan jag lova), det va tävligar, vi lirade volleyboll, pingis, ja långtråkigt blev det aldrig!

Ansiktsmålning.



Carina (4 drinkar i händerna, haha) jag och Reggy.

Danne och Reggy.

Bror chillar.


Jag och älskling.


Ziggy trixar.


Penny.


Mums!


Reggy.


Vid 18 tiden gick vi upp för uppfräschning, sen blev det middag... Barndisco, diplom utdelning för dagens tävlings vinnare, sen show. Showerna va heeeeeelt fantastiska, vilka människor, sjukt duktiga. Bästa va nog Michael Jackson show och mr.viva (som Robin deltog i, han va kung, haha!)

Rio och ziggy dansar.

Robin som Michael Jackson.
Sötis.


Ziggy blev ju också 4 år därborta. Storkillen vår! Det firades med fika och chips vid poolen och paketöppning. På kvällen blev det tårta och dom sjöng även för honom på showen. Han va så nöjd med dagen!



Busfrö.


Penny och mira fick göra flätor.


Avslutar med att tacka alla inblandad på resan och vårt fantastiska resesällskap. Olov och Carina med barn, Danne och Harry, och bästa bror. Ytterligare två veckor man aldrig kommer glömma. Ciao!




RSS 2.0