Midsommar!

Spenderades ju ut i Norsjö som jag skrev tidigare, en rikti mygg & knott håla, men en förbannat fin, mysig och underbar håla! Tillsammans med det bästa sällskap så blev det en perfekt midsommar!! Idag så har dagen dock inte varit lika ljuvlig, med alldelens för trötta barn och även föräldrar, men det var det värt! :)

Här kommer bilder!

Harry & Penny.


Harry & Hanna.


Stor fiskarn Danne.


Söta Harry ute och går.


Stången byggs.


Carina med sin Mira.


Harry.


Penny.


Penny och mira.


Min underbara tjej.


Robin öppnar bubbel.                                Olov och Mira.


Fisk fångning.


Titt ut!


Dans.


Tittar ut när papporna fiskar.


Flickorna badar.


Puss!


Så skönt att det inte är söndag idag utan bara lördag, nu blir det fotboll, sen film och mys!

Ciao!

5 år!

Jag och karln min har idag varit ett par i 5 år, 5 underbara år! Tänk att en människa har stått ut med mig så länge, helt otroligt... :) 

Har ganska nyss kommit hem från borta match i Burträsk, och vinns blidde det, så otroligt skööönt!!!!


Tänke önska allesammans en toppen midsommar imorn, själva så drar vi till norsjö med Danne, Hanna och Harry, och Carina, Olov och mira... blir att åka direkt vi är klara imorgon bitti, och ska sova där... blir nog riktigt, riktigt kul :)

Hej hå!

Stats-tur och främmen!

Idag så blir det en liten stats-tur i hällregnet, både jag och Robin ska köpa oss nya skor. Sen i afton får vi fin-främmen av Danne, Hanna och Harry, vi ska bjuda på messy guisseppe, blir super trevligt!! :)

Penny skulle behöva en riktig barnsäng nu, kollar på blocket mest hela tiden, men hittar aldrig nån fin så är det nån som vet av någon så hör gärna av er!!

Mina älsklingar.Tjing!

-lamlat!!

Igår just innan avgång till surströmmingen så ramlade Penny på den blöta bro-trappen med näsan mitt i stenplattan längst ner... det gick jätte bra förutom att hon ser ut som en liten clown idag... sötpruttan!Kvällen var super trevlig, förutom Hanna, Danne och Harry så var även Carina, Olov och Mira, och Dannes syster Sandra och hennes kille Linus där. Tror det blev 5 mackor för min del...det är så jädrans gott!!!


Nu ska vi åka och handla till middagen, tacos idag :)

Ha en Mysig lördag!

Ciao!

Suring premiär!!!

Idag så har vi haft en toppen dag på jobbet. Jag satte lite blommor på förmiddan, sen efter lunch städade jag personalhuset. Vid halv 2 så åkte vi hem till chefen på goo-fika och bubbel bad, efter det så slutade vi...gött eller vad :)

Ikväll så ska vi hem till Danne, Hanna och Harry och käka surströmming för första gången i år....ååh vad det ska bli gott!!!!

Min sommar flicka.


Penny ligger här blevid mig och myser.Tjing!

Grattis Colin!!!

Idag var det dax för ytterligare ett kalas, denna dag var det Pennys Kusin Colins tur att fylla 2 år.
Grattis världens sötaste Colin :)

Födelsedagsbarnet!


Presentöppning.


Colins nya traktor prov kördes.


Colin.


Hoppa stutsmatta är grejen!

Nu väntar sängen!

Natti, natti!

Pappa 53 bast!

Idag så fyller min kära far hela 53 år, så idag har vi vart på kalas hela kvällen och vräkt en himla massa smörgåstårta...mums! Mycket trevlig kväll.... Grattis pappa på din dag :)

Mitt busfrö.Pappa med barnbarn!
Nää nu ska jag koncentrera mig på fotbollen!!!! :)

Ciao!

Vinst igår igen!

Vi mötte Sandåkern borta igår och vinst blidde det.. underbart!! Fick måla också vilket alltid känns lika grejt :)
Har ganska nyss kommit hem från dagen fotbollsträning, gick lite små sekt idag, gårdagens match kändes lite i bena!!

Har föresten haft en ledig dag idag vilket var riktigt skönt, den spenderades på Tuvan med Vera, Tindra och Lova, Frida och Mollie, och Victoria och Malva. Riktigt mysigt och riktigt gott!! :)


Gott med glass...OOOh ja tycker Tindra!!


Penny gumman.


Lilla Malva.


Frida tittar stolt på sin bilkörande dotter :)


Penny och Tindra gungar.

Och pussas samtidigt..inte illa!


Malva med Faster Vera.


Brudarna.


Nu duschen, sen väntar bädden!

Tjing!Leo's!

Idag så begav sig jag och Penny (Robin var tvungen att jobba den stackarn) till Leo's lekland tillsammans med Pappa, hans fruga Marianne och hennes barn Camilla med man och två barn, Elias och fanny, det blir som Pennys Bonus kusiner. P & M bjussade på kalaset och det tackar vi för :-)
Barnen lekte och klättrade och åkte och hoppade... Penny var helt galen och ingenting stoppade henne, utan det var bara upp och ner upp och ner.... Idag vågade jag släppa henne själv ganska mycket vilket var rätt så skönt..man blir rätt så slut alltså... kan inte förstå hur mycket dessa små Penny ben orkar igentligen :-)

Har varit en helt underbar dag, nu har lillan har somnat för dagen och jag och Robin ska se nån rulle....


Penny och Elias.


Camilla.


Fanny och Marianne.


Morfar med Elias och Penny.


Penny med statiskt hår.
Härlig, styv hoppbild :-)


Fanny och Marianne.


Morfar In Acton!!! :-)Penny träffade även kompisen William.


Go kväll :-)

1 juni.

Jag är helt sjukt trött efter andra arbetsdagen... ska nog redan gå och göra mig i ordning för sängen och sussa. Är inte van att börja 06.30 och jobba så hårt :-) Men kul är det verkligen, vilket toppen jobba jag lyckats få!

Lillan har slutat att sova på dagarna nu, vi började i förra veckan efter att det varit super svårt att få henne att somna på kvällarna. Hon har varit pigg som en lärka och inte alls velat sova föränn vid 22 på kvällarna, och det funkar ju inte alls för en sån liten tjej som ska väckas strax efter sju på mornarna och orka med hela dagarna.
Hon har inte alls varit ledsen på kvällarna utan legat i sin säng och lekt och hittat på alla möjliga orsaker så att mamma eller pappa ska ta upp henne. Låsats fasna med fötterna i sängen, he ihop alla sängkläderna och trycka dom bakomför sängen, säga att hon är törstig..osv..osv.
Men nu funkar det iaf super bra, hon somnar vid sju och man måste ändå väcka henne när hon ska upp, och hon håller sig hyffsat pigg och glad ända till sängdax, SUPER!!!! :-)


Nää nu väntar sängen!!!!!!!!

dagens bad!Godnatt!


RSS 2.0