Vera 30 bast!!

Igår fyllde ingen mindre än bästaste Vera 30 år!!! Grattis igen min underbara vän ❤️


Annars då... Jaaaa, jag har en rätt trist vecka framför mig då 
tenta väntar på fredag! En STOR jävel! Blää! Men, men bara bita det sura äpplet och kämpa på!

Ha en bra tisdag allesammans!!

Pennys pussbild på mamma och pappa.



Mysfredag!

Idag väntades fin främmen utav underbara Vera och barn, och Frida och barn, så jag va faktiskt så duktig och bakade hemmagjorda källarfrallor som faktist blev gudomligt goda! Sen bakade jag en ny sorts kladdkaka med kondenserad mjölk och crispy Rise med maraboo... Fick också godkänt! Inte varje dag jag lyckas i köket, men känns fantastiskt när jag väl gör det :)


Till middag bjöd älsklingen på grillat, ett måste i goo vädret! Mums! Nu sussar barnen, så nu blir det mys och en rulle!

Go kväll på er!






V.34

Jaha, då är man i v.34 och det börjar ändå närma sig... Ibland känns det så nära men ibland känns det som en evighet! 

Nu ska jag sätta in ett ryck och plugga! Nästan bara en vecka kvar till tenta!!!

Mage. V.34

Morgonmys med Penny.




Tillväxtultraljud!

Dagen har bestått av besök hos barnmorskan, där allt såg prima ut! Vid hemkomst lite plugg och efter middan det vi väntat på i tre veckor nu, tillväxtultraljudet på lillbäbisen för att kolla så att den inte växer för lite utan att den bara är duktig på att gömma sig i mammas mage. Och det va som vi trodde, han växer som han ska och ligger på stadiga ca.2300g. Detta innebär nästan +7% över normala och förväntas väga just under 4 kg vid födseln :) Det är verkligen lika underbart varje gång att se bäbisen på ultraljudet, och jag tror ärligt att jag håller på längta ihjäl mig nu!!! Men om en månad är han mer än välkommen ut!!!!

Efter ultraljudet stannade vi på lassa för att besöka Underbara Elise, Ronnie och deras 2 dagars underbart söta lilla prins!   Så underbart fin och så kul att få träffa dom ❤️ 

Våran lillgrabb idag.

Robin håller söta wilmer.





Kalas för Lova!!


Idag har vi haft en härlig dag! Först va vi utbjudna till björnholmen till pappa och Mariannes husvagn på påskäggsjakt och våffellunch. Suuuuper härligt, gott och mysigt! Man skulle nog ha haft en husvagn! 
Sen efter några timmar där så vart det raka spåret till Leos för att fira att Lova har fyllt 4 år! Alltid lika roligt och trevligt på bästa lekplatsen med trevliga föräldrar och söta små barn! :)


Nu ska jag hoppa in i duchen, sen blir det filmmys!


Marianne och pappa grillar våfflor, mums!
Brorsan och Penny.

Tittar ut mot havet.
Ziggy chillar i solen.

Födelsedagsbarnet Lova.

Alla kalasbarnen.

Ziggy hoppar.

Mollie, Tindra och Penny.
Gumman min.




Påsk!

Vart en härlig påsk med massor av roligheter! Pappa, hans fruga och farmor har vart här och firat mig, dejt med bästa brudarna ink. Sofia C som är hemma från Linköping, grillmiddag hos fina Malin, Matte och sötpruppen Leah, mys med familjen, påsklunch med svärmor, svägerska med familj, blivit tatuerad av älsklingen...mm..mm...mm...
 
Nu är brorsan här på besök från Luleå, grabbarna grillar och dricker hembryggd öl... Medans barnen leker och jag chillar i solen, livet är för härligt ;)

Här kommer några bilder från veckan.

Lilleman.
Gumman rullar...

Min farmor och Penny❤️

Påskbarnen Penny, Ziggy och Colin.


Tattooo.

Ebba och Penny




Jag och min gullpajk.





Söndag!

Blev ingen titt på semi och final idag som planerat... Vi åkte tydligen ut på straffar. Så förmiddagen har bestått av plugg, då vi har seminarium imorrn! 
Vid 16 tiden så fick vi middagsgäster bestående av Robins lillebror Oliver, lillasyster Rebecca och hennes kille Johan. Penny har även främmen utan Mira som ska sussa här, så fullt bord Blidde det med andra ord... Mycket, mycket trevligt!! :)








Helg!

Vilken härlig vårdag vi fick igår...va ute nästan hela förmiddan i solen med barnen medans karln tatuerade. Idag är det ju däremot riktiga jäkla höstvindar vädergudarna bjussar på, huvva! Jag och Vera har vart på Norvalla och sett vårt lag spela cup... Vi höll på frysa ihjäl så mellan match 1 och 2 så drog vi på Waynes och fikade och mös på! Vi vann iallafall gruppen, så ikväll blir det kvartsfinal kl.21, men jag stannar hemma i soffan istället, så får vi se om det blir semi och final imorrn!!! Hoppas!!! 

Nu ska jag och familjen se gladiatorerna och mysa!!! 

Vår skatekille.
Båda älsklingarna.

Mys i hängmattan.

Jag och Penny, fotograf Ziggy.
Ziggy.

Bus.
Våran lilla plugghäst!!
Älskade Vera tog en powernap på stan ;)






OSCE

Igår vart vi bortbjudna på lite mellis, bus och tjatter hos Vera och barn. Åh vad gott och åh vad trevligt.... Som vanligt ❤️

Idag har förmiddagen spenderats på altanen med skolpapper framför mig... Råkade somna 1-2 timmar... Dumt! Men jäääkligt skönt!
Imorrn är det dax för OSCE... Ett praktiskt prov som vi ska göra nere i Umeå. Är måttligt nervös, huvva!!!
Så nu sover strax barnen, mannen tatuerar Robban, så då blir det att nöta lite till.... 




Utbildning.

Idag så har jag vart på fotbollsledare-utbildning från morgon till eftermiddag på medlefors, så nu är jag redo att lära småtjejerna allt jag kan :) Känns så himla spännande, och jag hoppas att vi kan göra ett bra jobb!!

Utbildningen slutade några timmar tidigare än vad schemat sagt... Så lyckliga jag hann hem till en mumsig grill-middag, och så hann jag mysa med barnen innan de skulle i säng.

Penny hade turen att få följa kusin och faster på trollkarlen från Oz idag, och hon va ÖVER förtjust! Verkar ha vart hur bra som helst! Penny tappade även sin andra tand på musikalen... Den fastnade i korven när dom åt, så faster fick glatt leta fram den i tuggan... Haha! 

Nu ska jag gå och fixa fram dip, chips och popcorn... Sen blir det film och mys med karln! 








Magsjuka!

Helgen blev inte alls som vi hade planerat, vilket va en massa jäkla trevligheter... Istället så fick Penny magsjuka igår, stackarn, och det blir en helg med mys innanför väggarna ist! 

Jag och lilleman har dock vart ut på en cyckeltur runt hamn och på Ica för lite lördagsgodis! Så härligt att få röra sig lite!

Nu inväntar vi grillat, sen blir det nog soffläge resten av kvälla :)

Robin hittade jag och gumman sussandes igår.

Lilleman och jag på cykeltur.




V.31.... Och ett år äldre!

Igår fyllde ingen mindre än jag ett år äldre! Sjukt va gammal man börjar vara... Men har aldrig varit så rik heller... En perfekt man, två underbara barn, en tredje på bakning... Underbara vänner och släktingar omkring mig... Finns inget att klaga på!!! ❤️
Hade lite främmen igår... Idag och imorrn kommer resten! Mys!

Har även gått in i v.31.... Låt tiden gååååå fort!




Lillbullen v.31.



Nu plugg.....



Bak och främmen!

Senaste dagarna har bestått av baaaak!!! Hatar att baka, misslyckas nästan alltid! Men ibland måste man... Och kan väll säga att vissa saker smakar bättre än andra, men he få duga :) Det som blev bäst va bullarna... Och det kan väll bero på att det är det ända jag inte vart inblandad i, haha!

Idag så hade jag turen att efter skolan få besök av finaste Vera och barn. Alltid lika mysigt! Vi fikade och tjattrade, och barnen lekte och hade kul! 

Nu ska jag sätta mig och försöka plugga en stund, innan ögonen slår igen! 
Go kväll :)

nonstop cookies.

Bullbakning.


Fina Vera och Tindra.

Busungarna Lova och Ziggy.

Bus!


Gumman.

Fina blommor jag gick av mannen igår ❤️




RSS 2.0