Mysigt...

Har suttit och tittat lite på gravidbilder från det jag väntade Penny... just nu känns det så overkliget att man ens varit gravid... känns som Penny alltid funnits hos oss!  Kan inte alls förstå hur livet var före.. vad tyst, stillsammt , händelsefattigt och tråkit :-)


Här är magen v.19



och här magen i v.36..lite skuggig bild men...



Mysigt eller vad.... men snart får man mysa med både Kaisas bebis och Veras bebis :-)





Stora tjejen.

Har varit på BVC idag... har tagit 18-månaders sprutan på lillan. Blidde inte när hon var 18 månader för det var i samma veva som svininfluensavaccinet, så det fick bli nu stället. Gick bra, men inte är det kul att se det käraste men har få en halv decimeters spruta rakt in i armen... huvva!!! Passade även på att väga och mäta henne... hon är nu 1 år och 9 månader och väger 12.850g och är 88.5cm lång... börjar vara stora tjejen nu :-)

Är så glad över att Penny kommit på att kissa på toan helt plötsligt, och att hon kommit på det själv. Hon har blivit så duktig och vill gå på toa nästan hela tiden... när hon är hemma vägrar hon ha blöja och säger snällt till när hon behöver kissa, väkte oss till och med imorse och sa att hon ville kissa, så dom senaste dagarna har det blivit flera gånger per dag.  Vi har sakt att vi måste börja anstränga oss lite nu när hon själv vill, och inte vara bekväma av oss...

Nu ska jag ta och väcka lillan och fara och besikta bilen... känns inte som det kommer gå nå bra... men håll tummarna för oss :-)


Home, sweet home!

Har varit en riktig toppen helg kan jag lova med en massa skratt, shopping, goo mat, skit bra show och helt underbart sällskap!!! Och Anncha kan inte få nog många tack för att hon gjorde den här helgen möjlig för oss, tack, tack, tack :-)

Synd bara man ska sakna lillskruttan och karln här hemme så mycket... undrar hur det ska gå nu när jag & Robin åker utan lillan till Barcelona, kommer vara otäckt jobbigt :-/


Äter wook med pinnar...mmmmmums! :-)


Penny stolt över hennes nya skor




Skååål!



Nu ska jag skriva lite på min novell, och hoppas på att jag får ett mail som det står att vi inte har nån historia imorgon på så jag kan följa Frida och Malin och hälsa på Vera!!!! :-)

Nattinatti!!


Weekend!!

Imorgon bitti åker jag, svärmor och svägerskan på weekend. Vi bär av kl.08.00 mot Luleå där vi ska shoppa, se Buddy Holly och  uppleva lite andra trevligheter, sen ska vi bo på hotell, och söndag morgon åker vi upp till IKEA. Ser verkligen fram emot trippen och råga på allt bjuder svärmor på hela kalaset... tror ni man har världens bästa svärmor eller :-)

Kommer dock sakna Penny och Robin..... en massa!!


Sötnosen slickar upp grädden på näsan min från semlan :-)

Ha en bra helg allihopa!!

Ciao!

Kabel.

Måndagar är alltid så stressiga, men idag hann jag faktist vara ute och leka med Robin och Penny en liten stund mellan skolan och fotbollsträningen.... Vilket underbart väder det är nu om dagarna, känns att våren börjar närma sig :-)



Penny är så söt... igår ropade hon upp oss när vi laggt henne... då hade hon tagit av sig pyjamas byxorna, pyjamaströjan och blöjan och sen tagit på sig tröjan som byxor, och var stolt och ville visa. Och alldelsens nyss så ropade hon upp oss och var ledsen... "bajka" bajka" och pekade i sängen... då har hon återligen tagit av sig pyjamasbyxorna och blöjan men denna gång laggt en lång kabel i sängen... och det syndes att hon rent skämdes lillan... :-) sötnosen :-)

Nu ska jag se OS och börja skriva på min novell som ska vara klar v.8...

go'kväll! :-)


Emma & Marcus 12-02-10

Äntligen kyrkans klockor ringa :-)

Så igår var det bröllopsfest för hela slanten... det var en hel lyckad kväll, med super go mat och trevligt sällskap!!
Grattis Emma & Marcus, ni var så fina!!  :-)

Lillan var hos Faster med familj, och det hade gått super bra, och Penny verkade då haft jätte kul! Tusen tack för sköthjälpen!!!


Brudparet.


Olov :-)


Danne och Hanna.


Brudparet får leka lite :-)


Tjejerna.


Grabbarna.


-------

Idag när vi vaknade åkte jag och hämtade lillan sen så hade vi lyxen att få äta brunch hos Danne, Hanna och Harry... tillsammans med en massa trevligt folk! helt perfekt... tycker det borde vara lag på att det är så varje söndag :-D



Gumman min :-)


Nu ska vi se en rulle.

Hoppas alla har en underbar alla hjärtans dag :-)

Ciao!



Mmm...

Nu ligger jag här i sängen igen och gör ovärda saker på datorn istället för det jag verkligen borde göra....LÄXAN!!
Har historia prov på torsdag, och det är inte lite kan jag lova.... och inte särsklit interssant för den delen heller :-)

Imorgon ska jag sluta två timmar tidigare för att fara och härmta Tindra... hon ska vara hos oss till på torsdag då jag och hon ska fara och hälsa på Mamma Vera i Umeå... ska bli super mysigt att få ha henne här... och som Penny längtar :-)
Sen ska det även bli super kul att få träffa Vera... är så tråkit att inte ha henne hemma.


Här kommer lite bilder från i lördags när jag och gumman var och hälsade på Carina och Mira, även Hanna och Harry var där... karlarna våra var på svensexa så vi passade på att käka pizza och mysa på... mycket trevlig kväll!!


Harry som börjar vara stor-killen!


Flickorna äter plättar.


Mira.


Colingen Harry :-P





Natti natti!


Bok-recension

Ligger här i sängen och gjort det sen halv nio...  har tänkt skriva på bok-recensionen som ska vara inlämnad på fredag... men har inte skrivit ett ord än. Hittar hela tiden på andra saker jag kan göra på datorn :-) Kan någon skriva den åt mig... betalar bra :-D

bjuder på lite bilder som visar vad vi sysslat med allt mest dom senaste dagarna :-)






Vi var och hälsade på Malin, Claeas och Julius som fått ännu en familjemedlem... en liten tös, söt som socker.

Mamma Malin med barnen.


Pappa Clease men dottern.


Frida & Fredde var också med.


Och Vezzlan fick mysa...


Storebror Julius.


Söta Mollie.


Min älskade gud dotter Tindra.

Mina tok :



Skrattar åt morsan :-D


Dricker välling i kojan.


Min underbara dotter försöker le det finaste hon kan :-)

Blir kanske lite tillgjort... sötnosen min :-)


Karln kan han också :-)


Nää tror jag går och sover nu istället... nya tag imorgon !!!

Nattinatti!


RSS 2.0