Går bra!

Haft en jätte bra helg med familjen, lite kalas, lite vin, mycke god mat och match. Blidde seger även denna gång, 8-0, och denna gång va det kågedalens tur att åka på däng! 2 mål, och 2 assist gick jag göra! Så kul att vinna!!!

Idag har jag hunnit med en sväng på öppna med Vera och barn, alltid mysigt! Idag bjöd dom även på vofflor, mums!

Badpojkarna.


Två fina kort på underbaringarna Mira och Penny idag.



Underbara pajkar.





Helg igen.

Helt sjukt vad fort veckorna går nu, redan helg igen, hinner inte alls med!!!

Igår så försökte jag återigen plugga lite... Hann se 2 föreläsningar innan Reggy vaknade. Då tog jag kärran och drog till Vera en snabbis för lite scones och kaffe, så jäkla gott!!!
Kl.12.40 slutade penny skolan så då drog jag och hämtade henne och kompis sen vidare till dagis för att hämta Ziggy. Väl hemma så satte sig jag och Ziggy i köket för 1,5 timmes kamning av hår. Ziggy hade ca.15 dreads, vissa fick klippas de andra lyckades jag med möda få ut! 
På kvällskvisten va det fotbollsträning som stod på schemat!

Idag så har Penny vart med Wilma hela dagen, dom har bland annat vart och badat och ätit pizza i bergsbyn.... Blev tillslut att hon stannar tills imorrn. Så jag och grabbarna har myst här hemma, även vart ute en stund och lekt på gatan. Ikväll har vi grillat och spelat tv-spel, har även smaskat i mig 2 goda cidrar!

Robin och Penny igår.

Promenad.


Ute med grabbarna.



Handla chips... Såklart!

Puss.



Vaccin.

Igår va grabbarna och fick ta vaccin på vårdcentralen. Ziggy fick sista hep A sprutan (som vi trott han redan hade, men finns inget dokumenterat) och Reggy fick trots sina 9 månader ta för hep A samt mot
Mässling, polio och rödahund. Så nu är vi redo för Egypten, weee :)

Efter lunch igår drog vi och hämtade Penny på skolan och sen vidare till öppnaförskolan för att möta upp Vera och barnen, alltid lika mysigt där!  På kvällen blev det fotbollsträning, samt det vanliga,..film, mys och chips med mannen!

Nu är storbarna på skola och förskola, Reggy sover förmiddagsturen. Jag ska tvinga mig upp ur soffan och försöka plugga lite. Kämpa Sofia, KÄMPA!!! ;)

På vår östra sida på huset... Såå fint!


Måndags besök av Vera, Kalle och Lova.

Ziggy och Lova äter kakor.

Ziggy med Kalle.
Kalle och Reggy.

Sötis Kalle.



Reggy.

Stor tjejen min.




Träningsmatch!

Är helt slut efter årets första träningsmatch och den var mot norra dam-2:ans topplag Storfors. Spelade 90 minuter och kan lova att jag va grymt trött! Längtar såå efter känslan att spela och kunna springa typ hur mycke som helst utan att bli trött. Men så här är det ju varje år första matchen och man vet ju att det kommer kännas bättre och bättre hela tiden. Vi spelade iaf väldigt bra och kammade hem matchen med 2-1 i slutresultat, sååå skönt! Grymt jobbat brudar!

Igår va en härlig dag med först ett Leos besök med smågrabbarna, Penny valde att vara hemma och få lite pappa-tid. Det va Märtas kalas som stod på schemat och Ziggy va grymt taggad! Och såklart va Vera och barn med samt Frida och flickorna. Sååå trevligt för både oss vuxna och alla barnen!!

Efter ett ANTAL timmar på Leos så fixade mannen i huset en gryyymt god grillad entrecote med massa jäkla smarrigt tillbehör när vi kom hem... Vad vore livet utan god mat??

Nä nu sover barnen så vi ska lägga oss i soffan som vanligt och njuta av en förhoppningsvis bra rulle och mysa!!! 

Ha en bra kväll :)


Kalas för Märta i prinsessrummet.

Sötaste Kalle testar mollies glasögon, hur gulligt alltså!!!!


Tindra, Lova och Ziggy i kundvagnen på Coop efter Leos besöket.

Reggy åker bräda.

Gott!!!!



Fredag!

Vilken dag! Full huggning, men riktigt bra dag! Började dagen med fotografering med Penny. Hon ska vara med i en kampanj, typ "handla lokalt", kul ha vi haft, men KALLT! Vid lunch va vi klara och då mötte vi upp grabbarna i familjen och mamma min för fika och shopping. Mamma köpte både skor och MASSA kläder till alla barnen, tusen tack bästa mamma! 

Vid middagstid kom vi hem, dock inte Robin då han stannade i stan för AW med arbetskompisarna. Sen har vi hunnit med pizza-skrov middag, godis, chips och mys. Nu sussar barnen och tror tyvärr inte det kommer dröja länge innan jag gör det heller, är sjuuukt trött!

Minsta gullprutten.




Middag, mums!
Pärlan.


Mina tre hjärtan.

Fredags godis handling.


Kalle på Waynes i onsdags.




Fest!

Ja fredande blev ju en riktigt toppen dag/kväll/natt med brudarna. Super smarrig mat, god dryck och bästa vännerna kan väll inte bli annat än succé!! Måste vi göra om snart :)

Lördan vart en slöö-dag som spenderades mestadels på soffan, så skönt! Kvällen avslutades med oxfilé och pommes, smaskens!

Annars har det inte hunnits med så mycke, lite uteaktiviteter med familjen, lite fotboll, och idag även en sväng till Vera och barn på kaffe, kakor, tjatter, och lek. Så mysigt!!!

Nu ska jag (Robin jobbar, barnen sover) njuta av lugnet i soffan en stund innan sängen väntar, är såå trött, så det ska bli skönt att slå igen ögonen!


Party!





Utelek.



Reggy gubben.
Full fart all vaken tid!


Gumman.
Lova och Ziggy pussas, gullungar.
Trött kille just innan sängen.



Torsdag.

Igår så hade jag och små pojkarna mys på stan medans penny och Mira va på friidrottsskolan, blev lite shopping och lunch på frasses... Super mysigt! Kvällen avslutades med träning och sen film-mys med Robin.

Idag har jag haft turen att ha tre extra barn här, alltid kul!! Kusin Ebba ha vart här hela dagen sen har Lova och Kalle vart här ett par timmar. Såå mysigt och såklart väldigt uppskattat av barnen!

Nu tatuerar mannen och jag och barnen har just käkat pizza och skrov, mums! 

Imorgon är det middag och fest hos Vera, med brudarna, är så sjuuuukt taggad! Framåt natten blir det etage festen! 

Godingen Kalle.



Ebba vs mig, jag vann ;)

Lova och Ziggy kramas!

Reggy och Kalle.

Reggy boy.





Magsjuka!

Ja hemma hade jag Ziggy från dagis förra veckan för att minska magsjukarisken, men då åker Penny på det istället...typiskt! Och sååå synd om henne att det är just nu också då hon har längtat sååå mycket till denna vecka, eftersom fridrottsskolan började just idag och är måndag till torsdag i veckan. Så nu missar hon två dagar. Men det är bara att gilla läget! Nu får vi försöka ha så mysiga hemmadagar som bara möjligt istället och hoppas vi andra slipper eländet!

Robin har gjort supergod mat idag till middag, revbenspjäll med fantastisk smak, bakpotatis, grillad halloumi och en massa annat mumsigt! Så med mätt mage och snart snarkandes barn ska vi krypa ner i soffan och se en rulle och mysa. Gooookväll!

Mums!
Reggy.


Vår.

Ziggy.




Fotboll

Både fredag och lördag har bestått av fotboll och åter fotboll... I gruppspelet mötte vi som jag skrev i förra inlägget Morön (3-3),Bureå (3-2) och rönnskär (4-1). Trots två vinster och en oavgjord så va vi inte alls nöjda med vår insatts, vi kan så mycke bättre! I semin mötte vi burträsk, och precis som på sunnanåcupen så blev resultatet lika (1-1) i full tid och det avgjordes på straffar, som vi förlorar. Här gjorde vi vår bästa match som det kändes så surt att inte få spela final! 

Väl hemma väntade min kära familj och Mira med gooo middag! Oxfilé och pommes, MUMS!!!!! Även ett (två) glas röötjut slank ner! Sen njöt vi allihopa till melodifestivalen och alla barnen ink. Reggy dansade och hade skoj!

Idag väntar en slappdag!! Bara Pennys fotbollsträning står på schemat! Känns skönt! 

Goding.
Pyssel!
Ziggy i ny shorta, så snygg! :)

Reggy.
Mira och Penny.
Full fart.




RSS 2.0