Vilket väder!!

Vilken härlig helg och vilket underbart väder!!! Jag älskar våren, och snälla, snälla, låt oss slippa bakslag! Igår hade vi turen efter en lång dag i slalombacken för dotra och mannen att bli bjudna på middag av familjen Lundström... Super gott och trevligt! Idag så har vi vart på vithatta och åkt bob och madrass med en hel konkarong med härliga människor... Efter några timmar där så åkte jag och penny upp på stan och inhandlade nya längdskidor till henne, blev direkt att ringa hit farmor för provåkning medans Robin fixade inför årets första grillning, mums!!!! Nu ska vi avsluta dagen och helgen med psg-marseille, mys, chips, popcorn och dipp... Perfekt avslut :)


Praktik!

Första veckan på praktik som sjuksköterska studerande är här och det känns bättre och bättre för varje dag. Känns både spännande och kul! Och det känns riktigt bra att det är tre veckor så man får komma in i det ordentligt!! Söndagens slalom utflykt blev lika härlig, mysig, rolig och underbar som vanligt!! Det är så skönt ute nu när det inte är så attans kallt! Hoppas det håller i sig!


Helg igen!

Vart en lite halvseg vecka då ziggy vart lite småsjuk! Men nu är han pigg, underbart! Vart en mycket trevlig dag idag med innebandy tittande, fotbollsträning och middag hos Ludde och Vera. Dom bjöd på underbart god mat, några glas vin, vi vuxna tjattrade i vanlig takt och barnen busade och lekte på som bara den! Jag och Vera pratade om hur sjukt stora barnen börjar vara nu, Shit vad tiden går fort!!! Man har ju för guds skull inte ens nått blöjjbarn nu!! Nä nu blir det att slå på en rulle och mysa! Hoppas vädret håller i sig, då blir det slalom med fam. Nilzen, Norberg imorrn, jiiihooo! :)


Lördag!

Det blev succés i backen igår när Penny, andra gången på slalomskidor helt plötsligt åkte som hon aldrig gjort annat! Även lilleman fick testa på backen, klart han älskade det!!! Just nu ligger jag hemma hos Carina och olov och söver Ziggy efter en toppendag med första danslektionen för Penny för detta år, ett flertal timmar på Leos och en underbar middag och kväll här! Nu ser det ut som han sussar så nu ska jag smyga ut till dom andra och ta mig ett glas rööötjut! :). Här kommer lite bilder från igår kväll! Go kväll! :)


Heeelg!

Äntligen fredag och jag ser verkligen fram emot helgen! Idag så har jag pluggat på förmiddan, iaf försökt! Nu om en stund ska jag och barnen åka och busa och fika med mina underbara vänner Vera och Frida och flickorna deras! Ikväll så blir det att bjussa svärmora på lite middag innan hela familjen åker till klutmark för att åka lite slalom och pulka. Imorgon ser det ut att förutom lite fotbollslir bli häng med Carina, Olov med barn, det va verkligen jätte länge sedan! Sen lär det även måsta bli lite mer plugg och åter lite plugg! Ciao!


RSS 2.0