Måndag

Igår spelade både jag och Penny match... Jag fick ledigt från tränaruppdraget eftersom jag själv hade match. Småbrudarna förlorade, men Penny fick göra mål igen, och till helgen spelar dom sista matchen för i år... Känns trist, det är så roligt med matcher, Penny vill spela matcher helst varje dag. 
Min match då... VINST såklart, 3-0 och ett mål fick jag göra, så jäkla skönt!!! Till helgen väntas bortamatch i Ö-vik.

Idag så va det storhandling som stod på schemat efter vi lämnat Penny på skolan. Efter det så drog jag, ziggy och Reggy till Vera, Lova och Kalle för en kaffetår och kaka, sååå trevligt!
Robin drog och hämtade hem Penny från skolan... Sen har hon inte gjort annat än att spela fotboll till sovdax... Min lilla fotbollstjej ❤️

Imorrn ska jag och Reggy göra stan med Vera och Kalle, som på gamla tider, men då va det Penny och Tindra som låg i vagnarna... Så mysigt!

Reggy och Kalle!



Fotbollsbruden.

Skatekillen.


Lillgrabben.




2,5 mån!

Reggy, lillgubben har redan hunnit bli 2,5 månader... Gud vad tiden går fort! Vi var på BVC i onsdags och han vägde då dryga 6,6kg och va drygt 63 cm lång. Störst av alla våra tre barn i samma ålder. 

Idag har vart en bra dag... Barnen har haft kompisar heeela långa dagen och jag fick främmen utan Carina en timme mitt på dagen, så slängde ihop en hallonpaj att bju på, så trevligt!  Ikväll har vi gjort hemmagjord pizza och nu ska vi slå på en rulle... Mys!

Imorrn har Penny match, så kul... Och spännande! Hopps på första vinsten :)











Regn!

Haft en par riktigt mysiga dagar trots regn och rusk! I går vart vi bjudna på mellanmål hos Kaisa där både Vera+barn, Malin+barn, Louise+barn och nandini+barn va. Kaisa hade bakat rå goda mackor och blåbärspaj, mums! Så roligt att träffa alla!!!!!

Idag började jag dagen med att skjutsa stor barnen på skola och dagis sen invänta Vera och hennes lilleman. Bussade på nybakta scones med creamcheese och björnbärsmarmelad och kaffe. Så lugnt och tyst va det länge sen vi hade det när vi träffats kan jag lova. Så mysigt med pratstund ❤️

Nu är det snart middag, sen fotboll...

Happy baby.
Crazy baby :)




Fotboll och skola.

Söndan va en riktig fotbollsdag men match för Penny först mot Morön... En riktigt jämn historia trots förlust med siffrorna 3-9... Och Penny fick göra två snygga mål och hon va såå duktig! Just nu är är det nästan bara fotboll som gäller för gumman... Hon vill spela heeela tiden och även följa på mina träningar. Det är så himla kul, och jag hoppas verkligen det håller i sig!!!

Efter hennes match begav vi oss en snabbis för att fira Robins lillebror oliver som fyllt år, sen vidare till min match mot Rönnskär. Det blev en skön seger trotts lite vajjit spel emellanåt, 5-1 och jag fick göra ett mål, så jävla skönt att ha hittat målet igen, nu är det bara lite kondis som saknas... Men snart så :)

Igår blev vi bjudna till Vera och barn på fika och kaffe, sååå mysigt, trevligt och gott!!! Som vanligt ❤️

Idag är det en STOR dag när Penny-gumman börjar förskoleklass...och ziggy börjar om dagis. Penny tyckte det kändes grymt kul och spännande imorse!  Vi föräldrar fick stanna en stund om vi ville med Penny sa ganska direkt att hon klarar sig själv... Så nu ligger jag i soffan och chillar med minstingen i familjen istället. Hade tänkt se paradise hotel men får det inte att funka... Får väll slå igen ögonen istället och sova en stund nu medans Reggy sussar!

Lilleman och Reggy.

Reggy och ziggy.


Dax för skola och dagis.



Lillen min.



Bra helg!

Sitter och myser med minstingen i familjen och ska strax slå på en rulle. Ziggy sover och Penny och Mira (som sover här för tredje natten i rad) ligger uppe och ser iPad och myser, som sover säkert som stockar snart dom också. Karln i huset är på firmafest/grillfest ikväll han.

Har vart en riktigt bra dag med match för Penny... Dock förlust men Penny fick göra lagets första mål, snacka om överlycklig! Imorrn är det dax för match igen... Så spännande! 



Penny har även fått ett husdjur idag, av ingen mindre än mira... En liten söt minihamster. Penny har önskat sig en länge nu, men vi har sagt att hon inte kommer få någon så hon anade ingenting! Penny blev så lycklig och rörd att hon till och med fällde några tårar, så fantastiskt att se sånna känslor hos någon ❤️


Nää... Nu ska jag mysa vidare!  Imorrn väntar årets match för mig... Clemensnäs-Rönnskär!

Gokväll på er :)


Mira & penny badar i fredags i Dannes stuga.


Fotbollskul nere på konstgräset i fredags.


Jag och Reggy.


 Lillgubben.




Storebror.

Stor tjejerna.





Sofia C + Andre W = sant!

Då va sommarens höjdpunkt över... I torsdags sent på kvällen packade vi in i minibussen tillsammas med Vera och Ludde och deras bebis och våra 2 nannys i form av Frida och Emmelie som skulle ta hand om våra små pruttar hela helgen. Våra stora barn fick stanna hemma, Penny och Ziggy hos min pappa och Marianne i husvagnen. 

Fredag förmiddag anlände vi på scandic city i Linköping, gjorde oss fina och drog sen ut för lunch och god dryck innan det va dax för fördrink hos brudparet och sen buffémiddag på en super trevlig innergård, åh så gott och trevligt!



På lunchrestaurangen, passade på att mysa med våra små skruttar innan våra nannys skulle sno med dem.
På innergården.
Bästa Ludde och Vera.



På lördan va det dax för STORA dagen, klockan 14.00 ringde kyrkklockorna och världens vackraste brudpar kom ingående... Och självklart sa dom JA till varandra! ❤️
Kl.17.00 började världens roligaste bröllopsfest med god mat, fina tal, jävligt mycke skratt och dans! Efter 04.00 va vi tillbaka på hotellet efter en  heeeelt FANTASTISK dag, kväll och natt!


Fina brudparet.

Jag och älskling.

Brudarna


Våra stiliga karlar.



Jag och fina bruden❤️

Söndag morgon hämtade jag och Vera våra småttingar hos våra underbara nannys och vandrade till brudparets brunch för mat och paketöppning. Strax före 12.00 va det dax att ta förväl till brudparet, alla trevliga människor och Linköping för att börja bila tillbaka till Skellefteå.

Vilken underbar, fantastisk helg....synd bara den gick så sjukt fort!!! Men det brukar väll göra det när man har kul?!

Tusen tack till barnvakt hemma och till nannys, vad skulle vi gjort utan er??? KÄRLEK till er!




Match premiär!

Vilken sommar vi får upplev alltså, helt fantastiskt!!! Tänk om det alltid kunde vara sånna här somrar i Sverige! 

Helgen ha vart toppen! Vitbergsbadet på lördan med Vera och Ludde med barn... Även Robins syster med familj kom dit! Alltid kul där, och barnen älskar det!!

Söndan vart det en kalas dag... Både Tindra och Harry (barnens kompisar) har fyllt år och hade kalas samtidigt... Då drog Penny på Tindras och Ziggy på Harrys... Grattis igen gullungar ❤️

Sen har det vart fullt upp kvällstid med fotbollsträningar för mig och Penny, och igår fixning av frillan nu inför helgens bröllop... Ååh vad jag längtar!

Ikväll så har jag debut för matchande för i år...vi möter gimonäs. Är sjukt nervös!!!!! Men det ska bli grymt kul!! 

Örviken-bad med Ludde och Vera och barn.

Lillgubben vår.




Hallon och smultron... MUMS!!!



Mys.




Mys!

En supermysig kväll blev det igår, god mat, god dryck, och underbart sällskap! Synd bara att det inte va gooväder så man kunde sitta ute hela kvällen, tror man är lite bortskämd nu förtiden :)

Penny, Reggy och Wilmer.

Polarna.




Augusti

Redan augusti... Skit! Snart är sommarn över.... Nästa helg ska vi på bröllop för en av mina bästa vänner, Sofia Carlsson och hennes Andre nere i Linköping. Man har vetat om bröllopet så otroligt länge, och längtat och längtat som tusan, årets höjdpunkt, men samtidigt inte velat längta för mycke då man vet att sommarn snart är över då bröllopet vart... Och nu är vi där!!! Jag vill iiiiiiinte ha vinter!!!! Tur vi har resan till dominikanska republiken att se fram emot i vinter!!

Fick min beställda klänning till bröllopet igår, blev sjukt nöjd! Hoppas det känns lika bra när jag ska bära den på riktig bara!! På tisdag ska håret fixas... :)

Ikväll ska vi få efterlängtat besök av Elise, Ronnie och deras lilla wilmer... Va säkert 1,5 månader sen sist då dom vart på semester... Ska bli så kul!!! ❤️





RSS 2.0