Nice day!

Phranag fick besök av oss idag igen, och guuud vilken dag det varit!!  Älskar verkligen den där stranden! Inte en droppe regn idag heller, skönt!

Nu är vi alla klara för kvälla och väntar på Malin, Per och Ellir som ska koma hit vid 7 tiden på en liten för sup ;) Ikväll så ska vi upp på ett berg på en jätte fin resturan, så jag hoppas på en kanon kväll! Men det blir det med all säkerhet med detta sällskap :)

Föresten en lite rolig sak... Robin stötte på Robert och Jonna idag igen... på vårat hotell! Dom ska bo här sista dagarna, skit kul!

Igår kväll!
Jag och fina Malin!


Robin och gumman.


Heeela gänget.


Today!!!

Robin chillar.


Sååå fint här!                                                                Strumpan


Yeeeh!                                                                          Ziggy!


Gulliga Ellie.                                                                 Mums!


Per och Ellie myser.


Penny matar lillebror.

Fredag.

Vart en toppen kväll igår med typ världens godaste mat... och dryck :) Vi käkade på ett riktit thaiställe med bara plaststolar och bord utställda. Vi käkade flera rätter och vågade testa nya saker allihopa, och shit villken tur det :)
När vi fått mätta magar så gick vi vidare och då var det Malin, Per och Robins tur att stoppa ner fossingarna till fiskarna och få dom vårdade. Jag tittade glatt på denna gång :)

Idag så har vi vart vid Malin och Pers pool fram till lunch för att sen bege sig ner till playan en stund. Synd bara att det skulle regna ca.1h... men tur det finna mysiga resturanger att sitta i!

Nu är det dax att möta upp det andra gänget igen. :)

Jag och Per.


Maaat!


Älskling.


Glada Ellie.


En Thailändare lär Penny spela flöjt.


Dax för fiskmat :)


Penny simmar hundsim :)

Ellie och Per badar.


Malin och Penny kollar på aporna.


Jag, Ziggy, Malin och Ellie bland alla apor.

Railay!

Vilken härlig dag! Vi tog en longtailbåt till Railaybeach strax efter kl.10. Vädergudarna verkar ha lite svårt att bestämma sig den här årstien om vädret, då det även idag har regnat och varit strålande sol om vart annat. Tur man inte är gjord av socker som man brukar säga :) Strax före fyra drog vi hem och nu efter några timmars chill på hotellet är det strax dax att möta upp Malin, Per och Ellie igen för en god middag :)

Hanna och danne.... vi tacker än en gång för oljan, den HAR använts :)

Njuter på beachen!
 

Ziggy & Ellie diskuterar:)


Ser lite roligt ut när det blivit lågvatten :)


Per och Robin Lirar strandtennis... Penny är dommare!


Ziggy i en kanot.


Per med tösen sin!                                                       Penny med sin tyska kompis.


Penny kör ett glädjehopp :)

Efter regn kommer solsken!

Efter två dagar med duggregn heeeela dagarna långa, så har vi äntligen fått se solen idag... iallafall för några timmar :) Efter lunch blev det igenmulet igen, men vad gör det? Stranden gjorde oss mer än välkommna, och dagen har vart helt perfekt!
Igår så kom ju vara underbara vänner Malin, Per och Ellie hit, wiiihooo :) Så igår kväll så gick vi ut och käkade och vi hade även turen att få en liten fördrink hos dom. Efter middan så gick vi på en glassbutik, shit vilka glassar! Idag så har vi självklart också hängt med dom, och ikväll är det våran tur att fixa fördrink :)

Hanna.... tusan att jag inte nämde Phranag tidigare då.... eller det blir aldrig försent ;)

Jag och gumman min.


Hela gänget på middag.

Per och Penny myser.                                                   Glad Ziggy!



Penny men snäcka med krabba i... lite läskig :)


Söta, lite trötta Ellie.


Regn.

Idag så har det småduggat nästan hela dagen, men det har ändå blivit lite poolhäng och en sväng ner på stranden för att busa. Nu hoppas vi på strålande sol imorgon när våra goooda vänner Malin, Per och lilla Ellie kommer hit. Shit va kul det ska bli!!!

Igår kväll blev det en hel lyckad kväll med Robban och Jonna. Först på middag på resturang sen lite barhäng. Super kul att dom oväntat dök upp här... idag drog dom vidare till phi phi öarna, så vi får se om vi lyckas träffas nån fler gång innan dom drar hem till Sverige igen.

middag.

Penny får massage.

Lycklige jag.


Phranang.

Idag så har vi spenderat dagen med Robert och Jonna på stranden Phranang... trotts bokstävligen lite ostabilt väder med ena sekunden strålande sol och den andra öppen himmel så har det varit en underbar dag!!! Vi avslutade strandhänget på en mysig bar med lite goda drinkar och annat gott! Nu är vi hemma på hotellet och ska chilla lite innan det är dax att möta upp vännerna igen för lite käk osv.

Måste ju även grattulera min fina vän Carina på hennes dag idag... hoppas den blir underbar, synd ni inte är här så vi kunde fira dig ordentligt :) Kramar!!!


Tummen upp för Thailand!

Dryckes pause!

Gänget, förutom jag :)

Grabbarna.

Our friends!


Lördag.

Det nya hotellet är som jag minns det, perfekt! Och som du säger Malin, inte bara närmare stranden, utan nu kommer vi ju bo riktit nära er också!  Blir sååå kul när ni kommer :)

Igår så hade Marianne och Trejja en liten möhippa för mig, vilken jävla kväll det blev!! God mat, god dryck, show, sång, dans, fisk-käkning av mina fossingar och en massa, massa skratt! Tack för en underbar kväll brudar! Idag så är det Robins tur, så då får ag höra vad dom hittade på för bus imorrn :)

Idag så har vi legat nere på playan bara här på Ao nang, imorrn blir det båtutflykt till Phranang med Robert och Jonna som vi glatt träffat på här nere, blir supernice!


Penny får naglarna fixade.


Penny med moffe.

My love.

Nya poolen.

Trollen.

Vi.

Nytt hotell.

Igår hade vi en härlig dag vid poolen, vid fyra tiden så stack vi ner till stranden, chillade med god dryck ;) och bus! Sååå härligt. Barnen sprang omkring på stranden, det är verkligen underbart avslappnat här och barnen njuter verkligen av friiheten! Efter ca.2 h så öppnade sig himmelen dock och vi var tvungna att gå under tak och käka lite. Blev en rätt tidig kväll, men det behövdes!

Idag mitt på dan så byter vi hotell till Pakasai resort, ett superfint hotell som jag faktist bott på tidigare. Mycke närmare stranden, blir perfekt! Vi stannar där tills det är dax att dra vidare!

Nu väntar frulle och lite bad innan det är dax för flytt :)
ps. super kul med att komentarer :)


Godmorgon!

Godmorgon :) Bara jag och Ziggy är vakna, himelen är klarblåå så jag hoppas det håller i sig! Har haft 2 underbara dagar sen sist med utflyckt till ö,  god mat och dryck, bad i massor, lite shopping och njuuutning till 100 %!!! Har även träffat på pappa, Marianne, Teja och Leffe, så otroligt kul, så igår gjorde vi en heldag med dom :)
Nu ska jag väcka mina andra 2 älsklingar så att vi kan gå och käka frulle. Hoppas ni alla nära och kära har det toppen där hemma!


Strandhäng.

Apor.

Mina älsklingar.

Fiskmatning.

jag & Lillgrabben.

Tejja, Leffe, pappsen & Marianne.

Love.











Härligt!

Igår kväll va vi äntligen framme efter en typ 24 timmars resa.... sååå skönt! Resan gick över förväntan då båda barnen sov hela natten på planet. Det största problemet vi stötte på var att Penny spydde i varje landning=4st. Vi vet ju att hon blir lätt åksjuk, så det va ju lagom orutinerat att inte ha åksjuketabletter med oss! (Så Emmelie om du läser detta så få du super, super gärna köpa med dig ett pack åt oss!)
Vi bor i ett super fint litet hus med pool just åvanför, liiiite långt till stranden tycker vi dock, kanske tar 10-15 min att gå. Kanske inte så långt igentligen, men med 2 barn blir det lite drykt! Så vi får se om det kanske bara blir dom 5 dygnen vi bokat här.
Vi har det huuur bra som helst, vädret har vart heelt ok idag, soligt och lite molningt om vart annat, och vi har både hunnit med pool och strandhänad  Nu ikväll så har vi vart ute och käkat goomat, nu är det för sängen så vi orkar med en heldag i (förhoppningsvis) solen. :)

På väg!                                                                   Bus.    

Mina grabbar.

Poolbus.                                                                        

Ziggy gillade sanden... mest smaken :S

Kåken :)

Puss!

Imorgon!

Imorrn åker vi.... stunden är snart kommen, 6 veckor ren jävla semester, skönt, eller skönt :) Kommer uppdatera bloggen där bort ifån för er som vill kika hur vi har det. Nu ska jag hoppa isäng, en låååång dag väntar imorrn!!
Ps. STORT tack mammsen för att du bor och sköter huset åt oss nu när vi är borta! pusspuss!

Much to do!

Har vart fullt schema dom sista dagarna med allt från himmel till jord, både fest, middagsfrämmen, packning, packning, packning, tvättning X 100, och en massa(!!) andra saker som måste fixas och donas med innan vi åker.. Är riktit mycke som ska hinnas göras, men det är ju himla kul med alla förberedelser också :)  Men snart drar vi och då har vi lite tid att slappa igen innan den stora dagen närmar sig!

Bilder från dagarna.
Ziggy med pappsen.
Ziggy & Lova rockar.                                                     Lovis kör traktor.
Bus med Ludde.
Ziggy & Lovis.
Kvällsbus.

Frulle.

Uppe med lillgossen sen strax efter 7... tidigt, men aldig för tidigt för mys med någon av mina småttingar.  Om ett tag vaknar väll dom andra 2 galnigarna och jag hade tänkt vara en bra blivande fru idag och fixa lite frukost ;)
Ha en bra, mysig, festlig lördag allihopa, för mig bir det det sistnämda, fest hos Viktoria med Vera, ser jag fram emot! Robin får va hemma och mysa med kidzen så dom hinner bli helt smittfria innan dom får möta omvärden igen :)


Magsjuka.

Magsjuka har härjat här hemma för båda barnen, men värst drabbad har Ziggy varit, rätt lindrig variant må jag ändå säga.... han har spytt 4 gånger sammanlagt fast utspritt över 2 dagar. Idag har han inte spytt nått så förhoppningsvis är han frisk nu, skönt!!! Hoppas, hoppas vi gjort bort alla sjukdommar nu... bara en vecka kvar till vi sticker nu!
Idag så har jag och Vera vart en sväng på stan och shoppat lite... mke trevligt, synd tiden går så attans fort bara när vi är där!
Nu blir det mys....

Finis.
Bus.
Sjukling.

Toppen!

Haft en toppen dag på Leos med kidsen mina och mina underbara vänner. Alla barnen njuter verkligen av att vara där, men tror faktist att vi vuxna njuter nästan lika mycke :)
Nu ska jag hoppa i säng...
Gumman & Leo.                                                        Tindra & Penny käkar glass.
Finisarna Lovis & Vera.
Ziggy & Ellie i bollhavet.
Gull Märta.
Ellie har galet kul :)
Storflickorna käkar.
Bus Mollie.
Rio.

RSS 2.0