Slalom och kalas!

Igår så fick Penny testa på slalom på riktigt för första gången i sitt liv... Förra året testade hon bara åka i en jätte pytte liten backe ett åk, nu va det på riktigt :) hon tyckte det va super roligt, så att det blir igen snart det lovar jag, och då får även lilleman testa backen! Idag så har vi haft fulle huset med barn då det nalkades barnkalas för Ziggy. Trotts en riktig skit start på dagen med bak-katastrof efter bak-katastrof så blev det ändå en riktigt lyckad tillställning :) ALLTID lika kul att träffa allihopa! Nu blir det att sätta sig och se på några inspelade föreläsningar innan PSG-match och mys väntar! Goookväll :)


Ziggy 2 år!

Hej hå! Det har hänt mycke sen sist, vår älskade lilla pajk Ziggy har blitt 2 år, helt sjukt!! Så många dagars kalas har det blivit! Sen så har vi vart på ett underbart fint, och supertrevligt bröllop för Frida och Fredde, all kärlek och lyckönskningar åter till er <3 Sen så har lilla jag även hunnit med att börja plugga igen, känns jätte kul och spännande men även riktigt tufft. Verkar ha en fantastisk klass också, vilket ju är guld värt! Saknas bara en fortfarande dock! Nu ska jag lägga igen ögonen, en låååång dag väntar imorrn, med både skola och jobb! Natti natti!


Härliga Aruba!

Jaaa, jag vet... ligger en del efter i bloggandet, men hade tänkt bättra mig nu! Promes! Tänkte börja denna nystart med ett litet inlägg om våran fantastiska resa till Aruba för en månad sedan. I dryga 2 veckor spänderade vi på den pyttelilla ön, med underbart sällskap, vackraste stränder man kan tänka sig, mellan 30-35 grader i skuggan dygnet runt, 30 i havet och supergod mat och dryck. Jag har absolut inget att klaga på förutom att det känndes förjävligt att komma hem.
Nu ska jag bjussa på lite härliga Arubabilder :)
 

RSS 2.0