Myser!

Ligger i soffan och ser Milan-Napoli och myser med Ziggy... myyys! Lillan sover så sött. Blev Riktigt jobbigt igår når Robin åkte, med mycke tårar från Penny... Och jag förstår henne, klart hon vill ha pappsen hemma! Men idag är allt lungt igen, hon saknar honom men respekterar att han ska vara borta några dagar... och hon har planerat saker hon ska berätta, säga och göra på torsdag när han kommer hem...b.l.a. att hon ska klä in sig i ett paket som pappa ska få när han kommer hem...sötisen min!!! :)

Idag så har Penny varit på dagis, ögoninflamationen är borta och hon ville så gärna åka dit. Men imorgon får hon¨vara hemma imorn när dagisfröknarna tyckte hon var på gränsen till för förkyld... Hon har ingen feber och är pigg, men snorig och lite hostig... så kanske lika bra att hon ä hemma så hon blir frisk snabbare!!

Under tiden hon var på stan tog jag kärran upp till stan en snabbis och gjorde nå ärender, hann även me en fika med vesslan och Lova... såå trevligt och gött :) Sen så gick vi en promenix i det underbara vädret när vi kom hem, vi stannade även ute och lekte lite på gården. Vilka vårkänslor man får sånna här underbara dagar!!! Hoppas det håller i sig!

Imorgon ska Ziggy på läkarbesök, ska bli spännade... och ska bli så kul att se hur mycket han vuxit, va ju två veckor sedan jag var där nu!!




Trötta myskillen!



Tjong!



Märtha är född!

STORT grattis till Fredde, Frida och Mollie som fått en liten tös inatt...åå jag som trodde det skulle bli en grabb!! Men nu har då Ziggy många brudar att välja bland iaf :) Längtar att få träffa tösen jätte, jätte mycket!!!!

Familjen har trottsat alla sjukdommar idag och gått en liten promenix i det härliga vädret..ingen sol, men sååå skönt med någelunda värme!! Hoppas detta håller i sig! Sen var vi här ute och busade lite och byggde en snökoja till Penny. Hennes ögon ser faktist mycket bättre ut idag, det syns knappt nå, hon ser bara lite tröttare ut. Så jag hoppas att det är på väg bort så vi slipper vara insnöade i veckan!

Nu är det bara några timmar kvar till Robin åker igen... känns ok, men vi kommer sakna honom såklart. Hoppas nästa vecka går lika bra, då är det lugnt :)

Bilder från idag.


Min söta snorunge :)


Hej hå!


Sjuka barn.

Penny vaknade inatt i panik och fick inte upp ögonen...inget av dom...huvva!! Idag så har det inte direkt varat, men hon har haft mindre ögon och som röd under ögonen. Jag hoppas det är en lindrig ögoninflamation!!! Även Ziggy är inte kry... inget i ögonet som tur är, än iaf! Men hosta och tät i näsan... inte alls kul när barnen är sjuka!

Har just sett melodifestivalen... nu blir det nån rulle och mys i massor!! Imorrn åker ju Robin igen :(

Ha en bra lördag ni alla!

En av mina söta sjuklingar.

Kalas!

Idag så har vi varit och firat Ludde som fyllde 27 år för en vecka sedan. Vi bjöds på Veras goofika, om för er som inte vet så är det bokstavligen GOOOfika. Denna dam vet hur man bakar, och man går ALDRIG därifrån besviken.... VÄRLDSKLASS!! :)
Vi hade iallafall några riktigt trevliga timmar, trotts trötta, halvsjuka små damer som var i luven på varandra så gott som hela tiden. Tur att man vet att dom älskar varandra och nästa gång som dom ses så är det mest troligt bara skratt och lek som äger rum! :)

På tal om halvsjuk så har nog tösen fått ögoninflamation... hon har varit som tårögd hela dagen i ett av ögonen, men nu på kvällen har ögat bara blivit mindre och mindre och var har börjat bildats...huvva...ber till gudarna att det är borta imorn och att vi andra slipper också, även att det inte smittat Tindra.
Blir ju super tråkit också om det sitter kvar till veckan... så vi inte får träffa brudarna då....eller några andra... aja, den som lever får se!

Nu blir det tvmys och gosaker!

Vera har dukat upp.


Gullungarna busar under bordet.


Gumman.


Ludde bus...


Ludde myyyys...(visst ser man hur slut damera är?!)


Barnens underbara farnor va förbi i eftermiddas en sväng.



Hej hå!






Statsrunda, främmen och baby!

Dagen började med att skjutsa lillan till dagis, sen vidare till Ursviken för att hämta upp Vera och Lova, och sen full färd mot storstan för date med Malin och Ellie. Vi fikade och tjattrade nån timme, och det var lika trevligt som vanligt!!! Vid halv 2 så begav vi oss hem för att hämta våra flickor på dagis.

Sen så fick jag ett trevligt sms från Linnea, hon och hennes lilla Devin ville komma förbi...var evigheter sen vi sågs så det ville vi ju såklart jätte gärna att dom skulle göra... så ännu mer kaffe, fika och tjatter fick det bli med glädje :) Devin är nästan 7 veckor äldre än Ziggy men dom var nästan prick lika stora... shit vilken bjässe till bebis jag har :)

Sen så har ju baby kommit hem ikväll... ÄNTLIGEN! Både jag, Robin och Penny fick tårar i ögonen... tänk vad 4 nätter kan få en att sakna någon så mycket!! Så nu ska vi bara rå om varandra i heljen innan det är dax att säga hej då för några dagar igen....

Devin och Ziggy.
Slå händerna häderna i taket...så klart! :)


Min glada tjej.


Änligen hemma igen.


Ziggy badar också.



HOJ!





Främmande!

Idag så har vi haft lyckan att ha främmen av Frida, Vera och barnen. Var även meningen att Malin och Ellie skulle komma, men hennes bil protesterade tyvärr! :(
Jag bjussade på soppa, grilladkyckling och fralla till lunch och gofika som jag hunnit med att baka i veckan till mellis. Mycket mysit... tack för idag :)

Sen så hade vi turen att pappsen ringde och bjöd dit oss på middag och självklart så tackade vi ja till det!! Kebab stod på menyn, och glass med varma hallon till efterrätt...mjammy! Det tackar vi för!!

Imorrn så ska vi en liten tur på stan... blir trevligt!!!
Älskling kommer även hem imorrn vid middan.... shit vad vi läääängtar!!!

Sötnosarna Penny och Lova myser.


Frida myser med Ziggy och lääängtar efter sin bebis!


Glaaa Lova!


Bus Tindra.


Bus under bordet.


Lova som börjar vara stooortjej och lill-Ziggy redo för kylan.


Tack för maten Marianne o Pappa :)  Pussss...


Tjong!








Tiggarn!

Idag så har jag och barnen varit på öppnaförskolan med Vera och hennes flickor... mys, mys!! Bara synd att Ziggy inte är van att sova i vagnen, måste vänja honom så att han kan sova lite när vi är där... annars blir han så grinig!  Nästa vecka är det inte barnsång, bara öppna, så vi får se om vi åker dit ändå och fikar och myser :)

Efter det så ringde jag till mammsen och tiggde till osss middag. Penny blev så glad att vi skulle dit! Vi fick grilladeebenspjäll och potatissallad...mums! Nu ska jag gå och sussa.. imorrn väntar tjejfrämmen!!

Svar till anonym: Vi bor i en villa i Skelleftehamn. Det är min pappas barndomshem, som vi tog över efter det att min farfar som bodde här gick bort. Han hade inte renoverat på ca.40 år, så vi har haft fullt upp och verkligen gjort så som vi vill ha det, men ännu finns det jobb kvar. Så kul att kunna leva vidare i huset!!

Min söta Ziggy.



Mommebuus! :)


Prinsessan i kojan



Natti!

Ensammen!

Jaha...från och med 19.30 igår kväll till torsdag eftermiddag så är jag ensammen med mina små guldkorn här hemma. Känns lite ovant när jag är van att ha Robin hemma 24/7 som ger mig sällskap, närhet och som hjälper till med allting. Men det ska nog gå bra, måste bara planera lite mer nu än förut :)

I lördags va vi ju på galej hos Victoria och Nicke, va riktigt, riktigt trevligt... vi spelade spel, tjattrade och umgicks. Gör vi mer än gärna om!
Penny hade det super bra hos Mamma min, och Ziggy fick vara här hemma med faster, dom hade det super mysit och att mata honom med flaska gick superbra, så vi blev kvar heela kvälla.

Gänget.


Ludde o Vera.


Jag o baby.


Nicke o Victoria.


Pusss på dig fina Vera.


Robin o Ludde :)


Vera o moi!


Nu ska jag ta hand om mina små barn... Tjong!

Ps. Ett STORT grattis till Kippe, Helena och Wincent till lilla tösen, vi är sååå glada för er skull!!!!




Fest!

Igår så var hela familjen på stan och shoppade loss, riktigt kul, och inte ett ÄNDA gnäll från karln, otroligt :)
Sen på kvällen hade vi en mysig hemmakväll, men godis och film!

Idag är det andra bullar då fest hos Victoria och Nicke väntar för både mig och gubben. Jag ska själv vara nykter, då Ziggy ska vara hemma med faster Emmelie och jag måste vara berädd att åka hem och amma om han inte skulle vilja äta ur flaskan. Men känns riktigt kul att få fara på partay, fixa upp sig, och umgås med fiiina vänner!! :) Lill prinsessan ska vara hos momme, hon har packat väskan för länge sen, och tjatat att få åka dit, men än ett litet tag får hon vara hemma och umgås med mammsen och pappsen, vi kommer sakna henne nog ändå!! :)

Föresten, Ziggy blev 1 månad igår...shit pommesfrites!

My sleeping beautiful baby.



Ha en bra lördag!

Stan!

Vart en sväng på stan idag igen med ingen mindre än Vera, och jag kan verkligen inte förså vart tiden försvinner när vi rullar på stan... nästan 6 timmar, och det kändes som 2...sjukt! Men det måste ju bara betyda att vi har jäkligt kul :)
Lite shopping blev det idag iallafall.. och jag la även av lite saker som jag ska upp och köpa imorrn, men då blir det med la familja!!

Näe jag kom hem så hade Robin lagat lasagne, och även super gooda bakelser till efterätt, vilken karl jag har!! Nu ska vi se film...

Ps....Skickar även en tanke till min vän Malin... hoppas kräkisen är helt över och att vi kan dejta till veckan:)

Penny gillade också pappsens bakverk :)


Vi testar Ziggys nya kepa, lite stor än, men söt ändå :)



Nattidax.


Ciao!





Bad.

Har just badat lillgrabben... nu väntar sängen! Natti natti :)

Lill tjockisen, trött, hungrig och nybadad :)

mys onsdag!

Dagen har spenderats med mina goa vänner Vera och Frida och deras guldkorn. Vi käkade lunch ihop och tjattrade, för att sen ta en pause från varandra för vägning o mätning av lilleman, respektive barnmorskebeök för Frida. Sen åkte vi tillbaka till Vera för gooo-fika och mer tjatter. Mys dag med andra ord!!!

Nu ligger jag och lilleman och myser i soffan, Penny sussar och Robin är bänkad framför tv:n tillsammans med Kippe för deras träning dom har en gång i veckan.. ( jaa ni vet säkert vad det innebär vid det här laget :)  )

Imorrn blir det en statstur.... själv eller ej får vi se!

Vi var barnvakt till Colin i morse vilket glädje Penny såklart ;)


Tituuuut!


Filmmys...


Vera med Ziggy.


Tjong!

4 veckor!

Idag blir Ziggy 4 veckor, gisses vad tiden går!!! Och bara mysigare och mysigare blir han... idag har han varit en rikti glaaunge, vaken nästan halva dagen från och till (vanligt fall sover han tyyp gämt!) och nästan inte en tjut, utan lite joller och leender...mys killen!!

Jag och Penny har även varit på öppnaförskolan idag med Vera och flickorna. Var mysit som vanligt, med fika, tjatter, bus, sång och dans...och Penny uppskattade lite ensamtid med mammsen :)

Nu sussar barnen och kl.20.45 börjar Milan-Totterham....haaleluuuja!


Vi försökte få honom att titta mot kameran men han kunde inte hålla ögonen från mammi :)


Puss gullunge!


Min prinsessa.


Peace out :)

Alla hjärtans dag!

En mycket bra dag må jag säga!!!

Robin har fått jobb idag, han börjar på måndag...känns underbart!!! Sen så kom han hem med en stoor bukett med blommor, nu sover snart barnen och då väntas en romantisk middag bara jag och min älskade fästman, blir myyyysigt :)

Hoppas ni alla får en underbar dag, med massor av kärlek!!


Namnfest för sötaste Ellie!

Igår så var vi på namnfest för lilla Ellie... Det var riktigt fint och mysit, med jätte fin sermoni, underbart folk, gott-gott fika och familjen Lindahl/Pettersson var så underbart fina!!  Tack för en mysig dag, och grattis gull-Ellie till ditt fina namn! :)

Fiiina familjen!


Mamma Malin med Ellie.


Min pussgurka.


Fiina Vera med buus-Tindra.


Kaisa hinner inte med Dotra Holly??! ;)


Busungarna Penny och Tindra.


Karln min och sonen och moi med sonen :)



Tjao!



Fredag igen...

Idag så blev det ett stadsbesök för hela familjen tillsammans med Danne, Hanna och Harry. Blev iallafall lite shopping idag, och en fika såklart. Trevligt värre, ooh ja!! :)

Nu sitter jag och Ziggy och myser till melodifestivalen... Robin gissar jag har slocknar när han läste godnattbok för lillan, han har varit borta i snart en timme, så ska strax gå upp och väcka honom :)

Vi har ju också haft turen att familjen Lundström kom hit en sväng i kväll med efterrätt... en hallon och blåbärspaj, mumma! Får ni gärna göra om!! :)

Imorgon så ska vi på namnfest för Malin och Pers lilla Ellie, ser vi så mycket fram emot!!!!

Busungarna.


Pusss baby!


Leo och mys-fredag!

Jajjemensan, vi höll oss ifrån sjukdommar och elände och begav oss strax före lunch till Leo's för bus, lek, tjatter,  mat och fika. Alltid lika trevligt att umgås med fam Andersson/ögren och alltid trevligt att busa av sig på Leo's. Även Frida, Fredde och Mollie dök upp där i slutet vilket verkligen var en trevlig överraskning!! :)

Nu väntar en mysfredag, med chips, dipp, godis, läsk och film...tjong!

Övervänt liten tjej i morse!


Penny åkeeeer...


Tindra ockssssssså...:)


Hoppar så klart också...



Fina Vera o Lova.


Gull-Lova igen.


Pappsen...Ludde o Robin.


Leo kom..och Penny vågade krama honom för första gången :)


PUSSSSS Lova!


Mys med Våran lilla Ziggy.



Papporna och småtjejerna.



Ziggy chillar i soffan just nu...







Lite bilder från idag...


Jag och min busiga dotter.


Robin och Penny hade haft roligt idag när jag kom hem... dom hade sminkat varandra med blå ögonskygga... och plattat vaandras hår med platttång...haha, mycket snyggt...njjaaa! :) Man kan faktist nästan tro att hon har maskara också...



Pusssssssssss!



Myser i vår fula men sköna fåtölj :)


Bus med pappsen!



Imorrn ska vi och familjen Andersson/ögren göra ett nytt försök och fara på Leos... så hoppas vi alla håller oss friska:)

Hs en grejt kväll allesammans!


Palten.

Har varit och mätt och vägt Ziggy idag, och kan inget annat säga än att paltens kurvor går typ rakt uppåt... ca. ett halvt kilo och 2 och 1/2 cm på längden på 1 VECKA!!! Hon drog till och med bort den där 1/2 cm:ern i hans journal för att det skulle se bättre ut...haha! Så nu 3 veckor gammal är Ziggy 57 cm lång, och väger 4900g.

Sen så har jag och Vezzlan vart på stan en sväng idag med de små barnen. Blev lite shopping idag också tyvärr, men vi hade en super trevlig dag, och vi fikade på Waynes, preeecis som på gammla goda tider...nice,nice :)

Jag och lilleman myser i soffan, right now!


Nu movie time!


Bob!

Idag blev det ändrade planer... istället för öppnaförskolan, så drog hela familjen, tillsammans med familjen Ögren/Andersson ut i det underbara vädret och sandtaget. Dör bjöd den vackra dagen på bobåkning, grillning och mycke skratt och tjatter! Nu längtar man tills solen börjar värma ännu mera, men nästan så man fick lite vår känslor idag ändå :)

Sötnosen Lova!


Ludde.


Jag och Vesslan.


Mummmms!


Gull-Tindra :)


Älsklingarna.





Min sötprins när vi komme hem.


Nää nu måste jag koncentrera mig på matchen (Cyp-Sve)...

Ciao!

PS.
Klart jag vet att du heter Helena...måste bara ha missat a:et...hehe...sorry! :)



Emmelies Köttfärs!!

Sitter här i soffan med lilleman i famnen och en bananamilkshake och datorn framför mig. Lillan sussar och Robin och Kippe har sin "träning" (FIFA) här hemma ikväll, så tv är upptagen :)
Helen och Wincent följde med en stund hit ikväll, så vi alla drack lite kaffe, saft och käkade lite kakor och surrade innan FIFAkvällen satte igång! Mycket trevligt!!:)

Igår så var vi ju hos familjen Lundström på middag. Vi bjöds på spagetti och köttfärsås och vitlöksbröd... mumma!! Emmelies köttfärsås är verkligen en 10 poängare!! Efter det så testade vi på move, deras nyinköpta spel...rikigt kul faktist!! Tack för middag och en mysig kväll!

Lite bilder från igårkväll!

Bus Colin.


Och min busflicka.


Faster myser med prinsen.


Penny, Ebba och Colin.


Våran lilla Ziggy.


CIAO!!!

Milan!

Vi sitter hela familjen och tittar på Genoa-Milan, ja till och med lillgrabben, måste börjas i tid vett ni ;)
I afton ska vi till familjen Lundström på middagsmys! Blir mke trevligt!!

Annars så har det varit en riktigt bra helg, i och för sig så blidde fredagens aktiviteter inställda eller rättare sagt uppskjutna när lillan vår hade lite feber oh ont i magen, så fredagen fick bli en hemma-mys-dag!!
På lördan så var lillan feber och smärt fri så då begav vi oss till sandtaget för bob-åkning och grillning med Hanna, Danne och Harry, och Olov, Carina, Mira och Rio. Mycket trevligt!!
Sen på kvällen blev vi bjudna på middag hos samma vänner... vi fick stå för efterrätten! En perfekt heldag med underbara vänner! He tackar vi för :)

Lite bilder...

Från lördagsdagen...

Hanna och Harry.


Danne och Harry.


Olov och Mira.


Och Robin och Penny.


GullHarry!


Min prinsessa klar för kvällen ;)


Från kvälla.

Ziggy sussar så gott...


Och vaken :)


Söta Rio.


Fina Hanna och Rio!


Små gossarna (Rio 3 veckor äldre).



Mina älsklingar ♥

Stan, mormor och Hanna....

Dagen började med en stadstur med Carina och småpojkarna. Kaffelatten och morotskakan på Waynes satt jäkligt bra, dock så blev det inte så mke shopping må jag säga, men det var mycket trevligt ändå :)

Vid två så skjutsade Carina upp mig till mormor där även mor min och mina två andra kära ( Robin och Penny) väntade. Vi bjöds på goo mat, kycklingpaj och massa goooa kakor och kaffe till efterrätt. Mycket nice!

Srax före fem så begav vi oss hem tvärt och sen ganska direkt vidare till Danne, Hanna och Harry. Karlarna drog på hockey, och jag och Hanna och barnen (som somnade ganska fort) stannade hemma hos dom och kikade på matchen på tv:n istället. Tack för kvällen :)

Imorn bitti vid tio så beger vi oss tillsammans med familjen Andersson/Ögren på Leos...ser vi fram emot :)

Mina två killar.


Och min tjej :)


Nattinatti!


Öppna förskolan!!

Idag så har jag och barnen varit på öppna förskolan med Malin och Ellie, Vera med sina flickor Tindra och Lova, och Victoria och Malva. Har varit där så sällan nu för tiden eftersom att jag pluggat när det varit, men nu är man mammaledig igen så nu får man äntligen vara där och mysa, så nu är tisdagsförmiddagarna inplanerade för ett tag framöver :)

Nu ligger lilleman i soffhörnet och sussar som vanligt, Penny käkar glass... Robin har åkt på FIFA kväll hos Kippe...om en ca. timme ska lillan isäng, sen väntas en stor skål med godis och tv mys med lilleman... :)


Mina underbara barn Ziggy och Penny.


Ciao!!

RSS 2.0