bula+vattkoppor?

Idag när jag va på jobbet så ringde Robin i panik... Ziggy hade av okänd anledning rammlat in i rumsbordet. Jag körde som en galning hem och möttes av en chock (ni ser varför nedan). Vi åkte direkt till vårdcentralen, men eftersom Ziggy va precis som vanligt (alltså go, glad och galen) så tyckte de vi skulle avvakta och hålla ett öga på honom om han skulle bli sämre, men som tur är så har han fortsatt vara den vanliga Ziggy :)

Och jag som trodde att Penny haft vattkoppor... den fick jag smaka på när hon nu ser ut som en prickigkorv, ibland kommer allt på samma gång! :)

Nu ska jag krypa upp hos karln i soffan och slå på en rulle, ha en mysig kväll allesammans!

Sjukaste bulan jag sett... kan ni fatta oron?!

Och här har ni prickikorven.

Fin-fin dag!

Vilken härlig dag det vart, hoppas det fortsätter såhär! Har spelat match i denna värme idag och jag kan lova att det va rätt jobbigt!! Men vinst blidde det, så skönt! När jag kom hem så väntade mannen med grillat, blir aldrig less!
Robin drog nu ikväll och fiskade med systra hans och ludde, och jag tror jag ska ta och krypa i säng snart....
är sliten nanting!


Stugkampen 2012

Igår hade vi den årliga stugkampen på prästhällan... jag och Emmelie vs. Robin och David. I år va det temta 'de fem elementen', och jag blir lika impad varje år hur bra dom (Robin och Emmelies pappa och tjej) alltid fixar detta, ALLTID sjukt kul!!! Och förutom alla roliga tävligar så bjuds det alltid på fantastisk mat och dryck!
I år så slutade kampen lika... så nu står det 3-3 i tävlingar... längtar redan till näst år!

Eld, luft, vatten och jord.(hade smetat in mig full med jord, men det syns tyvärr ej!)

The best team!

Mira 5år

Idag har det varit en kanon dag må jag säga! Först en mysig stund på Tuvan med Vera och barnen sen kalas hos Mira som fyller 5 år idag, hipp hipp hurrrrra! Efter ett jätte trevligt kalas så begav vi oss hemåt och inväntade middagsfrämmen. Proppmätt begav jag mig vidare för att lira boll, nu väntar soffan med älsklingen, blir filmtajm med chips och dipp, mums! Go kväll! :)Dött!

Lite väl dött här på bloggen, jag vet! Men datorn min är lite "sjuk", den funkar just nu inte alls som jag vill och mobilappen funkar inte alls! Senaste veckorna har vart underbara sådana med perfekta sommardagar, lite mer värme saknas dock! Vi har hunnit med bl.a bröllopsfest för våra närmsta vänner, och Shit va bra det blev!, båtfärder, underbara middagar, bad, hemma-mys, trästocks, chill med laget m.m
Har så sjukt mycke bilder så jag årkar rent inte välja ut så många :)

Snart 18 månader...

Om en 1 vecka blir Ziggy 18 månader, så idag har vi vart på BVC för 18 månaders kontroll. Gick såklart galant, och pysen är nu 85ch lång och 12.8 kg tung. Nu ska jag sortera lite bilder från semestern, är en heeeeel del kan jag lova. Får se om jag kan bjussa på några sen. God natt på er :)
Full fart frammåt....

På väg(en)...

Har hunnit med en massa roligheter sen sist, Göteborg har levererat som vanligt! ;) nu rullar vi igen, nu på väg till Småland och Astrid Lindgrens värld! Höjdpunkten för Penny på denna tripp, guuud vad hon har längtat och tjatat! Nu äntligen :) ha det gött!


Liseberg.

Hade två mobilbilder också :)


Liseberg.

Från 11.30 tills nu så har hela familjen varit på Liseberg och rejsat! Eftersom penny är över 110 cm så fick hon åka nästan alla karuseller... Vilket hon även gjorde, snacka om tuff! Ziggy åkte också en massa men han fick hålla sig till karusellerna för de allra minsta. Nu ska vi slappa, är riktit trött!!


Slottsparken.

Idag så har vi haft en heldag i slottsparken. De har Göteborgs största lekplats där, så ni kan ju gissa hur roligt barnen har haft! Vi hann även med en liten picknick. Nu myser vi med lite vin :)


Kolmården.

Dagen har bjudit på ca.22 grader i skuggan och mestadels sol, vi har besökt bamsevärlden, åkt safari, åkt kamel och sett på massor av olika häftiga djur. Vilken fantastiskt rolig dag det varit! Men nu drar vi vidare till Göteborg, för nya äventyr! :)


RSS 2.0