Galet mycket!

Vart galet mycke nu ett tag. Börjat ny kurs i skolan och det är så mycket så jag vet inte riktigt hur man ska hinna... Men det är bara att kämpa! Snart ska vi ut på VFU också. Ska vara på kvinnokliniken vilket känns super spännande!

Utöver skola så har vi hunnit med körläger i Umeå för Penny. Basketcup i Umeå för Penny, då följde jag med och dom var såå duktiga. Så roligt att se!!!
Sen massa dejter med vänner och bekanta, massvis med fotboll, myspys med familjen m.m. Vi håller även på att renovera barnens rum, spännande! Nått varje dag med andra ord!

Ikväll blir det kalas hos Robins morfar och fotbollsmöte med middag.

Presentöppning med Harry.

Emma med hennes söta Alex på besök. Robin myser.

Pappa och Penny på köruppvisning i Ursviken.
Utebus.
Kalle och Reggy chillar.

Mys i soffan.
Speltajm med Ziggy.

Busfrö.

Penny med kompis Tindra.
Guldlock badar.
Basket.

Ostbrickemys.


Wilma och Penny.
Lördagsgodis.

Glader.Pottan.

Idag har vi vart flitiga på skolan och gjort hela veckans uppgift på en dag! Hejja oss!  Dock blir det plugg inför kommande tenta imorgon, tur man har fina klassisar som gör allt rätt trevligt!

Minstingen här hemma har blivit som ett litet proffs på att kissa på pottan sista tiden, han kissar ju fortfarande en hel del i blöjan, men flera gånger per dag väljer han pottan istället nu, även på dagis. Han blir så stolt lillgrabben! 

I söndags va pappa och Marianne här och firade Ziggy. De har vart och lyxat på kryssning i Karibien så det va så kul att se dem. Även Danne och Anna kom på besök, såå trevligt!
Hann även men att spela två futsalmatcher lite senare på aftonen, mot mycke och Rönnskär, två vinster blev det och nu har vi vunnit 10/10 matcher och har 40+mål, inte illa. En omgång med två matcher återstår, sen blir det slutspel.


Ziggy öppnar presenterna från pappa och Marianne.
Pott-kissarn.

Fina!
Gull.
Wilma och Penny.
Kvällsfikat.RSS 2.0