Svärmora grattis :)

Har vart en bra dag må jag säga trots flertal timmar på skolan... Tur man har så fina klasskompisar, och idag fick jag äran att plugga med bästa Elise :) Efter skola så begav jag mig och hämtade kidsen på dagis och sen mannen som va nyhemkommen från jobbet och sen raka vägen till fina svärmor som fyller "25" år idag, stort grattis igen! Nu blir det tacos, och myyyys! Trevlig fredag på er allihopa!  




helg!

Har vart en helt ypperlig helg! I fredags så hade vi bara familje mys med godis, ostkrokar och fångarna på fortet, vilket är barnens favoritprogram.
I lördags fick jag sovmorgon med frukosten serverad med nybakta frallor och gott. Efter frukost begav vi oss till fam.Lundström på Kallholmen för bobåkning och grillning, mycket mysigt!! När vi kom hem så tog jag fram alla kartongerna med bebiskläder och sorterade... shiit vad gulligt allt är, och efter denna sortering kan jag lova att man inte längtar mindre efter grynet! :)  
Igår så skulle karln min tatuera sin käre moder så jag och barnen tog vårt pick och pack och drog och köpte en MASSA snacks och stack på bio... mycket uppskattat :)
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och fortsätta mitt pluggeri....
 
Pojkarna mina framför brasan.
Fina Ebba.
Älskade dotra.
Söta Colin.
Korvgrillning.
Min underbara man.
Dom bästa.
Ziggy mumsar korv.
Baddax.
 
 
Ciao!
 
 
 

ULTRALJUD!

I tisdags var dagen kommen, ULTRALJUD, soooom vi längtat!
Det va lika otroligt denna gång, och tårarna rann, man vill bara inte därifrån... man vill bara ligga kvar och där och kika på lilla bebisen som gömmer sig där inne!
Vi frågade om det va möjligt att få veta kön, då både jag och Robin kände oss sugna på veta denna gång. Hon sa att hon bara säger om hon är 100% säker... men det tog inte många sekunder innan hon utbrister- Jaaa  här går det inte att ta miste, och på skärmen såg vi en liten pilleville. Så en liten lillebror blir det... känns heeelt fantastiskt!
 
Här är var vår underbara ultraljudsbild på grabben.
Maggen v.21 idag.
 
 
 
 

Ziggy 3 år!!

Igår så blev våran älskade lilla prins 3 år, herremingeee vad tiden går! Igår hade vi släkt-främmen hela dagen och idag har vi haft kompis-kalas. Det är alltid lika mysigt och trevligt att träffa alla... och vilka fina presenter han fått! Tusen tack alla som uppvaktat! :)
 
Här kommer lite bilder från dagarna två.
 
Morgon firande. 
Kusinerna Colin och Penny.
Blåsa ut ljusen.
Födelsedagspojken.
Skate-tjejen.
 
Ziggy fick sin egna bräda.
Älsklingen.
Söt-Ellie fikar.
Sötnosarna Mollie och Lova.
Minstingen på Kalaset Loui.
Go-Märta.
Ziggy och Rio mumsar.
Jag och kidsen.
Pappa och son.
Polarna Penny och Mira.
 
Nu blir det fotboll, PSG såklart, och mys på soffan.
 
Go'kväll!
 
 
 
 

Gravid v.19

Japps, Penny och Ziggy ska få sig ett litet syskon. Är i v.19 nu och det känns helt fantastiskt kul och spännande!!! Och nu börjar man läääääääängta!!! :)
Magen har inte riktigt börjat växa än, men i ca.4 veckor har vi kunnat känna sparkar utåt... det är så grymt mysigt!! Undra vem som gömmer sig där inne denna dång :)
 
Magen idag.
 
Mina hjärtan.
 
Nu ska jag ta och pluggeliplugga lite granna innan det är dags för att fara och lira lite boll.... sen lär dagen fortsätta med plugg.... bara några dagar kvar till tenta......blääää!
 
Ha en bra dag! :)
 
 
 
 
 
 

Ett nytt år!

Nyårsafton spenderades hos Underbara Carina, Olov och familj. Även Danne, Marcus och Amalia va där. Grabbarna bjöd på svårslagen 3-rätters, och vid 3-tiden drog vi hemåt efter en riktigt toppen kväll!!!
 
jaa vad har hänt sen dess då... en massa plugg, en sväng av spysjuka, Leoslekland med bästa Vera och Frida med barn, Sunnanåcupen, fotbollträningar, mysiga dagar och stunder, och nu en sväng av vattkoppor (Ziggy). Försöker plugga med honom hemma nu, och jag kan lova att det inte är det lättaste... tur han är söt bustrollet!! :)
 
Här kommer lite bilder från nyårs.
 
Danne och Burman.
Carina och rio.
Penny och Robin.
12-slaget....skåååål!
Stortjejerna sovandes....
 
Och en bild på Vattkoppe-bus-killen.
 
 
 
 
 

RSS 2.0