Jul, jul, strålande jul.

Så va julafton förbi och juldagen är här! Julaftonen har firats här hemma hos oss och det har vart super mysig med super god mat, super fina julklappar, underbart sällskap och massor av kärlek! Barnen va såååå nöjda när som somnade och nu ska två suuuuper nöjda föräldrar gå till kojs också! Imorgon väntas storfrämmen utav alla på min mammas sida, ser vi fram emot!

God jul på er alla!











Älskade mormor♡

Dan, före dan, före doppare dan! Sjukt att det snart är jul, men det ska bli så mysigt, och barnen håller på längta ihjäl sig!!! Dock så kommer julen inte riktigt vara sig lik i år... Min älskade mormor gick bort i torsdags, hon blev 87 år. Jag kommer alltid sakna, minnas och älska dig! Men nu får du vara tillsammans med morfar 

Mini Penny och mormor


Förutom många tårar har jag även hunnit med många roliga stunder sista veckan...terminsavslutning i kyrkan för Pennys skola, Fotbolls-serien, träningar, stan med Vera, julklappshandling med Robin, julfika med brudarna,  besök av moster Jeanette och Ylva från Gbg, goda middagar och många mysiga stunder med min underbara familj. 

Reggy är minst lika galen som sina syskon och tror redan typ att han är redo att gå... När han går vid möbler släpper han gärna båda händerna långa stunder och utmanar....där funkar det, men ibland försöker han även gå från bordet, men efter 1-2 steg stupar han!!!! Tur man nästan alltid är nära! 

Ikväll har Robin FIFA-kväll... Så jag och barnen är bara hemma och myser, vi har käkat pizza/skrov och spelat tv-spel. Nu ska dom strax isäng och jag ska fortsätta mysa i soffan! Go kväll på er!

Mys på stan med älskling!


Jul-fika med brudarna.

Plankstek, mums!


Galna tomtenissen.


Bästa tjejen!
Moster Jeanette 


Ziggy och pappsen.


Lilla vännen.


Terminsavslutning.

Gullplutt med favorit mellanmålet.




1 månad.

Idag är det precis 1 månad kvar tills vi drar till Karibien, weeee fantastiskt jäkla underbart det ska bli!!!! Håller på längta ihjäl mig! Jag har börjat med keps-terapi på Reggy då han drar av sig den nästan direkt man sätter på honom en...haha! Tycker han borde va van, då han ändå hyfsat ofta har toppeluva på sig då jag tycker det är så gullit... Men icket! Vi får öva, öva!

Det har gått några dagar sen jag bloggade sist, och vi har hunnit med massor av trevligheter! Lucia på Ziggys förskola, dejter med Vera och Co. Fotbollsträningen, mys med familjen, middag hos Olov och Carina (typ det godaste jag ätit), och Penny har gjort sin första friidrottstävling! Hon va grymt duktig, särskilt i längd. Hon hoppande 2,40 och det va ändå första gången hon hoppat!

Idag är det däremot tråkigare... Penny fick magsjuka inatt, huvva! Nu är det över så nu får vi bara hoppas vi andra klarar oss!!!

Brorsorna badar.
Kulstötning.

Clara och Penny taggar!


Pappa-son-mys!
Rio och Ziggy som tomtenissar.

Så jävulst gott!


Penny och Mira påväg på maskerad hos Tuva.



Söta kepskillen.




Reggy 6 månader.

Idag är det precis 6 månader sedan vår mints stjärna kom till världen, helt sjukt vad tiden går fort! Och guuuud vad vi är lyckliga att det va just han som kom till oss! 

Idag har vi haft turen att ha Vera och barnen på besök, va över två veckor sedan nu, så det va så mysigt att träffas en stund!!!
Nu ska vi baka hemmagjord pizza och dricka ett glas röötjut, trevlig lördag på er alla!

Lillgubben.



Godingarna Lova och Ziggy.

Sötnosen Kalle.


Ziggy bygger lego.

Ute på promenad.

Gumman.





Robins dag!!!

I tisdags så fyllde min käre man år, för 32 gången, shiiiiiit vad tiden går! Tur han bara blir fräääääschare och fräääschare för varje år! Det vart en väldigt lugn dag då både Ziggy och Reggy va rätt risiga (förkylda), men lite främmen och fikamys blev det såklart på kvällsidan.

Idag har vi haft en rikti mysdag, sovmorgon, och sen har vi legat med var sitt täcke i soffan sett film, myst, käkat burgare... Ja inte Reggy...den lilla sparveln har lite svårt att sitta still, men han har stökat på med både det ena och det andra :)
Nu sussar barnen, så nu ska jag och Robin fortsätta myset, fast på egen hand. En rulle, snacks och varandra, underbart!

Love u.







RSS 2.0