Barnvakt!

Haft det mycket göttigt sedan sist med härliga familjedagar, Ikea tripp med bästa arbetskompisarna, fest med underbara...med mera, med mera.... Ikväll har vi äran att vara barnvakt till barnens kusin Colin, super mysigt! Imorrn blir det fest med jobbet, ser jag fram emot med råge :) Må gott allihopa!


Tv-måndag!

Sitter och kikar på ensam mamma med en chipsskål i famnen, gött! Kände jag va tvungen att göra en tredje sak för att hålla mig vaken ;) Dagen har vart riktigt bra, hann mysa med barnen en stund efter jobbet innan vi drog till ursviken och lämnade lilleman hos min pappa och hans fruga, sen drog jag och tösen till barnkören för att sjunga loss, efterlängtat kan jag lova! Här kommer lite blandade mobilbilder från dagarna. Ciao!


Torsdag!

Knappa 2 h kvar tills denna jobbdag är över. Längtar som tusan att få hämta barnen, samma känsla varje dag när dom kommer springandes mot en :) idag kommer även mannen hem, underbart!!! Igår va jag och barnen och Vera med hennes på Leos några timmar, kul att även Vera är gräsänka vissa kvällar så man får sällskap :) va iaf en supertrevlig kväll, som vanligt! Nää, nu ska jag jobba vidare! Ciao!


Trevligt!!

Idag så blev jag och barnen bjudna till Vera och barn efter middan, även Frida och barn va där. Vera hade bakat en supergod pollykaka som vi tryckte, barnen busade på och vi vuxna tjattrade i vanlig takt. Alltid lika trevligt att ses :)

 

 


RSS 2.0