Aruba!!

Är så jävla glad då vi för några dagar sedan bokade drömsemester till Aruba, känns helt fantastiskt!! :) Idag fick vi mer underbara nyheter då Carina och Olov med familj bestämt sig för att haka på, jiiiiihooooo :) En och en halv månad kvar, sedan lever vi drömmen!


Jobb!

Ännu en helg är över, en riktigt bra en må jag säga! På lördagen fick vi besök av Louise, Nicke och deras söta tös Aleah, super trevligt!!! Hör gärna av er sådär igen :) På söndagen fick vi också besök en stund men denna gång av Danne, Hanna och Harry. Robin bakade super gott bröd som vi bjussade på, tunnbröd, mums! Idag har jag jobbat hela dagen lång, så nu blir det att sjunka ner i soffan och bara njuta av lugnet! Gokväll! ;)


Trötter!

Trött är bara förnamnet, men håller mig vaken med (alltför) spännande fotboll, och Xfactor. Nu ska jag och mannen mysa vidare med film :) Här kommer bilder från en mysig dag med Vera och Frida och alla barnen !


Äntligen!

Vart utan internet hela veckan, men äntligen!! Som tur är har jag inte inte vart utan aktiviteter iallafall :) Leos 2ggr, en gång med barnen, Mira och broder, och en gång med barmen, Vera+barn och Frida+barn. Alltid lika underbart roligt! Har även börjat få jobba lite på mojjen, super trevligt! Annars har det hunnits med en massa familjemys och bus! :) idag är både jag och Robin lediga så nu blir det städning! CIAO! Här kommer blandade bilder från veckan.


RSS 2.0