Fredag!

Dagen började med att dra till skolan för några timmars plugg. Sen vid lunch drog jag in till stan för att möta upp bästa Vera för lite bebiskläder kollande och goo lunch på Waynes. Så mysigt och så trevligt!!!! På vägen hem vart jag så sugen på en milkshake så jag drog förbi Max och köpte en, fy tusan så goda dom är!!! Har ni inte smakat... SMAKA!!! 

Iafton så har Penny Nora här som ska sova över så vi har ätit tacos och nu käkar vi godis, chips, popcorn och ser Peter pan... Mys!  När alla barnen hoppat isäng så fortsätter myset... Men då enbart med karln i huset :)

Ha en bra fredag allesammans!







V.39!!!

Tycker det är dax att föda nu jag... Får se när lille man där inne har planer på se världen. Tänk att man är där nu, i slutskedet, när man varje kväll när man ska sova tänker... 'Kanske inatt....' Och på morgonen när man vaknar är man jävligt besviken att natten inte va den natten...hoppas att DEN natten snart är här! Åååååååååh vad vi längtar ❤️ 

Här kommer magbild v39. Inte vuxit sen sist... Men ändå :)



Begravning!

Idag har det vart en bra dag trots seminarium på förmiddan och begravning efter det... Även om begravningar är otroligt, otroligt sorgliga så är dom samtidigt vackra... Vi måste alla ta förväl någon gång, tyvärr... och idag va det till Robins morfars älskade fru Ann-Marie. Efter begravningen blev vi bjudna på smörgåstårta och gräddtårta, och vi fick tillfälle att umgås allihopa, vilken alltid är mysigt! 

Nu leker Penny med Ebba och Ziggy hjälper Robin i trädgården så jag passar på att chilla i soffan. Ikväll blir det chips, dipp, popcorn, pepsi och Sverige-Danmark! Hoppas på en superkväll!!!

Må gott! 












Gräs!

Idag efter en månad med innomhusträningar hade vi vår första fotbollsträning på naturgräs... Det va helt underbart!!! Och tjejerna älskade det!! Penny älskar verkligen fotboll och längtar efter varje träning... Hoppas, hoppas det håller i sig!!!

I kväll så har vi träffats jag, Kaisa och Louise för mys och tjatter hos Vera. Vera hade fixat så mysigt, Åh så trevligt det va!!! 

På vägen hem blev det inhandling av några påsar chips för att fortsätta myser med film med älsklingen!

Nu väntar sängen...imorrn väntar först Seminarium på skolan, sen begravning.
Natti natti!!







Morsdag!

Igår var det morsdag, och himlar vilken bra dag det är!! Hihi! Började dagen med en sovmorgon, frukosten serverad med nybakt bröd och mumsigt tillbehör. Barnen kom med en bukett blommor från dom var och ett stort paket somninnehöll världens finaste picknickkorg med alla tillbehör som behövs i. Så nu jäklarns ska det bli picknickar i sommar!!! Penny hade även skrivit världens finaste kärleksbrev och ziggy målat en teckning ❤️ 

Efter lunch gick vi besök av Robins syster och kille som ville uppvakta Penny, så vi fikade lite och tjattrade på, penny fick en jätte fin klänning!

På aftonkvisten bjussar vi hit Robins mamma på grillat, mums! Klart hon måste uppvaktas också :)

Min mamma uppvaktade vi redan på lördagen då vi blev ditbjudna på goomiddag. Lyx!

Hoppas alla mammor hade en lika bra morsdag som jag!!!!

Efterrätt hos mamma i lördags.

Bror och penny.


Jag och min brud.


Mina fina killar.




❤️
Penny mannekängar men hennes nya kläder :)






Kalasdaxxxx!!

Idag va det äääntligen dax för Pennys efterlängtade kalas. Kanonväder, underbaaara barn, goofika, lek, bus och stååhej, hade nog inte kunna bli så mycke bättre!!! Penny va mer än nöjd och så otroligt tacksam över alla fina presenter och underbara kompisar som kom!!! ❤️

Här kommer lite bilder :)

Födelsedagsbruden.

Presenöppning.


Harryboy!

Mums!



Alla kidsen vid fikat.

Busflickorna Tuva och penny.

Colin.

Godispåsarna hittade dom.

Lek!





Underbara dag!!!

Ååh så härligt med sommar, jag ÄLSKAR verkligen värme, och jag mår nog aldrig så bra som när det är riktigt varmt!!! Snälla låt det hålla i sig!!!!

Förmiddagen spenderades i hängmattan, vid lunch kom Robin hem med pizza, muuuums! Sen drog jag ut datorn i solen och försökte se lite föreläsningar om läkemedelsberäkning då jag hade tänkt göra tenta på det imorrn. Måste säga att min skol motivation är på noll just nu... Vill bara ha bebis och njuta av sommaren med familjen. Kan typ inte tänka på något annat! 

I eftermiddag kom brorsan, mamma och mormor hit på middag och fika för att fira Penny. Vi bjöd på grillat, tårta och kakor, och dom hade med färska jordgubbar och grädde... Är något mätt kan jag lova!  Vilken underbar afton i kvällssolen!!! 

Imorrn väntar barnkalas :)

Lite kort från dagen.

Hängmattemys med 38 veckors magen!

Försök till lite plugg....


Present öppning.


Hela gänget förutom Robin.


Mamma, penny och mormor ❤️


Robin och Ziggy.


Fina bror.

Smutsiga Lillgubben.


Vackra mamma och penny.


Penny glad över det hon läser på födelsedagskortet :)







Min älsklings tjej 6 år!

Idag har vart en fullspäckad dag, minst sagt!!! Först skola till strax före 15... Sen hem, städa, baka tårta, förbereda all fika för att kl.16.30 vara på tillväxtultraljudet i stan. Allt såg bra ut med lille gossen, men han hade inte riktigt följt sin 7% över normalvikt-kurva, utan låg nu på ganska precis normalviktig. Uppskattningsvikt på bebis om jag går hela graviditeten ut är runt 3500g. Blev även kallad på ytterligare ett UL den 3 juni, om jag inte hunnit föda då. Så vi får vänta och se :)
Efter UL så drog vi på drive in på MAX för att slänga i oss middag på vägen hem... Kl:17.45 hämtade vi barnen och kl:18.00 kom hela tjocka släkten (förutom min mamma, mormor och bror, son kommer imorrn) för att uppvakta våran älskade lilla tjej som just fyller hela 6 år idag! Vilken härlig kväll med fika i solen, super fina presenter och all fina släktingar!! Penny somnade som världens lyckligaste kan jag lova!!!

Nu ska jag för först gången idag lägga mig på soffan och slappa, fy faaaan vad skönt det sk bli :) 










Klantskafft!!!

Åh vilket härligt sommarväder vädergudarna bjuder på!! Jag älskart sommarn!!!!

Idag har det minst sagt vart en händelserik dag.... Ska berätta...
Förmiddagen spenderats på skolan och vid lunch hade vi rast på 1,5 h så då tog jag bilen upp på Solbacken för att hämta ut en present till Penny, och köpa bebissockar. Väl på Solbacken började jag spy så jag drog hem istället för tillbaka till skolan. 
Hemma beslutade jag mig för att först och främst klä av mig... Sen steka en omelett för att få i mig något. Medans omeletten fräste som mest på plattan sprang jag ut med bestick och dricka (tänkte äta på altanen)... Men då plötsligt hör jag ytterdörren slå igen bakom mig, vi har en sån där gammal ytterdörr som låser när man slår igen den och nyckel hade jag givetvis inte med mig... Så där ute på bron stod jag i genomskinliga trosor och ett litet linne, med mat på plattan. Fick panik som fan, sprang till källardörren och slog sönder rutan med en kruka... Med glas i fötterna kör jag in handen och försöker för allt i världen låsa upp dörren med nyckel från insidan, men hur jag än kämpade gick det inte... Jag sprang över till granne, ingen öppnade, sprang till annan granne, ingen hemma där heller, sprang till tredje granne han är typ 80 år och jätte sjuk, han skulle hjälpa mig... Det tog ca. 10 min för honom att komma fram till källardörren, efter många pauser på vägen. Vet inte hur han gjorde med tillslut lyckades tillslut få upp dörren. Thank looord!!! Sprang upp, tog kolbiten av plattan, slog av brandlarmet, drog ut glasbitarna och somnade som ett barn i soffan... Ååååh så klantig jag är alltså. Hela huset hade ju kunna brinna ner....Tur att man kan skratta åt det nu i efterhand, och den stackarns gubben... Han fick åtminstone se lite naket, kanske han uppskattade iallafall, haha! 










Härligt väder!

Försmak av sommaren, oooh ja! Och det tackar vi inte nej till!! Dagarna har spenderats mestadels ute, och i soffan, igår när barnen hade somnat tog jag mig även i kragen och började baka till Pennys alla kalas! Igår fick det bli kärleksmums och snickerskaka... Mums! 

Nu blir det statistik plugg 100% tills barnen ska hämtas! 

Lev och må!!!

Frukost ute med nybakta tekakor!

Colin i vattenspridaren.

Ziggy också!

Sötgubben!

Colin, Penny och Ziggy :)
Kvällsmys!







Bryggargatan!

Idag så har jag och karln överaskat våra underbara vänner Vera och Ludde med barnvakt och middag på bryggargatan. Dom har ju båda fyllt 30 år! Underbaaaaart gott och hur mysigt och trevligt som helst! Det ända som fattades va ett glas vin... Men man får väll se fördelen med att man istället kommer vara pigg imorrn :)

Nu väntar sängen! 

Gänget.

Födelsedagsbarnen :)


Min mat...





Jag och älsklingen.



Fredag!

Vart en bra dag med alldeles för lite nytta... Började dagen med extra besök hos barnmorskan för mätning av kistan... Och visst blir det ännu ett tillväxtulttaljud till veckan. Men vad gör det... Om inte bebis hittar ut före vi hinner dit så ser jag mer än gärna på den igen på skärm :)
Efter BM besöket har jag hunnit med lite plugg och en heeeel del soffhäng! Lite för mke... Känner att denna kurs kräver lite mer än detta om jag ska fixa den! 

Iafton har Penny suttit vid köksbordet i ca: 2 timmar och skrivit inbjudningskort till hennes kalas... Snacka om disciplin! Hon är så duktig och noggrann... 
Själv har vi andra försökt njuta lite av det härliga vädret iaf... 17 grader inte illa! Och grillning en dag som denna blev ju såklart ett måste... 

Nu är inbjudningskorten utkörda, barnen sover, Robin ritar på en tatuering... Och jag... Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på...







Mys!

Vart en supermysig afton igår med Elise, Ronnie och lille söte Wilmer. Men mina kära bakverk blev katastrof, soooom vanligt kan man nog säga, pajen blev bränd och cookiesarna blev stora och ja, konstiga....bilden får tala ;)

Idag väntar ännu en mysig dag då jag efter jag hämtat barnen på förskolan ska till käre Vera och träffa brudarna och alla barn. Ser jag myyyycket fram emot!!


Här är barnen och söte Wilmer.


CIAO!

Härligt väder!

Ser ut att bli en kanon dag! Hoppas det så man kanske kan sitta ute och plugga en stund idag och få lite färg kanske :)

Ikväll kommer Elise, Ronnie och lilla wilmer på en liten fika efter middan, ska bli såå trevligt! Dom har aldrig vart här! Så idag blir utmaningen: baka något smarrigt glutenfritt! Så har någon nått tips tar jag gärna  emot :)


Morronmys med en av solstrålarna!




Ny vecka!

Ny vecka och nya tag! Har vart och lämnat kidsen på förskolan så nu är det dax att lyfta på arslet och börja plugga!! :)

Igår va det storhandling och Pennys fotbollsträning som stog på schemat. Båda gick smärtfria och kvällen avslutades med en bra rulle, chips och mys! Underbart!

Fick just veta att Penny ska bli bjuden till Londan en långweekend i juli med hennes farmor, hennes faster och kusin. Känns så kul för hennes skull... Men känner redan nu att jag är lite smått panikslagen... Tur det är en bit bort!!!! Kommer nog krävas terapi för detta! 

Ha en bra måndag!!

Bästa trollen ❤️

Lördagens middag: hemmagjord pizza!


Glass på maxi!






Lördag!

Gooood fööörmiddag! Ligger i sängen och mår huggorm, standard!! Jag, Penny, Colin och Ziggy har just käkat pizza, mums! Det är nog verkligen något jag jag aldrig kommer ledsna på! Och som bäst är det när jag mår skunk!!
Robin han tatuerar han, är så himla glad för hans skull att han får göra något han verkligen älskar!!

Igår va en riktig mys dag! Förmiddagen. Spenderades hos fina Elise och hennes snart 3 veckors lilla pajk wilmer. Han är verkligen söt som socker!! När jag kom hem väntade mys med familjen, och såklart grillat!! 

Nu ska jag försöka ta mig en liten tupplur, får se om kidsen tillåter :)

Nuuuuu Säääääängläääääge!


Morronmys imorse!


Bus!

.... Och Mys!



V.36

Har inte hänt så fasligt mycke sedan sist... Penny (och jag) har haft hennes andra fotbollsträning i söndags! Super roligt tycker nog både jag och hon... Och alla andra småbrudarna verkar även dom tycka det är super!! Måste ju vara ett gott tecken när nästan alla skriker att det känns som träningen endast vart i 3 min, alldeles för kort :)

Igår va jag hos barnmorskan, alltid, alltid lika mysigt! Allt såg prima ut... Förutom att det nog blir ännu ett tillväxtultraljud om en dryg vecka... Men det blir bara mysigt att få se lilla livet ännu en gång innan ankomsten :)

Idag efter skolan så drog jag direkt och hämtade barnen, Robin jobbar eftermiddag idag! Vi har bakat supergoda kolasnittkakor med maraboo Daim i, mumsfilibabba!! Rekommenderas!!

Nu sover snart barnen och jag ska gå raka vägen till soffan och krypa ner... Så skönt!

Kakorna.

Kvällsmys.

Vi läääääängtar ❤️

Gullunge i solen.
Mage v. 36.


Älsklingarna!



Dansuppvisning!

Då va dansterminen över och stora dansuppvisning va hära! Penny taggade som tusan hela morgonen! Och guuuuud vad duktiga dom va!!!! Såå stolt, och några glädjetårar fällde jag nog :)

Penny va även med på ett extra nummer denna gång, vilket gjorde det ännu roligare! 






Nu ska jag och barnen tillsammans med Vera och barn åka och se vårt kära lags seriepremiär, blir att packa ner så barnen får ha en mysig picknick under tiden :)

Ciao! 

Valborg

Vi hade en supermysig Valborg med fina svägerskan med familj, och svärmor! vi grillade goo kött, åt potatisgratäng och annat smarrigt!!! Sen gick vi vidare ner till majbrasan och mötte upp massa trevligt folk, bland annat Carina och familj. 

Idag så har jag skrivit tenta, mannen har tatuerat... Sen begav vi oss upp på Ica maxi för att inhandla inför kvällens... eller halvårets höjdpunkt enligt penny... Spel och ostbricka-kväll. Så nu sitter jag och väntar på att Ziggy ska somna och Robin och Penny är i full gång med förberedelserna... Myyyyyys!








RSS 2.0