....tisdag!

Idag så har Vera och flickorna varit här nästan hela dagen, både över mellis och middag och dom åkte inte hem förenn vid 8... även Ludde kom hit en sväng mot kvällskvisten, underbart att ha främmen hela dagen, tack för en toppendag :)

Nu BB, har fortfarande inte bestämmt mig för vem jag vill ska vinna...

Vezzlan & Tindris.


Ziggy & Lovis.


Sötisarna & busLudde.


Buus i badet.


Söta Lovis.


Imorrn kommer älsklingen hem, wonderbaaar!
Ciao!


Smakis!

Har haft första grästräningen på Nyborg ikväll. Va riktigt, riktigt härligt och kul, men bollen stutsade åt alla håll och kanter och passen gick väll inte alltid dit man ville, finns det nån tuvigare och ogämnare plan? Tur man vänjer sig :)

Idag så har Ziggy ätit smakpotioner för första gången, morot och potatispure, så himla kul att se alla grimaser, såg väll inte ut att vara någon höjdare, får se hur det går imorrn :)

Haha sötnos...


Mina älsklingar när jag skulle natta dom :)


Nu blir det sängen.... good night!

Staaan!

Har just lämnat lillan på dagis och nu drar jag och lilleman, tillsammans med Vera och Lova och även Viktoria och Malva en stund, på stor stan en sväng, doppressent bl.a ska införskaffas :)

Hoppas alla fåår en underbar dag i detta underbara väder!!

Mina buuuus!


Morsdag

Jaaa i idag är det min och alla andra mammors dag, så stort grattis på vår dag och extra stort grattis till min mamma :)

Dagen har spenderats på Leos med Olov, Carina, Mira och Rio, mycke trevligt och stundvis svettit :)
Efter några timmars lek och surr så köpte vi pizza på Viking, mums! och strax före sex så drog vi till världens bästa mamma och fikade, Nu ikväll så har jag haft film mys med världens bästa pojkvän, bra film ockkså, limitless, rekomenderas! En perfekt morsdag med andra ord!! :)

Carina & Mira.


Jag & min pajk.


Gumman hoppar.


Å Mira.


Carina och Rio.


Min tjej.


Penny, Mamma och jag.


Nu sängen!

Stan å mat!

Idag så har hela familjen gjort staden... vi hann även med en fika med Hanna, Danne & Harry på Lilla Marie, faktist första gången jag vart där... mysit å gott å trevligt såklart!! Dock så hade vi en lite onöjd son så stan, alldelens för nyfiken liten kille som skrek som en stucken direkt man la ner honom i vagen, han på minner såå mke om Penny när hon var liten!! :)

Efter statsturen så drog vi raka vägen till svärmor såå morsdagsmiddag... Oxfilegryta med ungnstektpotatis, och kladdkaka, bär, glass och gräddet till efterrätt, mums!

Nu blir det C-L finalen :)







Ciao!

Besök!

Idag har jag haft en rikti hemmadag från morron till kväll... Va bjuden på avslutningsfest med Rinkside ikväll, gratis käk och gratis sprit,  men beslutade mig idag att inte fara, kände inte en kotte som skulle dit så valde att vara hemma med mina kära istället :)

Vi har även haft besök av Jock och Love i kväll en stund, vi har käkat grillat och barnen har fått leka lite, mke trevligt! Nu blir det lite mys med barnen innan det är nattinatti för dom, sen blir det film och mys med gubben :)

Love & Penny.



Jag och min bäbis!



Mobilnöördarna!


Hooj!

Love!


Härliga dag!

Dagen har vart grejt! Började dagen med ett statsbesök med Vera och Lova med lite shopping och lite fika i vanlig tackt :) Efter det så drog vi och hämtade storflickorna på dagis och drog hem hit för mellis och lite bus... mycket trevligt! Vid fem så kom älsklingen hem, vi beställde pizza och drog till lekparken och busade.  Efter det så har ja även hunnit med fotbollsträning och nu ligger jag och Ziggy och myser till BB, Robin är ute och arbetar, DUKTIGA han! En fullspäckad och härlig dag med andra ord :)

Bus Tindra.


Alla barnen :)


Lekparken!!


Kvällsmys med Ziggy.


Nattinatti!

Picknick!

Idag så har jag och barnen varit på picknick i lekparken i Ursviken med Vera och hennes flickor och Frida med hennes. Vi fikade mellanmål, busade och en hel del tjatter hann vi så klart med också. Mycket trevlig dag med underbart sällskap.

Både jag och Vera kände att middag känndes jobbigt att göra i det fina vädret... jag är ju alltid utan vuxet sällskap vid middag mån-ons, men Veras Ludde skulle även han bort så vi tog vårt pick och pack vidare till Kopparstark här i hamn för en sen middag med barnen och en liten kaffe och kaka till efterrätt. Riktigt nice! Blev ganska sent också så både Penny och Ziggy slocknade som två ljus direkt vi kom hem.

Vilken underbar dag.... hoppas på en lika härlig imorrn, nu väntar big brother sen bädden även för mig! :)

Morgon.


Mollie gungar.


och även Penny & Tindra...


Tindra & Penny åker också.


Frida, Vera och vagnarna :)


Ziggy kikar i vagnen.



Ciao!


Tisdag.

Penny är på dagis, dom hade turen att få fara på teater idag så det ska bli kul att höra vad hon tyckte!! Själv så ger jag pajken mat. Har börjat på en storstädning i köket i alla låder osv, kan behövas ibland. Iafton har vi grillfest på dagis, blir mysit, efter det blir det fotboll...

Hoppas, hoppas solen vill kika fram snart så jag får en anledning att avsluta städet och kanke gå ut :)



Ha en bra tisdag!

Penny 3 år!

Igår så blev vårat bustroll 3 år, shit vad tiden går fort!!! Vi hade kalas från kl. 10.30 till kl. 20.00 på kvällen, så full rulle med andra ord! Tror Penny har fått allt hon önskat sig plus lite till och det är så kul att se hur mycket hon uppskattar presenterna och även uppsattar alla som kom för att uppvakta henne! Tack alla som gjort Pennys helg perfekt! :)

Här kommer bilder från gårdagen.

Födelsedagstjtjejen.


Pappa med frugan.                                                       Penny busar med sin morfar.


Jág och Robin.


Penny med hennes nya spruta.


Robin med sin mamma.
                      

Paketöppning.                                                              Penny & Simon hoppar.


Sötis!


Min andra sötis.


Moster,hennes Micke & Mammsen.


Kusinerna käkar.


Pussas.


Och myser.





Match!

Har funnit soffan efter vunnen bortamatch mot Nysätra med 6-2 med 2 mål gjorda, jiiihaa :) och efter en uuutmärkt god middag som min kära sambo rott ihop tills jag kom hem, helgrillad file med bakpotatis, grillad advokado, och spätt med champinjoner och körsbärstomater, mums!

Nu sover snart barnen så då blir det att hoppa upp ur soffan och börja baka igen... Pennys riktiga födelsedag är ju imorrn, så då blir det kalas heeela dagen lång!

Goo kväll på er!


Bju på 2 actionbilder :)

Barnkalas!

Idag har Penny haft barnkalas. Vart riktigt lyckat och Penny är suuuuper nöjd över dagen och alla fina paket, hon har verkligen fått super fina saker!! Tack alla som kom och tack för en toppendag!!
Av oss fick hon ett paket i förskott idag också... en stuttsmatta, överaskad och glad dotter kan jag lova er att man fick när hon öppnade ytterdörren i morse och där stod en stuttsis :)

Efter kalaset så begav sig hela familjen direkt till Olov, Carina, Mira och Rio där vi grillade dom godaste hemmagjorda burgare jag nånsin käkat med pommes, och vi satt rent ute på altanen tills halv 10 utan att frysa... vilken kanon kväll!

Imorrn blir det bortamatch mot Nysätra...krossa!!! :)

Fina tårtan som älskling gjort.


Blåååsa.


Mollie & Colin.                                                           Carina & Rio.



Malin, Per & Ellie.                                                         Ebba.



Pappor.


Stittsmatteskoj.


Lova.



Märta.



Fiskedamm.




Glaad Tindra.                                                           Baaaarn :)



Födelsedagsbarnet som Pippi.



Rio & Ziggy.





KVÄLLEN.

Jag & sonen.


Burgare.


Carina med sina fina.


Jag myser.


Våran tiger.


Pappa & Dotra.


Nu nattinatti!

3 barnsmor.

Idag har varit en seg dag... har haft huvudvärk, något som händer ca 1 gång var 5 år så humöret har inte varit på topp, medans Penny har varit en liten retsticka med mig. Men några hörjpungter har vi hunnit med, bland annat 3 års kontroll för Penny, alltid roligt med sånna. Gumman är nu dryga metern lång och väger nästan 15 kg. Har även vagt och mätt Ziggy...han är idag 4 månader och nästan 67 lång och väger 7140g. BVC-tanten Eva tyckte Penny var otroligt duktig för sin ålder vilket alltid värmer i mammahjärtat :)

Just nu är jag 3 barns mamma, barnvakt åt kusin Colin... Dom har just kommit från badet och även hunnit med glassätning och lite fika, nu leker dom för fulla muggar. Ziggy tar en powernap så jag passar på att vila lite framför tv:n :)




Down!

Idag så har jag skött Tindra och Lova en liten stund medans mamma Vera va på vårdcentralen, efter det blev det att vi stannade kvar några timmar till, vi fick lite lunch, barnen busade på och vi mammor tjattrade, en lugn och trevlig dag i det tråkiga vädret.


Har haft en liten down-dag idag... saknar Robin och önskar han vore hemma idag!!



Tur jag har mina smååtroll hemma att mysa med :)


Ciao!

Hel-dag!

Nu är vi hemkommna efter en heldag med Olov, Carina och deras små troll. Först Leos och sen grill-middag hos dom... Riktigt härlig dag! Nu sover båda våra småttingar så nu väntar en rulle och en massa mys...


Leos.

Gumman åker.


Leo komme såklart!



Vår sömntuta.


Carina & söta Rio.


Hopp,hopp.



Kvällen.

Mira.


Sötisar.


Bus.


Gossarna.


Haha sköön bild...


Snart Leos!

Igår hade vi som vanligt i Andersson/Ögrens sällskap en rikti toppen kväll. Killarna bjöd oss kvinnor på en bedååårande middag, plankstek (oxfile, Västerbottenostpotatismos, kantarelllsås) det var rent snuskit gott, men då tog det 3(!!!!) timmar att tillaga också... vi åt kl.22.00, men vi hann då bli ordentligt hungriga iaf :)
Självklart så såg vi eurovision också, hejja saade!

Nu ska vi på Leos med Olov, Carina, mira och Rio, dom ringde och hörde om vi var sugna och självklart va vi det :)

Mina glada barn, Penny dock liiite tillgjord ;)


Busen!


Ziggy är typ världens gladaste unge över sin rallybil, som han hanterar på ett ypperligt sett, vilken underbar uppfinning!


Nu ska vi dra, tjong!

Härlig dag nanting!

Idag så har hela familjen gjort en kort trevlig stan-tripp. När vi kom hem så fick vi fin besök av Jocke och hans kids Love & Ville, mycket trevligt! Efter det så Begav vi oss ut på en promenad/cykel/longboard-tur... ner på ica och inhandlade tacos-middag, mums! Sen har vi både hunnit med följa-john, och gympa på gården, bad och disco i köket. Nu sover barnen så nu väntar film och mys!

LOVE


Jag och gumman.


Penny och Robin.


Sötis!


Finisar!



Hoj!

Torsdag o gubben jer hemma!

Jepp torsdag igen så Robin har kommit hem igen, underbart!! Annars så har dagen bestått av en liten statstur med Vera och Lova, innehållande P-böter, tappad kasse med nyköpta kläder, som tur va så hade en god själ hängt upp den synligt så att vi hittade åt den... och tillslut en borttappad eller rättare sagt bortkastad mössa av Lova :) vilken turdag! hmm... :) Men statsturen innehöll massa bra saker också, nya skor, nytt linne, trevligt sällskap och gott fika!!!

Efter en kväll med fotbollsträning så ligger jag och gossen och myser i soffan och ser eurovision...hejjs Swe! Robin tyckte att det var lagom bra så han drog ut för bygge på altan istället :)

Mina grabbar.


Min tjej!


Gokväll!


Utflykt.

Nu har jag ganska nyvakna efter en utflykt och tupplur i soffan. Blev så att jag och barnen tog cykeln/promenad ner på ica för att inhandla lunch sen begav vi oss till lekparken för att inta nygrillad bog och potatisallad och leka av oss lite. Va super kul och mysit med en liten utflykt med huvva vad kallt.. efter ca 2 timmar var jag så kall så att läpparnas va blå och fingrarna som istappar så då begav vi oss hem. Jag slocknade i soffan med Ziggy och Penny har sett film.

I afton blir det middag hos mammsen :)

Mina busar.





Prinsessan i lekparken.


Min fina dreggelkillen :)

Morgon!

Idag vaknade barnen redan strax före 7, så just nu ligger lilleman och sussar så gott igen ute i vagnen igen. Jag och Penny har plattat håret och lekt lite prinsessa. Nu ser hon på Pettsson och Findus och jag funderar vad dagen ska innehålla....

Världens sötaste prinsessa.


Lill prinsen.



Ha en grejt, solig, härlig dag!

Tårta.

Idag så skippade vi öppnaförskolan för lite solning och tårtätning istället. Vera och hennes flickor och Frida med hennes kom hit och jag bjö på lunch och sen tårta till efterrätt (blivit över Emmelies goda tårta från dopet, muuuums!). 15 grader kallare idag och det känndes kan jag lova, men ändå underbart skönt i lää här ute på altanen.

Nu ikväll så har jag haft fotboll, shit va kul det är! mamma ha vart barnvakt, puss på dig!

Lunch i solen.


Busfröna.


Chamtollet Lova.


Ända killen i sällskapet sussandes.



Underbara väder!

Igår så hade jag och barnen bokat in en dejt med Linda och hennes Theo och Meya och Malin och Ellie & Werra.  Var ju evighetersevigheter sen vi träffade Linda och Werra! Vi träffades hos Linda i Bergsbyn där vi bjöds på picknick på gården i det UNDERBARA vädret med massa gofika, tjatter och lek. Toppen att få träffa dom, får vi göra om!!!

Efter besöket i Bergsbyn så for vi direkt hem till mammsen och bjöds på middag, tack bästa mamma :)
Sen for vi ut på en tur till ica för handling och glassköp. Penny cyklade såklart men jag promenixade.

Jag ber till gud att det kommer mer dagar av det där slaget i sommar...älskar och åter älskar värme och soool!!

Werra med Malins Ellie, Theo, Linda, Penny, Meya och Malin med Ziggy.


Söta Ellie.


Ellie & Penny.


Penny och Meya.


Ziggy tyckte Meya var söt!


Penny sommartjej.



Cyckla är grejen! :)


Glakillen.



Ha en bra dag!






Dop för min älskade pajk!

Igår så hade vi efter en natt med endast 2 timmar sömn och en typ otröstlig sjuk pojke... dop. Gick över all förväntan och Ziggy var ändå hyffsat pigg och fick sitt namn på bästa tänkbara sätt med bästaste människorna närvarande!! Synd bara att man inte hinner med att prata med alla så som man vill. Ziggy fick underbart fina gåvor...tusen tack alla för all uppvackning och för att ni gjorde Ziggys dopdag perfekt. Ett extra stort tack för alla som hjälpt till så mycket, extra till Vera som ställt upp och gjort såå mycke, Emmelie för tårtorna och Marianne för den underbara sången! :)

Trotts att jag hade uteslutit 10-år-sedan-man-gick-ut-gymnasium-festen (p.g.a den jobbiga natten) så tyckte jag ju längre dagen löd att Ziggy blev piggare och trotts sömnbrist att det skulle vara jäkligt tråkit att missa den, så jag drog ut ändå. Riktigt lyckad kväll med förfest med mina underbara tjejpolare och en utekväll med dans, tjatter och många kära återseender, en rikti toppen kväll :)

Idag så har vi vart ute och jobbat på gården hela dagen. Vi har haft hjälp av min brorsa som även drog ut mig på en joggingrunda och som åt middag här ikväll ute i det underbara vädret..Vilken härlig dag!

Nu ska jag mysa med karln min dom sista timmarna för i veckan innan han drar ner till Ö-vik för jobb igen.

Ha en mysig söndag allesammans!

Här kommer bilder från dopet som jag fått av mamma bl.a.

Faddrarna, familjen & prästen.


Jag döper dig till Ziggy Robin....


Jag med sonen.


Några fyra generations-kort.


Robin, Jag & Ziggy och gudfar-min bror Daniel.


Mamma & Ziggy.



När & kära.


Tårtorna såg så här läckra ut...gjorda av Emmelie.


Malin, jag, Kaisa och Vera.


Jag & Familjen.


Jag och pappa.


Penny & Tindra.




Hooooj!




HOJ!

Vart på middag hos underbara Danne, Hanna och Harry, grillat till huvudrätt och frukt i ugn med glass till efterrätt, gott eller gott ? =)
Nu har vi just kommit hem... men utan dotter...hon ville sova hos Harry och det fick hon, sötisarna :)

Nu ska jag fara och duka inför dopet imorrn...ska få hjälp av bästa Vera :)

Tjong!


Goomorron!

Dagen har ju börjat med sol, hoppas, hoppas den inte tänker sig låtas täckas av en massa otäcka moln, vill hinna få lite bränna innan lördag och dopet ;)

Har ju klassåterträffen på lördag kväll efter dopet-10år sedan jsg fick ut grundskolan!! sjukt vad ganmal man börjar bli. Blir iaf inte att gå på middan, uttan vi brudar kör förfest själva och drar ut lite senare... så då hoppas jag innerligt att få träffa alla mina gammla klasskamrater, känns riktigt kul!!

Nu ska jag göra ett ryck... ha en bra dag allesammans :)


Lillgrabben. 3,5 mån nu.


Hoj!

Tack!

Tror ni inte världens bästa Vera kom förbi med kakor till mig idag, snacka om underbar männska... tusen tack igen :) Jag passade på att bjuda på lite uppstekta plättar och barnen fick leka av sig lite, och vi mammor snacka av sig...grejt!
Imorrn är det torsdag igen och älsklingen kommer hem...han är allltid saknad när han är iväg, och den här gången känns det extra skönt när det känns som det är hundra saker kvar att fixa inför dopet... men det ordar sig nog.. har ju mig själv att skylla... bara så attans skööönt att bara slappa på kvällen i soffan när barnen somnat ;)

Ett litet försök att få alla barnen på samma bild :)


Ciao!

Öppna!

Idag så har lillan vart på dagis medans jag stökade här hemma, strax efter lunch så åkte jag och Ziggy och hämtade henne och åkte vidare till öppnaförskolan, jippie! :) Där mötte vi upp Vera och flickorna och Frida och hennes flickor. Vi fikade och tjatrade och va med på sångtimmen...alltid lika mysit!!!

Efter det så drog jag och barnen och Vera och flickorna upp på solbacken en kortis och därefter hem till mig för lite snabbmiddag innan det var dax att bege sig på fotbollsträning, nu är även Frida tillbaka, nice!!
Nu sitter jag och glor på BB, barnen sussar, borde igentligen baka men orkar bara inte, tar det imorrn...kanske... :)

Tjong!

Ziggy gokillen.

Godis!

Jag sitter och trycker resterna av godiset som inte blev uppätet igår, Ziggy försöker gnaga upp både mina fingar, händer och armar, allt han får tag i, han är nästan tokig och det rinner bara saliv över mig :) Penny sussar så gott. På tv:n rullar såklart en unge i minuten, underbart!!

Idag har jag försökt baka muffins till Ziggys dop, har tagit mig hela dagen, och slutade med att dom blev misslyckade, hyffsat störande.... nån som vill baka resten av fikat så hör av dig :)

Föresten nån som såg oss i norran idag.. haha!! bra repotage men bilden... hmm... kommer drömma mardrömmar inatt :)

Finisar.


Min älsklings pojke.


Älskligsgumman.


Go'kväll!




Valborgs!

Igår så var det valborgs. Vi var hemma bara familjen, tog en liten promenad, åt grillat, såg trassel, käkade chips och mös en massa! Undra hur länge sedan man hade en sån här lugn valborgs, men kan inget annat säga en att det var en perfekt en!! :)

Idag så har jag spelat match mot Sörböle. Vi krossade med 5-0 och 2 mål fick jag göra, var rikti skön vinst!!!
Nu ska jag gå och krypa ner bredvid Robin som åker i natt... alltid lika tråkit när han åker!!

Pappa & Dotter.

 
Promenix.


Åker kundvagn :)


Pappa & son.


Nattinatti!!


RSS 2.0