Spräckt ögonbryn!

Fredagen är här och äntligen helg! Men tröttare än tröttast är jag efter 2 förmiddagspass ("natt") på jobbet. Jag gissar att jag ska vara glad om jag håller mig vaken tills kl.20 iaf :) Sen sist har vi hunnit med en hel del... Bl.a så hade jag en man och barnfri afton på stan med fina Vera och Frida med en kvälls fika/middag på Wayne's som avslutning, underbart trevligt! Har även blivit en del häng med Carina och Co, alltid lika mysigt! :) Lilleman har ju även hunnit med att spräcka ögonbrynet med limning hos farbror doktorn som resultat. Ser riktigt fint ut nu faktiskt, min lilla dåre! Nu väntar soffläge!! :)


Fotboll

Igår va jag med barnen för uppdatering i storlek samt spruta för lilleman inför resan! Penny drygt 4år och 5mån är nu 113cm lång och 18kg i tyngd. Ziggy drygt 1år och 9mån är 90cm lång och 13,7kg tung. Idag har vi spenderat heeela långa dagen med Carina och barn, först besök på ekan sen hemma besök hos dom, mycket, mycket trevligt! Nu ska jag efter några veckors uppehåll leta fram alla fotbollskläder, skor och skydd för säsongens första träning, nervös som fan är jag men det känns riktigt kul :)


Luleå

Vart några riktigt trevliga dagar med Leos besök med underbara, Pennys första helloween fest som hon tydligen hade huuuur kul som helst på, vindrickarkväll med andra fina, sen så har jag och Robin haft en barnfri liten weekend i Luleå och hälsat på broder, hur trevligt som helst med super god mat och god dryck. Båda barnen har även hunnit ha feber, vilket alltid är trist! Nu ska jag fixa en kaffekopp så jag orkar hålla mig vaken en liten stund till iaf :)


RSS 2.0