Funkar!

Men... Bloggappen fungerar, kors i taket! Den har inte fungerat på veckor! Sitter på jobbet och har rast, varm och skönt här inne, ute är det riktit tråkigt!! Ikväll blir det att träffa Emma, Frida och Joel, blir superkul! Ha en bra dag allesammans!


Rygg.

Vart en toppen dag idag trots det trista vädret. Efter jobbet så kom Vera och flickorna och käkade med oss och busade på, för att sen agera barnvakt åt mina barn då jag hade tid att fixa ryggen, det behövdes kan jag lova! Tusen tack igen Vera!  :)
Sitter och glor på 'Ensam mamma söker', lite skumt folk med i år tycker jag?! Aja, mycket mysit program iaf.
Ciao!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tis.

Barnen sussar och dagens fotbollsträning blev inställd, så nu sitter jag parkerad i soffan och kommer nog förbli där tills det är dags för förflyttning till sängen.

Igår kom det ett roligt brev på posten, nämligen inbjudan till bröllop, ååååååh vad vi längtar!! :)

<3

Helg.

Söndag igen efter en rikti kanon helg. Mys och grillat med familjen och broder på fredag, kalas för Harry, och främmen utav Olov, Carin med barn på kvällen. Idag har vi vart på Tindras kalas och efter det match. Matchen talar vi inte mer om utan ávslutar detta inlägg med att tacka alla inblandade som gjorde denna helg kanon! ;)

Här kommer lite bilder från helgen.

Så här kan man ju också göra...


Penny och Mira.


Carina och Rio.


Lova kalasfin.


Penny, Tindra och Mollie badsugna.


Skattjakt, Tindra öppnar med spänning...


Torsdag

Ännu en underbar  jobbardag avklarad och en till att avverka innan helgen är här. Älsklingen är hemma och vi har just avnjutit en grillat-middag... ´lika gott som vanligt! Nu ska barnen badas innan de ska sussa, då väntar film och mys :)
Ciao!

Mina fina.


Tisdag

Haft en härlg dag med jobb, bus och mys med barnen och träning. Imorrn är det match, är redan nervös....Bodå ska får smaka ;)


Sommar

Jag som trodde sommaren va över... vilken tur att man kan ha fel ibland!!! Jag njuuuuuuter!!!!

Veckan och helgen som vart har varit kanoners med massor av roligheter... bl.a Nolia, Vinst mot Umeå södra, häng med brudarna, Leos, bus och mys! På onsdag så har vi match igen, och då står Bodå för motståndet. Har spelat back 2 matcher nu, så nu hoppas jag på forwardspel, och främst ännu en seger!! :)

Nu ska jag slappa i soffan en stund innan sängen ännu en kväll väntar på mig!

Bjussar på lite mobilbilder.


Måndag

Blev hemma idag från jobbet då jag inte va riktit säker att den sista blåsan torkat på Penny. Men imorrn så, då äntligen (enligt Penny) ska dom få fara och busa där, som hon längtat!

Nu väntar vi på Vera (som också är gräsänka) och barnen som ska köpa med sig thaimat som vi ska käka tillsammans, blir suuuper trevligt!:)

Trevlig kväll till er alla!

Ziggy har börjat få ett svagt blåöga nu som ni ser, tyngdkraften tar ut sin rätt!

Helg!

Haft en kanon helg med besök av Vera, Ludde och barn i fredags och av mamma och Åke igår. Jag och Vera hann även med en liten shoppingtur, vilken var evigheter sedan! Idag har vi spelat match mot Morön som vi förlorade... fotboll när den är som tråkigast kan mn säga! Spelade både forward, mittfältare och tillslut back, och vi spelade halva andra med en spelare mindra pga skador. Aja bara bryta ihop och gå vidare... nästa helg får Umeå södra smaka!
Nu ska jag se Bolt springa hem guldet(?), sen blir det bums isäng!

Jobb!

Tredje jobbar-dagen idag, och det är super trevligt, lika trivsamt jobb som jag minns det...... är dock sjukt trött om kvällarna, har exempelvis just vaknat upp från Ziggys golv :S

Ziggy mår fortfarande bra efter smällen, han säger bara att han har ont under foten där han har ett litet sår, så det känns ju bra! Bulan har även gått ner lite.
Penny har även hon börjat tillfriskna då nästan alla kopporna blivit till skorpor, och det kliar nästan inget, underbart! Så nu är vi nästan allihopa 100%:iga igen ;)

Nu ska jag lägga mig och glo på nån rulle.... tjohej!


RSS 2.0