Mätt som en plätt!

Hemkommna från en mysig middag hos Robins mormor och Tobbe. Även Pennys farmor va med. Vi bjöds på hemlagade köttbullar, fläskfile, klyftpotatis, potatissallad, gräddsås, sallad, mm..mm... sen efterrätt, glass, grädde, chokladflan, godis, mm...mm.... Tror ni man är nå mätt nu??! :)

Penny sussar så sött och jag och babe ska se film....

Penny fick paket.




Farmor fick en godispuss!




Goo fortsättning på söndagen :)

Lov!!!

Söndag igen men vad gör det? Jag har ju lov i en hel vecka... UNDERBART!!!

Idag så fick jag sovmorgon till halv elva, då hade Robin fixat nybaktbröd, ägg, bacon och annat snarrit.. börjar nästan bli bortskämd på den där fronten :)
Sen så har vi vart ner på friluftsfrämjandets bytardag.. tänkte att vi skulle hitta ett par slalomskidor till Penny men det fanns  inget i hennes storlek tyvärr.

Nu är Robin ute och tvättar bilarna och jag ska vara lite social mot lillstumpan.... om två timmar ska vi på middag hos Robins mormor...mums!



Hej och hå!

Helloween!!

Ebba och Tyra har just varit här och blivit sminkade av Robin till häxor.. dom blev riktigt hemska :) Lilla Penny blev lite stylad av hennes snälla faster undertiden.

Ebba blir sminkad.


Fatster och Penny.


Penny fick också sminka lite.




Penny fick naglarna målade också.



Slutresultatet.





Tyra.


Ebba.



Nu ska vi strax bege oss till fam Lundström på middag... så tur har vi idag :)

HOJ!

Ladies Night!

Gårdagen var fylld med galna tjejer, goo mat, trevligt sällskap, glada skratt, snygga män och en jädrans show!! Bebisen i magen vet jag inte om den tyckte de va jobbigt eller jätte kul, för antingen vill den lille ut och kika vad som hände på utsidan eller fly ut från allt odjud :)

Jag och Emsan!


  svärmor och Emsan.


Ciao!


Oooops!

Har varit uppe och gjort mig redo för 'Ladys night'..lovade Robin att inte lillan skulle somna, inga problem tänkte jag, det händer ju aldrig.... men kom just på att hon somnade ovanligt sent igår och vaknade ovanligt tidigt (kanske var det han syftade på) och när jag kommer ner så ja.. vad gör prinsessan, joo sover! Går inte att väcka henne heller :)



Snart kommer svärmor och svägerskan, då ska jag sminka dom, sen bär det av mot en toppen kväll hoppas jag! :)

Hoppas alla får en bra fredag vad ni än gör!!

Ciao!

Torsdagsmys!

Idag så åkte jag och stumpan upp på stan efter det att jag hämtat henne på dagis. Hade tänkt hitta något fint till imorrn (ladys night) men hittade bara armband... typiskt! Så nu får man söka i garderoben. Vid halv sex så kom Robin upp och mötte oss, tog på sin höjd 5 min så hade han inhanlat både ny vinterjacka och ny mössa, han vet hur man shoppar han :)

Efter det så hade jag och Penny turen att bli bjudna på Kriti av gubben, inte illa så här på en tordagskväll... Jag åt black and white med potatisgratäng, robin nån oxfile med mexicansk sås och pommes, och Penny valde så klart det dyraste på barn-menyn, sovlaki, men hon åt faktist nästan upp nästan allt, och hon satte så still och var så snäl, lillstumpanl  :)

Mätta och belåtna så åkte vi upp på MAXI och storhandlade, tycker faktist det är riktigt kul :)

Nu sover lill-tösen, så jag och Robin ska se film och mysa.



CIAO!

Sovmorgon :)

Idag har jag varit hemma från skolan... inte för att jag varit sjuk och inte för att jag skolkat... utan för att jag försov mig... och det regält... vaknade klockan HALV TVÅ (!!!) och fattade nada! Antar att jag behövde det :) Måste vara flera, flera år sedan jag sov så länge.. och gud vad konstig man känner sig i huvudet..helt snurrig och nästan lite kocko :)

Ikväll så har Robin "träning" med Kippe igen, så jag och gumman har sett film, badat, läst böcker och myst... nu så ska jag gå upp och lägga mig i sängen...kanske plugga lite, sen kanske se en rulle.



Så här glag blev gumman när hon fick veta att hon hade Ebbas pyamas på sig :)


Go kväll :)


Love 3 år!

Idag så har vi varit och firat Love som fyllde tre år här i dagarna, grattis sötaste Love i efterskott!! Vi bjöds på go glass, med maränger, bananer, grädde, och massa goda såser. Vi tjattrade och hade trevligt, och barnen lekte så snällt i vanlig årdning. Tack för ikväll! :) 

Grattis Love.


Gott me fika.


Glaa'killen Ville.


Leker.



Puss söta du.




Nuu filmtime!!




Barnmorskan.

Helgen har varit toppen må jag säga. Fredan vart en jätte mysig kväll,bara hemma med min fina familj.
Lördag vart det stan med Vera och Tindra och Penny såklart. Va så länge sedan vi var på stan tillsammans så det va jätte mysigt, trots våra små bustroll som inte riktigt ville göra som vi ville hela tiden :)  På kvällen va det avslutningsfest med fotbollslagen, en toppen kväll med go mat, roliga lekar och ett härligt gäng! Vart till och med utgång för mig, och jag orkade var ute ända till stängning till och med :)
Igår så bjöd vi Danne, Hanna och Harry på middag, kanske årets sista grillning?! Och sen for vi på bio och såg 'Hämden', mke bra film! 

Idag så har jag varit hos barnmorskan igen... v 30 nu. Allt såg jätte bra ut förutom blodvärdet som hade sjunkit drastiskt... skumt, jag som känner mig så pigg! Hjärtljudet låg på 135slag/min... Penny låg på runt 130. Sen så har jag fortfarande på pricken lika mage som med Penny, ganska häftigt :) Himla så nyfiken jag är på vem som gömmer sig där inne...

Bebis är nu ca.41 cm lång och medelvikt runt 1600g... Tänk att det var i denna vecka lilla Lova föddes, Helt otroligt :)


The gang! :)




Ciao!


Snööööööö!

Nu snöar det riktigt ordentligt, och måste faktist erkänna att jag får lite pirr i magen, det är som mysigt!!! :)



Medans mina kära är ute en sväng ska jag börja med pizzan :)

Ciao!

Skönt med helg!

Idag är det som ni kanske redan vet fredag igen :) Känns otroligt skönt, för det har varit grymmt mycke plugg i veckan. Nu är det helg så nu får man bara glömma bort skolan för någon dag!!

Igentligen var det meningen att jag skulle på mary key möte hos Vera igår, men jag mådde skunk hela dagen så jag valde att stanna hemma...kändes riktigt trist, hade sett fram emot en mysig kväll, och Veras goo-fika :) 

Ikväll blir det att göra hemgjord pizza, och mysa hela familjen, blir underbart!

Imorn väntar en händelserik dag. Först klädbytardagen här i hamn, sen kanske en sväng på stan... sen på kvällen har vi avslutningsfest med fotbollslagen, så jag hoppas på en toppen dag imorrn :)



Hoppas ni alla får en mysig kväll!!

Hej hå.

Tack för era komplimanger om magen, så roligt att man får några få komentarer ibland iallafall:)
Mamma Malin, du frågar hur magen med Penny såg ut, har letat och letat nu men har väldigt ont om magbilder faktist när jag väntade Penny, bara från v19,22 och 36 som jag hittat nu. tyvärr må jag säga... det är ju så kul att gämföra. Men som det känns och som jag minns magen så ser den ganska precis likadan ut, samma form, samma stolek. Ska till barnmorskan på måndag igen så då får vi se om magen fortfarande följer Penny-kurvan :)

Idag så vart jag och Penny bebis sugna så vi drog hem till Malin och Ellie för att snusa lite direkt efter skolan, innan middan. Hon hade blivit lite större än sisst, och idag fick vi till och med se henne vaken...iaf några minuter :)

2 underbara tjejer :)



Penny i den fina nya lekparken brevid Malins hem.


Malin.


Myser med Gissa. På sängen ligger den fina boken Penny fick av Malin, tack igen :)


Sen kom Kippe, Helena och Vincent förbi en stund ikväll... mycke trevligt.
Barnen fick lira lite FIFA.



Näää nu måste jag gå och plugga.

Tjing!













V.29

Jajjemensan, tredje trimestern och tydligen offeciellt högravid... Coooolt :) Känns helt ovärkligt att vi har vår bebis hos oss om typ 11 veckor, kanske till och med mindre. Så spännande :) Penny längtar också mer och mer och hon pratar om lillebror (hon är helt övertygad om att det är en pojke) varje dag och han ska heta Emil. hmm.... tror dock inte hon får sin vilja igenom när det gäller namn :)

Min bebismage right now.


Nu hååård plugg!!!!
Ciao!!!


Hårfin.

Ebba och Penny har haft hårsalong här hemma, och "offret" blev robin. Titta på fin han blev :)



Sötisarna.

Pippilottarna fular sig :)




Vart att familjen Lundström stannade på taco-middag när dom skulle hämta Ebba, mysigt och trevligt värre :)
Nu är Robin uppe och läser för Penny och jag ska sätta igång med lite plugg... minde roligt!

Ha en mysig söndagskväll allihopa!


Ännu en söndag.

Idag så har vi haft turen att blivit bjudna på Kopparstark av svärmor på 'After tea buffe', var jätte gott och trevligt, efter det så gick vi till folkan på loppis där mamma hade ett stånd, snodde tre saker av henne, så det blev billgt och bra :) 

Just nu så är Robin nere i källaren och målar med Ebba, och jag och lillan sitter och ser hennes nya favoritfilm Djungelboken, samtidigt som det känns som lille bäbis håller på att borra sig ut ur muttan, föstår inte riktigt vad lillen sysslar med där inne ;)

Måste bäretta Pennys mysiga komentar igår när jag tog ut henne ur bilen.

Penny -Mamma, jag har ätit en kuse.
Jag -Men bläää, kusar är blää, man ska inte äta kusar Penny.
Penny -Joo mamma, kusar är goda,mmmmmm! (åsså skickar hon sig runt munnen.)
Jag -NEJ, man får ont i magen av kusar.
Penny -Nej mamma, jag ont i magen inte mamma, kusar är gott!

Unge!!!! vad gör man??!!:-)



Ikväll blir det lite plugg, och MYCKE tacos och mys.



Lilla pusselexperten, pussel från 3-4 åringar tycker hon är lätt som en plätt, vet inte riktigt vart hon fått det ifrån, inte mig iaf kan jag lova!! :)


Min älskling.




Ps.... Penny hälsar att hon- vill träffa Tindra, Lova och Mollie också i veckan :)

Äntligen fredag!

Eller rättare sakt äntligen så är skoldagen fredag över! Jag hade matteprov idag och guu vad jag har gruvat mig. Men det kändes jätte bra iaf,, men det jobbiga med matteprov är ju att det kan kännas hur bra som helst bara man får ut svar på talen, men man vet ju ändå inte hur det gått förrän man får tillbaka provet.... aja den som lever får se :)

Ikväll så blir det att äta mysmiddag bara jag och Robin när lillan somnat, se lite idol, kanske en film och bara mysa. Blir nice :)


Pennys grimas skola.


Arga-minen   :(


Överaskande-minen   :O


Roligaste-minen-jag-kan   :I





Hoppas alla får en mysig fredag!!

Ciao!


Grattis Jeanette!

Idag fyller min moster/Pennys gammelmoster år.... Hipphipp huuuura :)




Jag och Penny kom just från ett härligt bad, nu ska jag lägga lilla prinsessen sen plugga resten av kvällen...
Robin är och hjälper min Pappa och fruga med att tapetsera... duktiga han :)



Ha en bra kväll allihopa!


Fotboll.

Sitter och ser fotboll, Holland-Sverige... finns inte mycke att säga förutom...BLÄÄÄ!! Sverige nu får ni f-n rycka upp er!!!

Vi har haft trevligt middagsfrämmande idag... Hanna, Danne och Harry, danne är kvar och ser fotbollen med oss, Hanna var tvungen att åka hem och jobba, stackarn!! Jag hade gjort mormors fläskfilegryta med öl, tror det gick hem faktist :)

Före middan idag så hade vi Colin här på besök i en timme, va super mysit, och barnen lekte och va så snälla hela tiden!!!

Söta kussarna.


Pussssss!


Nää nu måste jag hjälpa till och hejja Sverige till seger!!!!! :)

Ciao!

Mysig söndag!

Idag så har Robin jobbat så jag och Penny åkte dit och käkade lunch, dom sålde hamburgare där idag, alltid gott med utegrillade!!! Det tyckte tydligen Penny också för hon vräkte en hel(!!) burgare...i vanliga fall brukar det vara mer än nog med en halv!

Efter det så åkte jag och Penny till stackgrönnan till Sandra, Love och Ville, och där vart vi fast till bara för en timme sedan. Robin och Jocke komme med middag vid fem från wook och roll så det va perfekt :) Har varit en jätte mysig dag och Penny och Love har inte bråkat en ända gång... dom har varit  super söta med varandra :)

Nu sitter vi och ser ensam mamma söker, sen blir det väll en film och mys skulle jag tro :)

Gull-Ville.


Storebrorsan Love.


Penny och Love har romantisk middag :)


Penny myser med Ville.


Sötisarna.


Ville och mamma Sandra.



Hej och hå!

Nice!

Nu har all främmen åkt hem, Penny har käkat middag och hela familjen sitter och ser Hitta Nemo.
Var super trevligt att ha brudarna här, blev en hel det tjatter, barnhållning, och goo-fika. Jag hade bakat annanaspaj och Malin hade med bullar och twixkaka...njammy! Vi började redan plandera en rikti tok fest till sommarn, precis på gammla goda tider så vi lovade att ingen skulle vara på smällen då :)

Nu ska lillan snart få gå isäng, då ska jag och Robin käka tacos och se idol.

Pic.

pressentöppning.


Kaisa med pärlan min.


Sötflickorna Holly och Penny.


Fikadax.


Sofia med Malins nya stjärnskott Ellie.


Gladskiten Lova.


Vezzlan med Ellie.


Ha en mysig fredag alla!

Luggen!


Kom just nu hem från en lååång men jag lovar, blixtsnabb(!!) löpartur. Måste sluta springa så här sent på kvällen... Är både rädd för att bli misshandlad, våldtagen, rädd för djur, skogen, till och med bilarna eftersom dom kanske inte ser mig eftersom jag saknar reflexer....huvva! Men bra tempo blir det iaf kan jag lova :)

Idag så har jag klippt luggen på lillan, den var så lång så jag har varit tvungen att ha den i spänne hela tiden, det är ju himla sött, men nu kan man ju variera lite grann!!

Imorgon så får jag fin-främmen efter skolan... Sofia är hemma från Linköping så hon ska komma hit, åsså mina homies Malin med lilla Ellie, Kaisa och Holly, och Vesslan med Tindra och Lova... blir jätte mysigt!!

Nu väntar duchen, sen film i sängen.... Robin har "träning" (fifa 11) med Kippe :)



Hej hå!


Klart!

Om ni vill ha en magbild, klart jag ska bju på det då :)



Tjing!

Jajjemensan!

Gick ju inte i v.27 i veckan... känner att man snart kan börja räkna ner! Barnet är nu ca.35 cm långt och väger ca.1kg... Tänk att man har en sån bjässe i magen, om inte ännu större om man tänker på Penny hur stor hon va :)
Magen bärjar få lite form, och Robin sa imorse... "du har inte riktigt samma platta mage nu, den är stor för att vara du i vanliga fall" Haha tur det när man är i v.27 :)

Blev bjuden på frukost/lunch hos Maja idag, mumsiga räkmackor. Ikväll ska vi på middag hos Robin pappa och hans fjälla, mke trevligt, är det är allt för sällan man träffar dom! Sen får man se om man hinner fara och fika med Hanna och co... hade ju helt glömmt bort att vi skulle fika på kopparstark ikväll... skyller på graviditetshjärnan! :)



Hej hå!

Barnsång!

Kortdag idag, underbart skönt! Så jag drog hem från skolan, åkte och hämtade lillan på dagis och tag en rask promenix till öppnaförskolan i ursviken där även Vera, Tindra och Lova var. Vi fikade, lekte, och var med på sångtimmen. Så himla mysigt, önskar jag hade möjlighet att vara där varje tisdag. Men snart är jag mammaledig då blir man stammisar igen :)


Nu måste jag (tro det eller ej....) gå och plugga :)

Min underbara prinsessa!


CIAO!

Fortfarande mätt!!

Idag när jag satt och hade det som tråkigast på mattelektionen så fick jag ett glatt sms om att jag och Penny var bjudna på mellanmål hos Vesslan, självklart tackade vi ja... så jag skyndade mig och hämta lillan på dagis sen drog vi till Ursviken. Även Frida och Mollan var där :)
Vera bjöd på Veras pepparkaksbröd med bregott och hushållsost (fy f*n va gott det är!!!) sen fick vi kolakladdkaka med grädde till "efterrätt", njammy! :)

Efter detta mallanmålskalas så skyndade vi oss hem för att laga middag till Gubbstruttsen, dock så fick jag inte i mig många tuggor, var så himla mätt! Efter det så begav vi oss ner på badhuset... Penny och Robin badade, jag stannade bara en stund, sen drog jag hem till plugget!

Morgondagen ser både jag och Penny fram emot, jag har kortdag så vi ska följa Vera med barn på öppnaförskolan, va evigheter sen, ska bli super mysigt!



Här kommer kort från dagen.

Glada sötisen Lova.


Tindra och Molly redo för fika.


Lova och Frida.


Lova me pappa Ludde.


Lek!!




Bad!





Nu mer plugg!
Ciao!

Tacosöndag!

Då var det söndag igen... tycker veckorna går läskit fort, men det är bara bra för då har vi ju vår bebis här snart :)

Idag så har det varit en slapp dag... jag och Penny  lämnade bakis pappa hemma så han fick kurera sig i lugn och ro och följe min bror Danne till mormor, för lite fika och kortspel.

När vi kom hem tog vi med pappsen på en långpromenix, lite friskluft mår ingen sämre av :)

Nu ska vi käka tacos... vi åt det hos Danne och Hanna i torsdags.... men va så himla sugen på det idag med, så det får det bli!!



Penny med sin morbror.






Tittut!




Ha en bra söndag!


Bra dag... men ack så tressig :)

Började dagen med en härlig sovmorgon. Drog ut på en härlig sprintur, och när jag kom hem så doftade det ljuvligt i hela kåken. Robin hade bakat världens godaste bröd, och dukat upp en underbar frukost! Mumma!

Efter det så blev det duchen och fixa sig för dagen, sen drog jag och gumman på en mor-dotter dag på Leos, va super mysigt och kul...! Vid fyra så drog vi och käkade med brorsan, Fredde och David, pizza blev det och broder bjöd..tack :) Sen skjutade jag dom till byske, sen järnet hem med gumman, byta kläder, hämta upp Hanna, skjutsa henne till stan och sen vidare upp på jobbet. Jobbade tilll halv tio, så nu ligger jag här hemma, uppe i sängen med en stooor godispåse, chips och dricka....det är jag värd :) 

Robin har release fest här hemma för Fifa 11... eller ska jag kalla det nörd fest :)

Nu ska jag se film och mysa i ensamheten :)

Älsklig med gooo brödet.



Nördarna :)




GO KVÄLL!!

Plugggggg!

Mådde som en kråka inatt så jag stannade hemma idag för att vila ut... och plugga.... kommer tyvärr inte undan varesig man är på skolan eller inte... skulle kunna betala en stor summa pengar bara för att slippa detta j* historia arbete :)

Vid halv tre så gick jag på dagis för att hemta hem min prinsessa. Tog med hennes nya stor-cykel som hon bara älskar (fått den av hennes storkusin Ebba), så mycket roligare än att cykla på den där lilla trehjulingen!! Vi cyklade ända till ICA och sen hem igen. Sista uppförbackan gick lite trökt, hon var nog lite trött i småbenen.
Väl hemma så fick vi samla på oss lite energi med wienerbröd och lite godis, det var hon värd :)

Snart kommer Robin hem, då blir det att sätta sig för att plugga...heeeeela långa kvällen. INTE KUL!

Hoppas ni alla får en bättre fredag kväll än jag kommer få :)




Ciao!!

RSS 2.0