Pennys maskeradkalas.

I lördags så hade Penny sitt barnkalas... ett maskeradkalas. Nio små söta, underbara barn kom hit och det blev två fartfyllda timmar med massor av skratt. Penny va mer än nöjd, och längtar typ redan ihjäl sig till nästa års kalas :)
 
 

Penny 5 år!

Vår stora, älskade, underbara tjej blidde 5 år igår, ååh snacka om en som längtat! Så det blev kalas hela eftermiddan och kvällen, så igår vid läggdax hade vi en mer än nöjd tjej här hemma! Vilka underbara människor vi har omkring oss!
 
Förutom kalas så har vi hunnit med massor i det underbara vädret... vunnit ännu en seriematch, umgåtts med vänner, haft en helkväll på nya resurangen här vid havet, många härliga utedagar/kvällar, god mat osv...osv... fortsätter sommaren på detta vis så kommer det bli en helt perfekt en :)
 
Nu ska jag ta fram skolböckerna... 2 veckor kvar till sista tentan före sommaren!
 
Ciao!
 
 
 
Här har ni en kille som kan somna vart som helst....
 
 

Underbart!

Älskar verkligen våren! Nu när det börjar grönska, man känner värmen i luften och det börjar dofta underbart!
 
I söndags så hade vi en hel mysig dag med köravslutning för barnen med en massa aktiviteter, väldigt uppskattat! Sen efter det så drog ju jag på säsongens första seriematch, mot en av favoriterna i år att vinna serien, Åkullsjön. Blidde krossen från vår sida och vinst med 3-1... 2 härliga baljer från mig och säsongen hade inte kunnat börja på ett bättre sätt!
 
Igår direkt efter några timmars plugg så tog jag och barnen cycklarna till Ursviken för lite tjatter och lek hos Vera med barn en stund, det är så hääärligt att cyckla nu när man slipper frysa häcken av sig! :) Efter cykelturen hem så drog hela familjen ner till Guldvallen för att lira lite boll, super kul!!
 
I afton så har Penny haft Nora här ända tills sängdax och mannen har målat, så jag och lilleman har haft det riktigt lungt och skönt och myst till film... kvalitetstid!
 
Nu sussar barnen så nu byter jag ut lillgossen mot karln och fortsätter mysandet till ännu en rulle!
 
Goo'kväll!
 

Dansuppvisning!

Idag så har vår stor tjej haft sin första dansuppvisning. Dom hade den här på folketshus i Skelleftehamn och i publiken satt mer än 250 pers. Är grymt impad att dom är så modiga och duktiga småttingarna! Shit vad stolt man blir som mamma :) Annars har det inte hänt så mycket i veckan, har haft barnen hemma från dagis pga. Ziggys utslag, vilket lätt till att jag ligger efter i pluggandet, bläää! Vi var i måndags och tog prover för typ allt så i nästa vecka får vi domen! Ziggy äter allergimedicin varje morgon nu, och det ger stor skillnad tycker vi! Imorrn har vi säsongens första seriematch, är GRYMT nervös och taggad! Håll era tummar för oss :)


RSS 2.0