Ledig!

Inte haft nå jobb varken igår eller idag (än så länge) så det ha vart två lugna dagar så här i början av veckan. Jag har hunnit göra lite nytta här hemma och pojkarna grus ha lekt på medans syrran vart på skolan. Ziggy är verkligen världens bästa storebror och leker så snällt med Reggy. Dom bygger kojor, bygger bilbarnor som dom kör bilar i, bygger lego, leker kurragömma, gör konster, osv. Reggy ser VERKLIGEN upp till Ziggy! Synd han lär ut lite väl mycke hyss också, hmm.... Hehe!

Helgen ha vart kanon! Myspys fredag med familjen. Lördag va det dax för sista matchen för säsongen. Vi förlorade med 1-2 trots spel mot ett mål, trist! Saknar redan fotbollen!!!!!!! 
På kvällen så kom familjen Lundström hit på middag, älskligen hade gjort en super god chiligryta med massa gott till. Kvällen avslutades med massa sällskapsspel, sååå mysigt, och kul!

Söndag va det dax för avslutning för mina fotbollsbrudar. Vi körde den årliga matchen mot föräldrarna/syskon... Tjejerna kämpade till sig en 7-6 vinst, såååå roligt de va!!! Sen avslutades avslutningen med hamburgar-grillning och diplomutdelning. Vilken säsong tjejerna gjort och vilken utveckling. Ser verkligen fram emot kommande år!!!

Ziggy och Colin ute och åker bräda.
Penny, Ebba och Emma badar.


Spel.
Bästa fotbollstjejerna.
Brorsorna badar.



Här glider ziggy fram och tillbaka 100 ggr per dag.

Gull-Reggy.
Stora fina tjejen min.

Mys.






Fredag.

Ligger i sängen och hade tänkt ta en tidikväll då jag va så sjukt trött! Vart en bra dag idag, efter en låååång arbetsdag så hade Robin vevat ihop hemmagjorda västerbottenost-högrevsburgare med inlagd lök, sallad, tomat, världens godaste dressing och pommes, NJAMMY!!!! Kan ha vart bästa burgarn hittills i livet! Efter goomiddag vart det myskväll med grabbarna med film, chips, popcorn och ostkrokar. Penny är borta och sover med några kompisar. 

Imorrn väntar bortamatch mot inga mindre än Umeå ik... Och dom forna landslagsspelarna Malin Moström, Frida Östberg mf, blir sjukt kul!!! Och spännande!!! 

Mina tre underbara!
Höst gung!
Goooooood mat!
Mys framför tv:n.
Fina gumman.
Bus.
Gull.







10-0!

I lördags mötte mitt lag Hägglunds och vi spelade ut dom och vann med hela 10-0!!! Hela laget va super, och själv fick jag sätta dit 4 baljer, så skönt!
På kvällen va vi bjudna till Olov och Carina och barn på supergod middag (som vanligt), och nått glas vin slank ner också. När barnen somnat spelade vi buzz, såå roligt spel!!! Tack för en trevlig kväll!!!

Söndag va det dax för Pennys sista seriematch, denna gång mot luik. Dom gjorde en riktig super match allihopa och kämpade matchen igenom, tillsammans! Tror våra målvakt hade kanske 2 skott på sig på hela matchen. Siffrorna skrevs till 7-1 till oss men hade kunnat bli det minst fyrdubbla om målen vart i storlek som våra tjejer är van. Penny gjorde sin bästa match för säsongen också, hon är såååå sjukt duktig, svårt att inte vara stolt!!!! 

Igår så blev det en sväng till Leos med Carina och barnen. Super kul och trevligt!!! Barnen lekte, lekte och lekte... Och vi vuxna fick sitta och tjattra en del iaf, klart det blir lite spring när Reggy är överallt och ingenstans... Men kuuuuul va det!!!

Nu är Penny på skolan och pojkarna ser film, jag ska passa på att stöka lite, sen får vi se vad dagen har att erbjuda!








Onsdag!

Senaste dagarna har bjussat på en hel del trevligheter. Måndag fick vi finfrämmen av Vera och barn en stund. Jag hade testat baka en ny kaka, snickerskladdkaka. Faktist riktigt god! Tack för mysig stund❤️
Tisdag blev det jobb förmiddan sen drog jag och grabbarna till öppna för häng med samma sällskap som dagen före, medans Penny valde att hänga med Mira ist.  Alltid lika trevligt där!!!
Förutom ovannämnda så har vi såklart hunnit med en massa fotbollsträningar, mys, dansuppvisning för Penny, jobb, bus, osv.
Nu är jag sjukt trött så jag ska inta soffan och stanna där resten av kvällen, sååå skönt! 


Reggy och Kalle.
Kalle sötis.
Penny och Tindra.

Lova och Ziggy.
Snickerskladdkaka.


Kalle och Reggy leker.
Reggy bus.





Fotboll.

Vart mycke fotboll som vanligt och nu även Sveriges EM-kval. Den matchen vet jag inte direkt om jag kan skryta upp, men nya tag tisdag, då jävlar hoppas jag dom levererar!

Min match i lördags va helt ok, 1-1 borta mot fjolårets div 1:orna spöland vännes. Hade dock kunna bli vinst, vi va närmast, men vi fick nöja oss med 1 p!

Pennys match igår blev vinst igen, dock inte bästa kämpar insatsen. Står även klart att dom redan vunnit serien igen, fast det är en omgång kvar. Mina 07:or spelade samma tid, så den matchen fick Carina och Per ta. Dom spelade 0-0! Mina duktiga brudar!!!

Nu ska jag försöka vara lite duktig och göra nån nytta här hemma. 

Gumman som började hiphop igår.

Pojkarna mina.


Älskligen.
Lillhjärtat.
Ziggy och Harry.
Mys till fotbollen.


  









Vinster!

Dubbla vinster i helgen! Lördag för mig, 2-1 mot Gimonäs, 2 baljer av mig trots sega ben, underbart!
Söndag va det Pennys tur, 13-3 mot myckle denna gång och 6 baljer av gumman. Bra fotbollshelg med andra ord!

Lördagen va vi efter min match bjuda på  fest hos Kippe och Helena. Härligt folk va där, vi grillade, drack gott, myste framför brasan, och barnen lekte och myste glatt under hela kvällen. En toppenkväll!!

Söndagen va också toppen, lunch och solhäng med Olov och Carina med barn efter Pennys match och slutligen middag, SURING, hos mor min. Så jävulskt gott! Vi han även med ett glas rosé och några omgångar fotbollskrocket innan det va dax att cykla hem!

Måndag, tisdag har inte bestått av mer än jobb och fotbollsträningar. Idag börjar jag inte jobba fören kl.15.45 så nu är jag hemma med pojkarna som leker kurragömma för fulla muggar. 

Penny med Ebba som vi fick fira i fredags.
Colin och Reggy diskuterar.

Korv med bröd.


Carina och Rio på fest!
Mys.
Penny och Mira.
Penny tränar på att klacka upp bollen från backen!

Gullpajkarna Rio och Ziggy.
Chill.
Carina och Rio myser.

Suring hos mamma.
Å vine.
Gull.
Grabbarna mina.









RSS 2.0