Gott å blandat.

Dagarna bara springer iväg, shit snart är det juni (!!!!)... Hoppas lite sol och framförallt värme är påväg snart bara, vill ha sommar nu!!
Dagarna spenderas mestadels hemma nu när jag har tenta nästa vecka, har grymt svårt att hitta motivation, och det är väldigt, väldigt svårt att plugga med Reggy vaken, och eftersom han endast sover en gång per dag nu sen ca.2 veckor tillbaka så blir det inte mycke tid helt själv. Men jag kämpar på!!!
Annars har jag hunnit med några dejter med Vera och co, en fika med Emma och Elise, fotboll såklart, mys och bus med familjen. 

Imorgon är det bortamatch i Umeå, känns skit kul! Alltid lika mysigt att få sitta i lugn och ro i bussen fram och tillbaka och tjattra om allt och ingenting med bästa Vera. Jag ska bjuda på lunch i bussen och hon ska ha med kaffe och kaka till hemvägen. Laget vi ska möta då, jo Gimonäs, ett bra gäng som spelar bra fotboll. Det kommer bli tufft, men jag känner på mig att det blir 3 poäng imorgon!!!! Hoppas alla är taggade!

Fika med dessa snyggingar.
Ziggy spanar.

Ziggy som flicka, så söööt!

Snyggingarna Penny och Ebba.

Reggy gull.

Lova och ziggy gullungar.

1000 ggr per dag. 

Fotboll.
Reggy.





Överaaaaaaskning!

Ja förr-förra helgen hade mina homies överraskningsfest för mig... Anade nada kan jag lova! Dom hade ställt till med en underbar dag med träning, lekar, ostbricka med bubbel i relax, och maskerad ala melodifestivalen med god mat och karaoke på kvällen med alla killar. Det jobbiga"taskiga" jag fick göra va att cykla omkring på dagen några ggr med en utsmyckad cykel och ta massa Selfies med fula rönnskärskläder, haha, så hemskt!  Men det va det såklart värt! Så sjukt kul och underbar dag/kväll! Man blir så rörd och sjukt glad att ens vänner firar en på detta sätt. Ni är underbara!!!!! Tusen tack igen allihopa!!❤️
Några bilder från kvällen.
Bra bror min hade med kameran!

Robin och Ludde.

Show på hög nivå!
Kaisa och Malin.
Emmelie och Vera hade gjort världens bästa och finaste sång till mig, så fanstastiskt! 
Syskonen Lundström också.
Hela gääänget❤️


Ni är bäst!

Kalas och underbar afton.

Igår hade Penny grillfest för en del av hennes kompisar, tyvärr så va ju vädret inte det bästa, så grillfesten fick hållas inomhus. 11 Glada barn, god mat, lekar, paket, marängswisch, skratt och lycka... En lyckad tillställning med andra ord och vi hade en minst sagt lycklig tjej här hemma som va mer än nöjd över dagen, underbart! 

Idag så har det vart dags för kalas igen och idag kom min pappa, Marianne, farmor, svärfar och Robins småsyskon för att uppvakta gumman. Hon fick superfina saker och det är alltid lika kul att träffa alla.

Åååh vilken kväll det vart idag... Såå varm, soligt och skönt! Så jag och grabbarna har vart nere på guldvallen en stund med Vera och Lova och sett lite fotboll medans Robin och Penny fixat middag. Idag invigde vi vår nya pizzasten, så grillad pizza stod på menyn, supersmarrigt!!  Efter middan har vi bara vart ute och njutit, busat och druckit ett glas rött, så underbart!

Grillfest!




Kalas idag.

Pizza, mums!

Bus i stuttsmattan.
Lek.


Jag och ziggy.
Lillgubben


Och ziggy blåser såpbubblor.




Penny 7 år!

Har hänt myyyyycke sen sist bl.a. Överrasknings 30-års fest för mig... Men det tar vi i ett annat inlägg... För idag är det inte mindre än bästa tjejen i världens födelsedag!!! Penny fyller 7 år idag! Åh vad åren går fort! Dagen ha vart supermysig och Penny har haft turen att luncha med faster-Emmelie, samt åka till stan en sväng. Ziggy ha vart på badhuset med farmor, så medans Reggy sussade sin lilla dags-powernap kunde jag passa på att städa och baka lite! Efter pizza-middag kom lite främmen, och Penny fick superfina presenter, hon va hur nöjd som helst! Imorgon är det dax för grillfest för gumman, hon har bjudit hit lite kompisar, blir så kul!!!

Tänk att just vi hade turen att få denna fantastiska tjej för 7 år sedan, vi är så tacksamma! Fina lilla hjärtat!






Bloggeliblogg!

I veckan har mannen min jobbat 12-timmars hela veckan. Har gått super men nog saknar man mannen i huset nog! 

Annars i veckan har vi hunnit med en dejt på stan med Vera och Kalle, och Frida och Märta, blev lite shopping och lunch såklart! Alltid lika mysigt!

Igår blev det också en lunch på Waynes en snabbis med Vera och Kalle under tiden jag väntade på svägerskan som jag skjutsat på akuten. Hann även med ett och annat ärende. När vi kom hem så blev det en kort visit hos Carina och barn, fick oss lite gofika och en massa tjatter, trevligt värre!

Idag har vi mest bara vart ute här på gården... Penny har som vanligt hängt med Mira och dom har vart ute närmare 2 h och åkt inlines. Pojkarna har lekt på.. åkt skateboard, spelat fotboll och pysslat på i trädgården. Så härligt med lite värme!!!

Xbox så kul!
Tycker denna kille också, men mindre kul för storebror 😁

Coolingarna.
Hjälper mamma att kratta.

Lunchdejt med underbaringar.

Söta.

Kvällsmys.

Inlinesbrudarna.

Skatekillarna... Så roligt att även Reggy älskar det. Man får inte hålla i utan bara putta fart.
Ziggy-bus!




Magsjuka

Ja förra veckan va inge vidare då ziggy började med magsjuka söndag, natten till tisdag fick jag det (tror jag), och sen tisdag kväll va det Robins tur. Väldigt tråkigt!!!
Så våra valborgsplaner blev såklart inställda, man är lixom inge vidare populär när man har haft magsjuka ;) Istället grillade vi lite här hemma bara och drack lite vin. Vid åtta tiden gick vi hit ner till guldvallen så barnen fick kika på majbrasan och fyrverkerier, super mysigt!

Annars då... Ja ziggy har hunnit vara på kalas hos Lova, vi har haft middagsfrämmen utav Olov och Carina och barn (super trevligt!!), och fikafrämmen utan Elise, Ronnie och lille Wilmer (också supertrevligt!!!), bus och mys med familjen, mm, mm. 

Igår så va vi på BVC besök med Reggy. Han har missat 10 månaders kontrollen så vi vart borta osv, så det fick bli 11 månader istället då han blir det imorgon.
Allt gick såklart super, han är ju en superboy så! :) liten dipp på viktkurvan men kanske inte så konstigt som han är i gång hela dagarna  med klättring och springturer! Han väger nu 10,9 kg och är 79 mc lång. 

Min underbara vän Veronica har även fyllt 31 år (28 april), det måste ju såklart även det nämnas!  Grattis igen, i love u!! 

Valborgs.






Fotbolls lir med familjen.





Ziggy och Lova.



RSS 2.0