Harry is here.

Idag så är hela familjen sammlad igen då Robin kommit hem från jobbet, idag kom han hem redan mitt på dan vilken gillas :) Idag och inatt har vi även turen att ha en liten gäst här vid namn Harry, har gått hur bra som helst och Penny älskar det ju såklart! Som 3 barnföräldrar idag så har vi vart på en liten dagsutflykt till Örviken för bad och lek, vi kom inte hem förenn kl. strax före 18, å då var både jag och Robin rätt trötta så vi ringde bara och beställde lite pizza för att göra det lite enkelt. Nu sussar barnen...tror jag iaf... vart tyst en stund där uppe nu :) Så nu blir det väll nån film eller nått.
Ziggy badar i hans pool.                                                      Robin slappar med en cider.
Harry badar.
Pappa och dotter.                                                         Ziggy i vagnen.

Varmt och skööönt!!

Dagen började med att direkt efter vi vaknat tog bilen och brummade till Frida och flickorna I Ursviken där även lilla Lova var som vi skulle sköta idag igen då mamma Vera jobbar i veckan :) Vi kom dit vid 9 och då hade Frida dukat upp frulle, supermysit!! Efter det så har vi varit ute heeela dagen och badat, lekt, solat och tjattrat. Frida bjöd även på goo lunch och vid två tiden så kom Vera och Tindra och då var det dax för Banankladdkaka, jordgubbar och glass...mums! Vilken underbar dag i goooda vänner och barns sällskap!!!  :)

Mollie badar.                                                                          Tindra äter jordgubbar.


Lycklig Penny.


Lovis Käkar melon.


Ziggy leker.
Solstrålen Lova.
Lova och Ziggy badar.
Frida och lilltrollet Märta.
HOJ!!

Äntligen...

Äntligen så kom en vinnst igen 1-0 mot Umesödra, känns underbart skönt att ha en vinnst i bagarset nu under uppehållet... och Nina som höll nollan, vilken tjej!!! För alla som inte vet spelar hon vanligen forward så man kan inget annat säga en att det var en bragd!! :)
Förövrigt vilken underbar dag...
Chill.
Barnen slappar på altan.                                             Haha tyckte det här kortet var så roligt.
Syskonkärlek!!!

Barnvakt.

Idag så har jag varit barnvakt åt världens bästa Lova :) Hon kom vid 8 i morse och mamma Vera slutade jobbet strax före kl.14. Gick hur bra som helst, men hur svårt kan det vara att sköta en liten ängel som Lovis :)
Vera och flickorna stannade även på middag vilket var super trevligt, inte varje dag man har middagsfrämmen så här mitt i veckan!
Nu ikväll har det varit träning... imorrn har vi sissta matchen innan uppehållet... vi har varit i en jätte svacka nu så det är verkligen dax att vända på det här och avsluta vårsäsongen med vinst!!!
.
gumman myser i Tindra och Lovas syskonvagn.
Lovis.
Busungarna.
Tindris.
Ziggy och Vesslan.
Vårat lilla husdjur.
Söt krypstil va :)
Nattinatti!

Wedding!

Igår var det ju Werra och hennes boyfriend Jonas STORA dag!! Va ett underbart fint bröllop och Bröllopsparet var så himla fina och inte tala om bröllopsfesten, den va galet kul!! :)
I kyrkan.
Fina bröllopsparet.
Linda, Jag och Malin.
Vi med bruden :)
Brudparet.
Paaarty!
I
Ciao!

Midsommar.

Blev en trevlig midsommar med gooood mat och underbart sällskap!!  Jag och Robin firade även 6 år igår, inte illa, det går inte med ord beskriva vilken fantasktisk kille jag haft turan att hitta :)
Men dagen blidde väll inte riktigt som jag tänkt mig då lille gossen inte riktigt ville varken äta ersättning eller sova... han är sååå nyfiken! Så vid 23 tiden när Ziggy mest varit missnöjd hela dagen och Penny fortfarande var vaken så tog jag barnen och vandrade hem till sängen. Men pigg är jag ida iallafall så man får väll se fördelarna ;)
.
Idag så väntar bröllop för min barndomsvän Werra och hennes stora kärlek, blir bara jag och Malin som går tillsammans och vi ska ha sååååå treligt :)
.
Hela gänget förutom några barn, och Robin då som är bakom kameran.
Harry.
Hanna och Harry.
Danne och Ziggy.
Susan och Lucy.                                                           Carina och Penny & Mira.
Gubbarna badar.
Alina & Penny plockar blommor.
Mira och grodan.                                                         Älsklingen:)
Gumman.
Ziggy gnager melon, mums!
Dans!
Penny.
Efterrätt, mums! Made by Danne :)                               Mums!
Mina barn slocknade i vagnen på vägen hem.

Trevligheter.

Dagarna har spenderats med goda vänner=mycke trevligheter :) Både med Vera och flickorna, Frida och flickorna och så har vi även hunnit med en date med Sara F-L med hennes Lucas som är ca. 1 månad äldre än Ziggy. Nu väntas både midsommar ut i Storgrundet med underbara människor och sen lördag med bröllop. Ser fram emot helgen som bara den :)

Bilderna från dagarna.
Tindra, Mollie och Penny.
Lilla Märta.
Lovis.
Ziggy och Lucas.

Ålen!

Efter veckor av kamp så har Ziggy äntligen fattat hur man drar sig frammåt, så nu får man passa sig för vad jag minns så går det ganska fort från 1km/ timmen till 100 ;)
.
Har just stökat på här hamma lite och ska strax åka och hämta hem prinsessan från dagis och åka vidare till Vera och flickorna där även Frida och hennes små tösar kommer att vara. En dag med dessa blir aldrig annat än lyckat :)
Ha en kanon dag allesammans!
Morgon-mysss!

Stan.

Idag så har jag och Ziggy vart på stan en sväng med Vera och Lova. Blev lite shopping till barnen men till mig själv hittade jag ingenting, tyvärr! Efter en trevlig statsrunda så drog jag och hämtade strumpan på dagis och drog vidare till farmor och Kalle för lite fika och surr, alltid lika mysit :)
Nu ska jag fixa middag sen blir det fotbollsträning!

Besök!

Idag fick vi trevligt spontan besök av Danne, Hanna och Harry, vi satt ute på altan en stund och surrade och vi beslöt oss även för att käka middag ihop. Vi kvinnor och barn gick en prommis ner till ica och inhandlade grillat med potatisgratäng och grillad annanas med glass till efterrätt, medans karlarna planterade jordgubbsplantor och smultronplanter här på gården, så får vi se om vi får några bär iår :)  Nu har främmen dragit hem och det är strax dax för film och mys! Tack kära vänner för en trevlig dag :)
Danne och Ziggy.
Harry i badet.
Och Penny.
Ciao!

Fullrulle!

Idag har det varit en fullspäckad dag med massor av trevligheter!! Först en sväng på Joypeak festivalen i Ursviken. Alldelsens för mycke folk och alldelesns för långa köer, men en super trevlig dag med hoppborg, god mat, ansiktsmålning och trevligt sällskap :)
Efter trängseln på festivalen så tog vi vårt pick och pack och drog ut till Robins pappas stuga, rakt ut i havet på en supermysig ö här i Skelleftehamn, där blev vi kvar till strax efter 7 då jag och barnn begav oss hem och Robin bytte sällskap till Ludde för en helkväll ute på vattnet för fiske.
Nu blir det väll nån film eller nått!

Bildbomb.

Penny och Mira äter sockervadd.
Matdax.
Grabbarna.
Kärringarna :)
Tindra.                                                                      Penny.
Lovis.
Ansiktsmåling.
Två stolta tjejer efter med var sin hello kitty på kinderna.
Stugan!

Robins lillebror Oliver.
Ziggy redo för första båturen.
Gung gung.
Äventyr.                                                                    Chill.
Robins bror Olover, Robin och Ziggy.
Ziggy och Robins syser Rebecca chiller i gräset.
Penny.
Tröttsamt att åka båt.


Fredag!

Trevlig fikastund med familjen hos fam. Andersson/ögren, besök hos min älskade mormor på sjukhuset, handling på solbacken och sen taccosmiddag har stått på schemat idag, nu återstår bara chips och film-mys med älsklingen :)
Ciao!

Colin 3 år!

Idag fyller Penny och Ziggys söta kusin Colin 3 år...Stort grattis världens bästa Colin!! Så nu ligger jag här på soffan efter ännu en dag med magen fullproppad med goofika och ett leende på läpparna efter ett super trevligt kalas :)
Pressentöppning.
Kusinerna Penny och Ebba.
Tårtdax :)
Kusinerna Ziggy och Ebba.
Bus.
Hoj!

Pappas dag!

Idag så fyller min pappa Ingvar år, 54 bast! Hipp hipp hura för världens bästa pappa!! :) Så idag har jag och barnen varit på kalas och även min farmor och bonus-farfar var där samtidigt. Alltid lika mysit att vara där, är ju fortfarande lite hemma för mig eftersom jag bodde där från det jag var 1 år tills jag flyttade hem ifrån. Pappsen bjussade iaf på goo fika och goo tårta som hans fruga Marianne så snyggt rott ihop ;)
Efter kalaset drog vi raka vägen till svärmora där vi blev bjudna på middag, underbart!! Det var gott och trevligt Sen raka vägen hem, söva barnen, invänta barnvakten (mammi) och dra och lira boll. Nu väntar sängen.
Imorrn kommer älsklingen hem igen och kalas för Colin väntar... ännu en trevlig dag med andra ord :)
Penny med morfar.                                                      Presentöppning.
Min farmor myser med Ziggy.
Tårta.
Morfar med Ziggy.
Syskonen chillar i gräset.
Pappa visar hur man jular ;)
Natti!

Mina fina, underbara barn.


Lekparksmys!

Efter Penny vart på dagis några timmar åkte vi till Ursviken för en dag i lekparken med Vera och flickorna. Vi käkade mellis, kaffe och goofika, lekte och hade en super mysig dag tillsammans... som vanligt!
Nu sover mina små busungar och jag ska bara ligga på soffan och lata mig.... det jag gör bäst :)
Vera och Lova åker.
Sötunge!
Gung gung!
På väg hem.
Ciao!

Ny dag...

Nya möjligheter, visst är det så man säger.... Vet inte riktigt vad som väntar idag dock...får hoppas på något trevligt :)
Trollen.

Måndag.

Vart en härlig dag hos Vera idag. Frida och flickorna var också där och Vera bjussade på nybakta solskensbullar och nybakta punch-choklad-kakor, inte dåligt kan jag lova!! Allt var sig likt med andra ord, underbart fika, tjatter och bus!!

Efter besöket  hos Vera och flickorna begav vi oss hemmåt, snörde ihop middag, sövde Penny, inväntade barnvakt och sen drog iväg och lirade fotboll. Nu sitter jag i soffan med lilla gossen sovandes i famnen, myspys!
.... tror jag ska krypa till kojs snart!
Ziggy och Lovis.
Storflickorna käkar korv med bröd.
Frida myser med sovandes Ziggy.
Vera söver Lova.
Lilla Märta.
Nattinatti!

Härliga lördag.

Hade en super trevlig lördags då vi bjöd hem Vera, Ludde, Tindra och Lova som var nyhemkommna från Turkiet för en heldag med sol, chill, mat och goo-dricka. Vart en hel lyckad dag med inget att klaga på.
Idag är det måndag igen och sommaren är som bortblåst... Hoppas den återkommer, snarast! Ska strax bege mig för att hämta gumman på dagis sen bär vi av till Vera och flickorna för lite bus och tjatter.
Ikväll fossball:)
.
.
Bilder från lördan.
Mästerkocken.                                                           Ziggy chillar.
Gumman.
Hopp hopp.. Robin.                                                         Ludde.
Vera och Lova chillar.
Skååål!
Sötingarna.
Ludde och Tindra.
PUSSS!
Underbara Lova.
Robin och Ziggy.                                                       Ludde och Tindra.
Middags dax...(Ziggy har lånat Pennys tröja, därav råååsa :)  )
Gubbarna.
Hoj!

Vilken dag!!

Mästas dop var underbart!! Alla var så fina och fikat var supergott, och trevligt folk nanting :) Vädret fortsätter på samma vis och guuud vad jag mååår!! Vi har just avnjutit pizza från viking ute i det underbara vädret, nu sover snart barnen och då ska jag och älsklingen avnjuta ett glas vitt ute på altanen :)
Bilder från dagen.
Fina familjen och gudmor.
Lilla Märta.
Paketöppning.
Jag och Ziggy.
Ziggy.
Första doppet ute för lilleman.
Syrran ville såklart va med.
Gumman min med dockan.
Lev och må!

Dop!

Nu är snart hela familjen klar för Märtas dop... alltid lika mysit med dop. Vi ska rulla ner på macken och ta en korv först, så magen får smaka på något mer än goofika idag :)
Mina finisar.
Ha en bra solig, varm dag :)

Sommar!

Vilka underbara dagar som har passerat, jag älskar verkligen sommaren och njuter varje dag till 100 procent. Hoppas sommaren fortsätter så här :)
Vi har hunnit med både det en och det andra, vi har haft besök av Malin & Ellie, Kaisa & Ellie, och Emmy & Levis, super mysit!!, Vi har matat ankorna, badat, ätit massa glass, varit i lekparken, busat, lekt och hoppat en massa stutsmatta!! mm.mm...
Penny älskar ockå sommaren och hon vill mer än gärna hitta på saker ute, Ziggy klagar inte heller men vill inte sova så mycket, han vill inte missa något :)
Imorrn så ska vi på Märtas dop... Ser vi fram emot :)
Fämmen...
picknick på gården.
Holly & stumpan min.
Ellie sommarflicka.
Ankmatning.


Glassätning.                                                               Ziggy nyfiken.




Bad och chill på gården.




Sommarpojken.
Coolingen.
Gookväll på er :)



Underbara dag!

Soligt, varmt och helt underbart ute... jag njuter som fan kan jag lova!! Önskar er alla en underbar dag :)
.
Ziggy tycker blommorna ser både fina och goda ut :)

Bra dag!

Idag har vi vart hemma hela dagen och tjollrat på, och busat... Penny har haft grannflickan här nästan hela dan och det är för andra dagen i rad, måste säga att dom har riktigt kul ihop, känns superkul att hon har en kompis så nära!!
Har även avnjutit en undeeerbaar middag som älsklingen rott ihop, grillad oxfile med tillbehör, mums!!
Nu ska vi mysa, Robin åker imorrnbitti igen... Har igentligen träning just nu men står över idag, har så himla ont i halsen... hoppas, hoppas, hoppas att det inte är en förkylning som är på G.
Ha en mysig kväll allihopa :)
Ziggy i solen.
Penny med hennes kompis leker i vattenspridarn.
Söting.
Penny gumman.

4 raka.

Igår hade vi match mot Sörböle, vi vann vår 4 raka, 1 mål blidde det för Lindström, och andra platsen i tabellen är intagen, suuuuuper!! :)

Efter matchen begav jag mig raka vägen hem till mamma & Åke där resten av familjen väntade plus min brorsa Daniel. Dom hade Dukat upp för en grillmiddag med diverse alcoholaltiga drycker, en mycket trevlig kväll som jag hoppas vi kan göra om nån fler gång i sommar :)
Nu ska jag ut i det fina vädret och busa med familjen.

Helg.

har varit en helg med massor av aktiviteter... vi har både hunnit med Leos med Hanna, Danne & Harry, Grillning medd samma sällskap + Sandra & Linus, match mot Kiaf med seger 4-2, Suring i Hällgrens stuga, bio med stumpan, mm..mm...
På tal om bion så tänkte vi se 'Hopp' men fövirrad som man är så hamnade vi i fel biosalong, så vi fick se 'Rio' istället hehe, men den var heelt ok, Penny tyckte den va super och det var ju det viktigaste... jag njöt mest bara av vår mamma-dotter tid :)
Här kommer lite bilder från helgen som gått.

Robin och Danne en action.
Snygga Hanna (fotograf Penny)
Harry.                                                                         Penny.
Grillning.
Danne & Ziggy.                                                          Hanna.
Fina Sandra med Ziggy.
Jag fixsade mys-frulle.
Finisar.
Jag å stumpan.
Drakflygning.
Ziggy gillar att "öva".
Sötis redo för sängen.

Nu filmmys! Ciao!

Besök hos frida och co.

Idag så har jag och barnen vart hos Frida och Märta och även Vera och Lova var där.... Frida hade rott ihop en super god tacopaj som vi tryckte i oss, vid 2 så åkte Vera och Frida och hämtade deras storflickor/Pennys poolare på dagis. När dom återvände så blev det kaffe och bullar och kakor, sen gjorde vi det vi är bäst på...barnen buusa och leka och vi morsor tjattra :)

Nu har Robin kommit hem så vi har nykäkat"lappöra", nu söver Robin gumman och det är alldelens strax dax för mig att bege sig på fotbollsträning, jiiihaaa :) Ikväll blir det mys!!

Märta och Ziggy chillar!


Lovis glad som vanligt.


Stortjejerna.





Käääämpar!

Här har ni killen som kämpar som en dåre att få sig fram, gaaaanska roligt ser det ut ibland kan jag lova, jag skrattar och han blir vansinnig :)



Aja, nu ska jag och kidsen dra till Frida och umgås, även Vera och Lova är där, blir nog en toppen dag!

Hoj!

RSS 2.0