Små julaftnar!

Vi har redan hunnit med tre små julaftnar, full rulle direkt! Lördag vid 15-tiden drog vi till pappa och Marianne för lilla julafton. Hela deras barnaskara och barnbarn kunde närvara, fantastiskt! Dagen och kvällen bestod av supersmarrigt julbord, sång, lek, efterrätt, fiskedamm, tomtebesök, underbara julklappar, julklappsspelet och massa kärlek. Tack för en supermysig tillställning❤️

Söndag vid 13-tiden drog jag och pappa till skärgårdshemmet till farmor för lilla julafton där. Det va massor med folk och vi bjöds på goofika, godis och kaffe. Även här kom tomten på besök vilket va uppskattat!  Underbart!

Kl.16.00 så skulle familjen vara uppe i Piteå hos Robins lillasyster Rebecca och hennes kavaljer Johan. Robins släkt på hans pappas sida va där och vi bjöds på jätte god mat och julklappar delades ut. Barnen fick super fina saker, som vanligt! Vid kl.20 så körde en slutkörd familj hem igen efter en hel-trevlig kväll!!!!

Alla fina barn!
Stora...
Och små...

Jonathan och minstingen.

Min fina bror och gumman min.
Jag och lillvännen.
Slutkörd Reggy slocknade före jultomten kom på besök.
Vackra, underbara dotter.Robins pappa Per med alla hans barn och barnbarn.
Fina flickorna och kusinerna Ebba och Penny.
Home!

4 veckor går alldeles för fort när man har kul och som vanligt så kändes det fruktansvärt att åka hem. Är nååågot avis på den franska familj vi lärde känna på koh samet som med tre barn (7år, 5 år och 2,5 år) rest runt i Asien i 9 månader nu, och dom skulle vara borta ända till juli nästa år. Så jäkla fantastiskt att kunna göra en sådan sak! 

Tackar iaf Thailand för en fantastisk tid, 5 gången i detta underbara land, vilka minnen som skapats!

Här kommer lite bilder från sista dagarna, vilken finish vi gjorde på resan, vilket litet guldkorn vi hittade!!!

Gull.
Till och med jag våga hoppa.
Det svarta i vattnet är ett enormt fiskstim som Robin hoppar rakt ner i.

Ziggy som fångade 4 fiskar med enbart sina händer, hur lyckas man med detta?

Eftermiddags bad.
Vår lilla kompis.


Favorit resturangen.
Ziggys favvomat.
Uppdatering!

Dålig uppdatering, jag vet!!! Men finns så mycket annat att gör här än att sitta och surfa! Vi har iaf anlänt på lilla ön koh samet efter en vecka i koh chang. I koh chang bodde vi i ett Fantastiskt hus med bästa läget. Det va så fint där så grönt och lummigt. Vi va även på elefantridning där vi även fick bada med elefanterna. Vilken upplevelse!

Nu är vi somsagt på koh samet, en super mysig ö. Med kristallklart vatten och vita stränder. Vi bor i en bungalow precis vid havet. Det är bohemiskt och precis i vår smak. 

Här kommer bilder i massor.

Koh chang.

Koh samet.


RSS 2.0