Grattis mamma!

Måndag och tisdag va det dax för den årliga sunnanåcupen... Det gick sjukt bra för oss och vi kom så nära en finalplats man kan komma då vi åkte ut i semifinalen efter Sudden-straffar mot burträsk, som sen gick och vann finalen mot Sunnanå. Är så stolt över laget...Världens bästa lag! 

Annars har dagarna bestått av lite förberedelser inför resan. Inhandling av diverse grejer och lite packning. Hela familjen håller på längta ihjäl oss!!!

Idag fyller bästaste mammsen år... Blir dock inte att fira henne idag då hon jobbar sent, men imorrn!!! Grattis grattis mamma ❤️

Reggy.

Roligt att riva ut....


Vill också laga mat....

Dom fina skolfotona på penny och ziggy.


Burgare.

Idag hade vi turen att få besök av Vera och barnen, vi hade julklappsutdelning, ååh vilka fina grejer vi fick, tack igen!!!! Sen fikade vi lite och tjattrade i vanlig ordning. Så trevligt!

I afton så har Robin och Ziggy testat göra egna hamburgare från grunden, alltså malt köttet själva till och med. Tusan så gott det blev!!! Blir att göra fler gånger kan jag lova!

Igår hade Penny turen att bli bjuden på dejt av bästa alec... Statstur, fika och bio... Vi hade en lycklig tjej kan jag lova!!!! :) 
När jag kört upp henne till stan drog jag och små-grabbarna upp på Solbacken en sväng för lite shopping och en fika, medans Robin tatuerade, såå mysigt! 

Imorgon startar sunnanåcupen, första match har vi kl.12... Sen kl.16, blir sjukt spännande... Håll tummarna för oss :)

Crazy kid!! Som gått 4 steg nu...Ziggy maler.Robin med slutresultatet.

Penny strumpan som va på dejt igår.

Mys-Fika på Waynes.


Gott nytt år ★

Ja dagarna blir inte alltid som man tänkt sig. Efter magsjuka i familjen Nilzen/Norberg vart det istället beslutat att fira här hos oss med Danne och Harry. Men natten till nyårs gick även Reggy magsjuka så vi fick lov att fira in det nya året själva. 
Efter en mysig och mumsig frulle så drog Robin och Ziggy upp på maxi och inhandlade tre-rätters och massa annat gott som vi skulle mumsa i oss under dagen... Vi mös på hela dagen med godsakerna, spel, lek m.m. Sent på kvällen gick vi ut och smällde raketer och bomber och skålade in det nya året med en flaska Pommac.  Vi hade verkligen en supermysig nyårs, och barnen va suuupernöjda!!  Jag har verkligen bästa familjen!!!!! 

Vill passa på att tacka alla som vart inblandade i mitt 2014! Det har vart ett fantastiskt år med så mycke kärlek och fina minnen från och med familj och vänner. Det bästa minnet och händelse va ju såklart vår minsting Reggys ankomst till vår familj. Du har gjort vår familj komplett 
Nu hoppas jag på ett fint 2015... Gott nytt år allihopa!!! 

Mums!
Gangsta family! Hahaha!

Puss.

Pluttis.
Taaa skydd...

Skåååål.


Dax för lite sömn.Julen över.

Ligger lite efter i bloggandet så blir ett litet inlägg nu först om dagarna från juldagen till dan före nyårs! 

På juldagen va vi här hemma och bjussar på mat, hade julklappsutdelnimg och bara mös på med mamma, hennes sambo Åke, min bror Daniel, och moster Jeanette och Ylva från Gbg. Vilken härlig kväll, och så fina julklappar!!! 
Lill gubben.Lördan vart en dag fylls med både sorg och glädje! Vi sa på förmiddagen förväl av bästa mormor. Begravningen ägde rum på Alhem och va väldigt fin men även sååå sorglig. Åh vad jag saknar mormor, och det känns så sjukt konstigt att hon är borta!!

Fina bror och Penny.
På kvällen drog vi hem till pappa och Marianne där vi bjöds på super god 3-rätters, god dryck, fin-fina klappar, spel och glädje.

Julklappas öppning.

Robin och brorsan.
Jag och ziggy.


På söndag hade jag turen att vara bjuden på brud middag hos Kaisa. Hon hade så super god mat, och ett och annat glas vin sjönk ner!! Vilken super rolig och trevlig kväll, tack Kaisa och tack brudar!

Resterande dagar har vi hunnit med massor också... Firat Rio som fyllt 4 år, massa fotbollsträningar, massor av mys osv,osv... Känns som det vart något i prencip hela tiden, men jag klagar inte, hehe! 

RSS 2.0