Hemma plugg!

Ligger just nu i soffan, sjukt svårt att få sig här i från, det är så mysigt att bara ligga och känna bebis sparka som en galning och glo på OS :) Men måste ta fram skolböckerna och höra nån nytta, prov fredag igen! Barnen är på dagis några timmar idag... Första dagen på över en vecka...Gud vad dom längtat!   Ikväll väntar en mysig fikastund med bästa brudarna- Vera, Malin, Kaisa, och lollan på Waynes! Ser jag fram emot!!! :)
V.23

Igår gick jag in i v.23.... weee! Känns bra, önskar tiden kunde gå liiiite fortare bara :)
 
Igår va en rätt jobbig dag.... två seminarier! Inte favorit sysslan, men fy fan vad skönt när det är över!!!
När jag kom hem från en lång skoldag så fick jag goomiddag sen packade vi vårt pick och pack och drog och åkte skrillor! Mycket kul och uppskattat! När barnen somnat för kvällen så slog jag och Robin på en efterlängtad film-Prisoners. Det va riktigt sevärd! Så den rekommenderas!
 
Idag har dagen börjat på bästa tänkbara sett.... så jag hoppas den fortätter i denna anda :)
Ha en underbar fredag!!
 
Maggen v.23
 
Bilder från skriskokvällen.
 
 
 

Sjukdomar!

Inte bara sjukdomar hit och sjukdomar dit i alla skolböcker utan denna vecka har vart hemsk! Först Penny närmare 40graders feber och super förkyld i måndags.... Sen Ziggy samma.... Sen nu MAGSJUKA på lilleman! Tur han är så duktig!!! Och inte klagas det det minsta heller! Mina små hjärtan!  Nu beeeeeeer jag bara till alla dess gudar att ja inte blir smittad av magsjuka fören imorrn eftermiddag!!! Får bara inte missa morgondagens skolseminarier!! Snälla snälla snälla.... AMEN!


Söndag!

Ännu en härlig dag ute i backen... Idag va det kamelryggen som fick sig ett besök. Vi har åkt som nå galningar, mumsat på grillkorv, pinnbröd och grillade marshmallows och bara haft det jävligt trevligt! Nu väntar filmmys med älsklingen.... Imorrn ny vecka, nya utmaningar! 
Utemys!

Idag hade vi turen att Carina med familj ville ha med oss till örviken för lite korvgrillning och bobåkning. Det tackade vi inte nej till... Så där har hela dagen spenderats! Mycket härlig dag!
 
Nu ska familjen dra vidare till min mormor på middag...Lyx! :)
 
 

RSS 2.0