full späckad helg!

Ännu en helg är över, och en riktigt bra en sådan också!! På fredan så hade vi främmande av Jocke, Sandra och söta Love, eller "ove" som Penny säger :-)  Var 1,5 år sedan vi träffades "på riktigt"... nästan skrämmande! Men det var super trevligt och vi hoppas inte det blir lika länge till nästa gång :-)
Penny fick även sin första riktiga komplimang från en kille i hennes ålder... Love sa helt utan förvarning:
-Penny, hon är söt!  :-)

Sen lördan så hade vi tjejkväll... jag, Penny, Vera, Tindra, Malin, Louise, och Kaisa käkade pizza, tjattrade och mös hela kvällen... Penny och Tindra hade inte träffats på ca tre veckor, så jag kan lova det var ett efterlängtat möte. Penny pratar om Tindra varje dag, det syns verkligen hur mycker dom tycker om varandra!!

Idag så fick vi främmande redan vid 11 tiden av Carina, Olov och Mira... vi fikade och pratade, sen drog jag på träning kvart i två och sen när jag komm tillbaka så var även Danne, Hanna och Harry här...så vi käkade pizza och såg på våra små barn (Penny & Mira) som hade nån slags maktkamp hela dagen, tur dom är söta säger jag då bara :-)

Lite kort från helgen:

Fredag:



Penny & Love.

Lördag:


Tindra & Penny.

Söndag:

Penny & Mira.


Harry som börjar bli så stor!


Nu blir det sängen... skolan väntar imorn!!

Go natt!!

Försvinn...

...ut ur mitt hus, magsjukan! Nu är vi less dig!!

Nu var det Pennys tur igen... Efter ha velat komma och sova med oss i natt och därefter leget och vridit sig och pruttat hela natten så spydde lillan min upp hela vällingflaskan i morse.  Men som tur va så var hon ändå pigg som en lärka efter det. Måste säga att det är en lite konstig magsjuka som går på Pennys dagis nu... tror det är 12 barn som haft magsjukan och flera utav dom har kräkts igen efter några dagar. Aja... nu får det vara nog iaf, och jag säger adjö för denna gång... hoppas jag!! :-)

Här kommer lite bilder från Pappa Robin och Pennys bravader idag...




Har muntlig redovisning imorn, så nu blir det att lägga sig och sova till papprena!

Natti!


Sjukling....

Och ingen mindre än jag själv. Har haft feber och magsmärtor sen i lördags-kväll, nästan som kramper i magen, dock bara spytt en gång så jag vet rent inte vad det är jag haft... kanske nån konstig magsjuka?! lite bättre idag iaf, så hoppas, hoppas jag är fitt for fight imorrn så jag kan fara på skolan!!!

Penny hade sakt en ganska rolig sak på dagis igår... dom hade suttit vid matbordet och käkat lunch och en av barnen hade bråkat lite med henne då hade hon sakt -Ge dej! -ge dig! Fröknarna undrade om vi ofta sa det hemma, HaHa!


Igår: Lillan nyhemkommen, varit ute och busat på dagis.


Testar sommarhatten -kanske också längtar efter sommarn :-)

Nu ska jag läsa lite bok...

Ciao!


Magsjuka in the house!

Natten till igår så fick lillan magsjuka. Var inte helt oväntat när den sprids som ogräs på dagiset där Penny går. Igår var det 10 st som hade fått det. Som tur var så fick hon den lindrigaste möjliga då hon bara spytte i två omgångar... sen var hon pigg som en mört igen. Varken jag eller Robin har blivit smittade än... men än har jag inte slutat oroa mig. Men hoppas, hoppas, hoppas att jag slipper!!!!

Idag så har vi varit till rävar-backen en sväng och åkt bob, men det var inte direkt nån hitt idag. Det körde skotrar fram och tillbaka och Penny var livrädd för dom... men har man aldrig sett någon skoter tidigare så är det kanske inte så konstigt. Plus att jag och robin glömmde sittunderläggen, så vi åkte några åk..sen åkte vi hem och fikade i värmen istället :-) 


Bad-flickan :-)


Pratar med morfar :-)


Trevlig helg allihopa!

Ciao!

Fin främmen... äntligen!

I söndags så var Malin och Per här på besök... det var ett efterlängtat besök som vi försökt att passa in ända sen jul... men alltid har det varit något som kommit i vägen. Penny fick en jätte fin julklapp som hon verkligen älskar... en hopphäst. Hon vill även att den ska åka dockvagn, och hon blir riktigt förbannand för att den knappt rymms... önskar jag vore lika söt när jag är arg :-)


Penny öppnar julklappen...


'-Woooooow!!!'  Hon blev superglad.


Penny ville att malin skulle måla hennes naglar.


Sötnosen min med hennes hopphäst.



Nu blir det film!!!

Go kväll!!

Slut på lov för denna gång!

Så idag så började plugget om, känns riktigt kul faktist. Men nog är det alltid skönt med ledighet, ett jobb som hemmafru tror jag skulle passa mig perfekt!! :-)
Penny var också på dagis idag för första gången på nästan tre veckor och det hade gått hur bra som helst, märktes inte alls av att det var ett tag sedan hon varit där.


Ikväll så har jag varit ute och käkat på tatung med mina underbara vänner Malin, Lollan och hög-gravida Kaisa... en super trevlig kväll och maten gick inte att klaga på heller, för mig blev det fläskfile på toast med b-sås och pommes... mums!


Bus...




Nu blir det sängen!

Godnatt!

År 2010.

Oj... vad tiden gått fort... minns så väl när det blev år 2000, och nu är det 10 år sedan. sjukt...

Nu under jul och nyår så har det varit fullpackat schema iallafall med en massa roliga och underbara stunder. Vi har nästan inte haft en lugn stund, det är verkligen en mysig tid dom här veckorna på året.

Här kommer lite bilder... börjar med jul.


Kusinerna med samma söta kläder.


Söta Colin.


Penny med en av hennes kanske hundra julklappar :-P



Juldagen.


Pruttungen nyvaken och glad :-)


Penny med sin morbror Daniel.


Moster och mamma.


Penny med hennes gammelmoster Jeanette.


Penny med sin busiga gammelmormor.


Dagarna mellan jul och nyår.




Nybadad liten tjej bakar pizza.


Vera, Ludde och Tindra var här på besök en kväll :-)


Mina älsklingar ute i snön.


Nyårsafton.
Den spenderade vi hos Pelle och Therese. Vi var sammalakt 5 par och 7 barn. Vi hade riktigt kul!!


Ebba, Harry och Emmy.


Fina Hanna och Danne.


Penny med faster Emmelie :-)


Moi och Hanna.


Colin.


Vi matar lille Harry... en mycket matglad grabb :-)


Jag (med solkatter i ansiktet av linnet) och min lilla skatt.


Mira håller om Colin och Penny som vill ner...


Glakillen Harry.


Me & my love :-)


Min älskade svägerska (som blev offer för mina solkatter på detta foto) och jag.


Danne och Robin.



Nyårsdan (traditionen pizza hos oss).


Puss Harry.


Gänget.


Gung-gung.


Leos-lekland.


Mira.


Ebba in aciton.


Thilda på glasspausen.


Emmy fick också glass.




Mira.




Blev inte så lite bilder tillslut :-)

God natt!!


RSS 2.0