Sötnosarna!

Så idag har man testat på att vara 2-barnsmamma... Tindra har varit här och lekt med Penny från halv tio till strax före sju. Kan lova att det har varit full fart, och bus i massor och vi har hunnit med både det ena och det andra. Måste säga att det gick över förväntan... nog visste jag det skulle gå bra, men flickorna har ju knappt bråkat... det syns verkligen hur tajta dom är, trotts den unga åldern!!! Vi hoppas vi får låna henne nån fler gång :-)Utelek...


Trolldegsbakning....


Annat bus....


Nu blir det en dusch, den plugg....

tjing!


Samlade igen...

Idag så har vi varit hos Frida och Mollie och busat, det var länge sedan vi kunde vara samlade allihopa, det vill säga: jag och Penny, Vera och Tindra, och Frida och Mollie....så himla kul att träffa allihopa!! Nu när Familjen Andersson/Ögren snart får komma hem hoppas vi att det blir lika ofta som förut... om inte oftare:-)
Här är busfröna....

Mollie...


Tindra..


Penny...


Pusspuss...


Sötnosarna...


Mollie och mamma Frida...


Puss Ludde...
Imorrn ska Tindra komma och vara med mig och Penny... det ska bli jätte mysigt :-)
Nu ska jag lägga lillan... sen blir det plugg för hela slanten... prov imorn...

Ha en bra kväll!!

Hänt något stort...

Penny har nämligen sommnat på soffan själv för sörsta gången!!! Kanske inte så speciellt tänker du nu, men Penny är en sån där tjej som inte har ro att bara lägga sig ner och ta en tupplur si sådär mitt på dan, och att hon idag tog filten, la sig på soffan, la igen ögonen och SOMNADE är stort :-)
Så nu liggen hon här bredvid mig och sussar så sött....


För övrigt så klippte vi lillan igår, har endast klippt henne en gång tidigare då klippte vi av hennes långa toffs som hon hade mitt på huvudet när hon var jätte liten, så igår blev det första riktiga klippningen. Blev dock inte så mycket, jämnade mest till det, så det blev en söt liten page!! Hon var så duktig och satt stilla som ett ljus :-)
Inga kort från det men....


Busfrö!
Nu ska jag passa på att plugga medans lillan sover....

Hejhej!

Mammsen har blivit 25 bast!

Har varit händelserika och fartfyllda dagar som passerat....Har hunnit med både det ena och det andra!! Som ex. fyllt 25 (tro det eller ej ;-P  ), varit ut och slirat på krogen, umgåtts med vänner, familj och kära, varit ute i det fina vädret med familj och vänner, sett hockey, pluggat... ja jag kan fortsätta ett bra tag till men jag tror jag slutar där! :-)

Måste berätta om våran lilla ring-exident... när vi beställde vad som skulle stå i våra förlovningringar så ville vi igentligen att det skulle stå Barcelona med eftersom det var där han friade... men tjejen som i butiken trodde inte att det skulle rymmas, så vi frågade om Barca skulle rymmas då... hon var tveksam sen skrev på lappen (Barca?) och under- om det rymms. I lördags så var ringarna klara och vi for och hämtade ut dom. Jag tittar på Robin som läser i ringen... han ser väldigt skäptisk ut, och plötsligt utbryter han i skratt. Dom som tillverkar ringarna har företaget i Polen och dom ristar även in gravyren... dom hade inte förstått vad som stod och skrev bokstavligen vad tjejen i butiken hade skrivit på lappen.... alltså... ex i min ring: ROBIN 15/3-10 (BARCA?).... haha...undra vad dom tänkte igentligen. Som tur va så va det ju inte vårat fel, så dom ska fixa till det och ta bort parenteserna och frågetecknet, vi fick oss alla i butiken ett gott skratt iaf :-)


Bjuder på lite bilder från min födelsedag.

Jag och pärlan min.


Bonus gammel farfar får en puss.


Robin med hans pappa och hans fruga och min farmor och hennes karl.


4-generationer.


jag.


Tokiga familjen??


Jag och min käreste.


Lillan.

På söndan så hade vi besök av Malin, Sofia , Kaisa och lilla Holly, det var super mysigt.Malin och Kaisa.


Kaisa och Holly.
Bjuder även bild på mina tv-nördar :-)
Natti natti!!

GLAD PÅSK!!

Idag har varit en bra och mysig dag!
Startade med att Hanna och Harry kom hit... här spökade vi ut barnen så dom blev två små påskkäringar :-)
Visst blev dom söta?!? :-)


Sen gick vi ser på ske-hamns mysiga fik Kopparstark, där vi tryckte en god fläskfilemacka och kaffe.


Ikvälll så har jag och Penny varit hos Kaisa och söta Holly där även Sofia (som är på besök från Linköping), och Malin var. Vi har mest tjattrat och även glott lite på hockeyn... synd att det gick som det gick bara!!
Mycket roligt att Sofia är hemma så man får träffa henne lite :-)

Min lilla pärla med hennes favvo mimmi!


Sofia och Holly.


Málin och Penny.


Lilla Holly.


Mamma Kaisa med dotter.Nu blir det film och popcorne!

RSS 2.0