Grillhelg!

Vart en mysig helg med många trevligheter! I fredags va vi bara hemma och myste och grillade, mums! 

Lördag morgon skickade jag iväg familjen för att göra en omtenta via webben, mikrobiologi, en av två tentor jag inte klarat direkt, och den kändes hopplös... Men tammefan, fixade den galant, och fy tusan så bra det kändes, äntligen slipper jag den! 

På aftonen blev vi bortbjudna till Olov, Carina och barn, även Danne va där, jätte kul, va så länge sedan jag träffade honom! Och vad bjöds vi på... Joo GRILLAT! Älskar grillat, mums!!!!! När barnen somnat sött satte sig hela vuxna sällskapet och lirade buzz... så jävulskt kul! Tack igen för en mysig kväll!!

Idag så har jag tillsammans med Vera och Frida vart och tittat på mitt kära fotbollslag möta Rönnskär.... Vi vann med 5-1, och guuuud vad sugen jag blir på lira... Men nu är det inte så länge kvar! 
När jag kom hem stog min kära man redo vid grillen, tredje dagen i rad alltså... Och ingen blev gladare än jag :)

Robins goda frukostbröd!

Mira och Penny som sover så sött❤️

Min fina tjej.


Robin grillmästarn själv.


Syskonkärlek.



Jag och gumman.



Bakat ikväll.








Plugg!

Igår begav jag mig till skolan för några timmar tjatter och plugg med underbara Elise! Sen drog jag hem och hämtade lillgumman för en super mysig shopping tur på stan, vi hade även turen att bli bjudna på fika av moster! Lyx! 
Kvällen bjöd på fotbollsmöte för Pennys lag hon ska lira med i sommar, jag och Jenny har tagit på oss tränarrollen och det känns så spännande och roligt!!! Den 6 april blir det ledarutbildning, sen dras det hela igång den 26 april. Äntligen ska min lilla tjej få börja spela fotboll. Hoppas hon kommer älska det, som jag gör :)

Nu väntar jag på nygräddat bröd som älsklingen håller på ro ihop, sen blir det några timmars plugg ute i solen medans barnen är på förskolan och leker. 

Ha en bra fredag allesammans!





Hoj!

Haft en härlig start på veckan må jag säga... Inget speciellt sådär, tror det är vårens förtjänst :)

Har haft mycke hemma studier i veckan,  men solen, barnen, soffan och mannen lockar betydligt mer än plugg just nu... Men det är bara att dra för persiennerna och kääääämpa :)

I tisdags mådde jag pyton och fick mig inte till skolan, men efter några timmar i soffan mådde jag fina fisken igen och fick fin främmen av, Kaisa och barn, Malin och barn och Vera med barn...vi käkade våfflor och tjattrade på i vanlig takt!!

Idag så har jag vart hos barnmorskan.... Allt såg prima ut... Som vanligt :) men pga. att magen min som vanligt bara växer på höjden så blir det tillväxtultraljud om tre veckor... Som vanligt! Men inte mig emot, vill så gärna se den lille på skärm igen :)

Nu blir det film och mys!

Här kommer bilder från dagarna.
Colin.
Lilla gubben.
Snögubben.
Fina Kaisa.

Lilla loui.

Kenlie.

Och storasyster Holly.

Penny och tindra.

Ziggys våffla... Mums ;)
Och lova gumman.

Hela gänget:)



Här är jag, älsklingen och bäbismagen v.30.









Klutmark!

Igår begav vi oss till klutmark igen för en underbar dag i backen! Sällskapet denna lördag va Vera, Ludde och barn. Solen lyste och herremin så härligt det är när solen värmer som den gör nu! Jag älskar våren! På kvällskvisten blev det grillat, MUMS!!!! Och tv-mys! Vi alla slocknade rätt tidigt, fem timmar i backen gör sitt!  














V.29!!

Är nu i v. 29.... Och tydligen kan man börja säga höggravid nu :) 
Börjar vara nådigt less, och vill bara ha lillskrutten här nu!! Håller nog på att längta ihjäl mig! Men nu är det vår, och då brukar ju tiden gå fort?! :) 

Är ju tillbaka till skolbänken nu, efter 4 v praktik.... Idag så har jag inga schema lagda lektioner... Så det är meningen att jag ska ha disciplin att plugga självmant... Tar emot då jag mår rumpa, och soffan ser så himla lockande ut! Men ska göra ett litet ryck nu.... Sen blir det storhandling, alltid lika trevligt :)

Här kommer magbild v.29 samt några bilder från veckan.


















Härlig helg!

Vart en toppen helg med middagsfrämmen lördag då vi gästades av Olov, Carina, Mira och Rio. Alltid lika trevligt! 
Efter en härlig sovmorgon för alla i familjen förutan Penny som överraskade oss och hade storstäder hela nedervåningen, ink. damsugat(!!!!) så begav vi oss till klutmark för en underbar dag med samma sällskap dom dagen före. Det är verkligen underbart med vår!!!! Kvällen avslutades på bästa tänkbara sätt med mumsig köpespizza! Mums! :)











Week 27!!

Just hemkommen från Leos lekland där Märta haft sitt 3 års kalas, alltid lika roligt där!! Och så trevligt att träffa alla föräldrar :) grattis igen fina Märta!!!
Fyra veckor sedan jag bjööd på en magbild, är i vecka 27 nu och ett liiitet put kan man nog allt börja ana :)




VFU

Är inne på min tredje vecka på VFU:n nu. Är på Kirurg 2 och dom är otroligt duktiga, och jag lär mig så mycket varje dag!!
Förutom VFU:n så har i hunnit med en massa trevligheter, mestadels mys bara familjen men även en hel del dejter med nära och kära. I söndags så begav vi oss till Klutmark för slalomåkning för första gången i år. Penny åkte som hon aldrig gjort annat, trots att det va ett år sedan sist. Ziggy fick ha sele denna gång, så vi får se när han blir kvitt det :)
Nu ska jag plugga lite innan det är dags att bege sig till lassa för en eftermiddag där.
 
Här kommer lite bilder från dagarna.
 
Ziggy och Penny.                                           Mira och Penny.
Hamburgargrillning i backen.
Lilleman på stadiga ben.
I liften upp, Mira och Penny framför.
premiär grillning.
Godingarna Penny och Tindra.
Söta Lova.
La familja.
Frukostdejt med älskling.
Gumman men nyplattar och nyklippt hår.
Mira har övernattat.
Bus Ziggy.
Ziggys verk... Tror han brås på far sin också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0