Helg!

Söndagen är här och en alldelses jätte bra helg är snart förbi. Den har bjussat på glatt häng med goomat och godryck hos Danne och Harry i fredags, en superhärlig hemma dag med la familja igår och en utedag med finfrämmen utav både bror och svägerska och barnens kusiner. Nu glöder grillen där ute och barnen leker glatt medans jag och minstingen i familjen myser i soffan, underbart!

Efterrätt hos Danne i fredags, mums!

Jag och ziggy igår.


Pappan och stora sonen.


Kortspel med gumman.


Robin och Penny, Ziggy och Colin.


Glaadingen.


Reggy-faster-mys.

Ziggy och morbror bus :)




BVC

Igår va vi på BVC och mätte och vägde Reggy... Han hade gått upp 410 g och vuxit 1,5 cm på 6 dagar...och väger nu 4300g och är 55,5 cm lång. Tänk att han imorrn redan är 3 veckor, sjukt vad tiden går... Är så konstigt det där, för på ett sett känns det som han föddes igår men samtidigt så känns det som han jämt funnits hos oss. Kärleken till ens barn är verkligen obeskrivlig ❤️

Igår eftermiddag så lämnade jag man och storbarn hemma för utflykt i skogen, och tog kärran och hämtade upp mor min för en sväng på festivalen och sen vidare upp till min mormor för att visa upp lilleman, bjudas på goofika och lite kanasta-spel, super trevlig eftermiddag!!!

Idag så hade vi turen att få besök av Vera och barn... Knåpade ihop en ananaspaj och köpte lite glass och bjussade på. Morsorna fick snacka av sig och barnen leka av sig, perfekt! Tack för en mysig stund!

Nu tatuerar gubben, alla barnen sussar, och jag njuter av soffhäng och fotboll.... Så skönt!

Gookväll!!

Puss prinsen!

Penny och Tindra.


Lova och Ziggy.


Vera myser och längtar efter deras bebis.


Nya coola kepsar, STORA, men vad gör det :)


Reggy.


Penny.




Måndag!

Idag va det slut så lyxen att ha käre mannen hemma om dagarna då hans 10 gemensamma pappadagar har förbrukats. Men he ska nog gå fint ändå :)

Idag hade jag och barnen turen att få besök av Vera några timmar mitt på dagen, jag bjussade på lite lunch och lite gokaka. Vera är beräknad att få bebis om 6 dagar... Så nu hoppas man varje dag och natt att hon ska ringa och säga att det är på G, ska bli så mysigt att träffa deras lilla bebis också och se vem det är :)

Nu har jag och Robin just avnjutit en chipspåse och dipp, mums! Brasilien-Kamerun på tv:n... Riktigt bra match! Låt aldrig VM ta sluuuut!....



Våra tre hjärtan.
Reggy fick träffa sin farfar för första gången igår❤️

Ziggy älsklingen.


Min fina tös.


Nybadade Lill gubben.





Midsommar🌸

På midsommar har vi som tradition att vara i boviken i Olov och Carinas stuga, och så även i år. Även Emmelie, David med barnens kusiner va där. Trots det lite halv tråkiga vädret så hade vi en hel mysig dag och kväll med sillunch, bus, dans, sång, gooomiddag, god dryck, mumsig efterrätt, mys, och underbart sällskap! Tack alla fina ❤️

Nu sussar alla barnen och jag och Robin ska kika på fotboll... Ciao!













Lunchmys!

Idag hade Penny sista dagen på fotbollsskolan... Super trist då hon verkligen älskat det, och som hon själv säger att hon önskar det vore året runt. Hon längtar redan till nästa sommar ❤️

Under tiden hon va och lira boll drog Robin och Ziggy på pappa-son dag på nordanålekparken och sen vidare till 4H gården, och jag och Reggy drog in till stan för att möta upp mina fina brudar Vera, Elise och Emma för lunch på bryggargatan, super mysigt och super gott!!! 

Vid 14.30 kom grabbarna och hämtade upp oss på stan och vi drog och hämtade hem Penny och vidare hem för att få besök av Danne och Harry. Vi fick super fina presenter både Reggy och jag och Robin, vi fikade lite och tjattrade på.

Vid 18 tiden så kom dagens andra besökare, Matte, Malin och söta Leah, så trevligt! Även av dom fick Reggy super fina födelsepresenter. Vi bjussade på lite paj.

Nu väntar sängen så man är pigg imorrn, hoppas, hoppas vädret kan bjussa på lite värme och sol iallafall!!

Lunch!

Danne och Reggy.


Kärlek.




Reggy!

Nu är det spikat! Lilleman ska heta Reggy... Och det känns så perfekt! Så skönt att äntligen bestämt sig! ❤️

Idag så har Robin tatuerat på förmiddan och Penny har ju vart på sin älskade fotbollskola så jag ziggy och Reggy passade på att bara ta det lugnt, se film och mysa. Vid mellanmålsdax när Robin va klar promenerade vi till kiosken köpte glass och lekte i lekparken en stund.

Iafton har Penny haft Mira och Jasmine här till kvälla, och vi andra har haft besök av fina Malin, Per,  Ellie och Loui, vi bjussade på paj och Reggy fick super fina födelsepressenter, tusen tack!!! Vilken trevlig kväll!

Nu ska jag koncentrera mig på fotbollen på tv:n, och chipsen innan Robin käkat upp allt ;)

Reggy.


Fotboll ❤️

Mira och Ziggy.


Mys!
❤️


Per och Reggy.


Malin och Reggy.


Loui söting.


Mys brorsorna.







Härliga dagar!

Haft en kanonhelj med häng på joypeak på lördagdag, med massor av roligheter för barnen. Lördag afton blev vi bjudna till Olov och Carina på goooomiddag och häng! Super trevligt!!! 

Söndag fick vi besök av Elise, Ronnie och wilmer. Wilmer är en månad äldre en vår lillkille men han kändes verkligen helt plötsligt super stor i gemförelse! Dom hade med både glass och fika och presenter till barnen... Snacka om lyx! Tack för en super mysig stund!!!

På aftonen drog vi tillsammans med Vera och Frida och barn för att se lite fotboll... Clemens-Rönnskär. Förlust och en riktig skit match!!! Nog hade vi halva ordinarie startelvan borta och resten tok förkylda men det va rent pinsamt. Ingen bra fotboll av nått av lagen! 

Idag så har Penny haft första dagen på fotbollsskolan, som hon längtat! Och shit vad kul hon tyckte det va! Kommer själv ihåg hur kul jag tyckte det va, och hade lite pirr i magen imorse när hon skulle iväg ❤️
Jag och resten av familjen drog på stan en sväng sen blev man bjuden till Frida, där även Vera och barn va. Vi fick underbar anmanaspaj, kolasnittar med choklad, melon och kaffe, MUMS! Så kul att träffas fina ni!!!

Ziggy, tindra, penny och mira på joypeak.

Oxåkning för Mira, Ziggy, Penny och Ludde :)


Robin och Olov.


Penny och Mira, sötnosarna.


Och buspajkarna Ziggy och Rio.

Buspajk och fotbollsbruden.


Fina Vera och Frida.


Goo-Fikat.


Frida myser.

Lilleman.




Fredag!

Dagen började inge vidare då jag fick fruktansvärda magsmärtor... Blev lur på livmoderinflamation, men efter alvedon och några timmars sovande så kändes det bra igen, underbart! 

Iafton bjussade vi svägerskan med barn på grillat med goosaker, så barnen har fått leka av sig ordentligt ikväll. Och vi vuxna har myst med lillebror :)

Nu sussar alla barnen och jag och Robin myser med fotboll och chips... Imorrn blur det joypeak om vädret tilllåter, blir kul!!!

Avslutningslunchen igår på kallholmen.

Storkusin Ebba myser med lillkusin.

Buskillarna.


Brudarna.

Mys med mammsen 💕

Sötgubben.


Lillplutten vaken.



6 dagar!

Idag har lilleman hunnit bli 6 dagar och vilka fantastiska dagar det varit! Penny och Ziggy har vart underbara och välkomnat nya familjemedlemmen på bästa sett... Inge avundsjuka, bara enbart kärlek❤️  Lillebror som förövrigt är en kopia av särskilt sin storebror när han va nyfödd, han bara sover en jäkla massa, kan är vaken korta, korta stunder, äter och skiter... Han har inte grinat många sekunder. 

Vi har haft mycke besök också! Carina med familj, Vera med familj, Robins syskon med respektive, barnens morfar och Marianne, mormor, morbror, farmor, faster kusiner mm.mm och vilka fina presenter lilleman fått! Tusen tack igen!

Tisdag och onsdag så här vi träffats brudarna på dagarna, tisdag fika hos Malin och igår fika i Sofia Carlssons stuga, så mysigt!!

Nu ska Robin tatuera, storbarnen är sista dagen för sommaren på förskolan och jag och lilleman ska vandra till kallholmen på skolavslutningslunch... Lyx!

Ha en bra dag allihopa!

Här kommer massa bilder från dessa 6 dagar.

Ziggy och Rio.


Carina, Rio och lilleman.


Storkusin Ebba myser.


Liiiiiiten!


Stolt morfar.


Gullungarna Ziggy och Lova.


Storasyster myser.

 ❤️

Mina två stora älsklingar.

Morbror Daniel.

Brudarna❤️


Pappa och Lill sonen.

Min vackra flicka.

Lillebror är här!

På fredag morgon kl: 07.48 på självaste nationaldagen valde lillebror att komma till världen! Allt gick hur bra som helst och igår vid lunch begav vi oss hem från BB. Barnen är överförtjusta... Och så stolta, det värmer så i mamma hjärtat! Och lillebror då... Ja han är helt underbar, och så otroligt nöjd! Han bara sover och sover... Äter ibland, kikar ibland... Han gråter inte ens! Bara njuta antar jag, kan väll vända fort :)
Han va 51 cm vid födseln och vägde 3645 g. Han känns Putte liten!!! :)

Här kommer bilder från dagarna.

På BB, bara några timmar.

Första mötet med nya familjemedlemmen.


Lillebror med syskon och kusiner.


Första mötet med mormor.

Och farmor.


Stolta brudar!

Mys med pappa på BB.


Sen åkte vi hem... Då firade vi nya familjemedlemmen med picknick :)



Mys med syskonen.





Här är underverket!!!❤️






Härlig dag!

Vilken härlig dag det har varigt!!! Och en slapp sådan, så skönt! Har faktist mått riktigt bra också, vilket inte händer varje dag :)

Ja vad har vi gjort idag då... Inte mycke, Robin kom hem och åt pizza-lunch med oss, alltid lika mysigt! Sen har penny haft egentid med faster sin, och under tiden bakade jag och ziggy en paj och mös i hängmattan, underbart! Sen kom Penny, emmelie, Ebba och svärmor och fikade i solen.

Iafton har Penny hängt med Jasmine och Opal som vanligt... Hon har verkligen roligt med dessa tjejer. Synd bara att man knappt får se tösen sin längre. Robin han tatuerar han... Så jag och Ziggy har fortsatt vårt mys, men i soffan... Underbart!

Pizza-lunch.

Mys i hängmattan❤️

Mums!





Tänk att från ha vart en hatglass, nu är min favvoglass... Vad en graviditet kan göra!





Tillväxt-UL

Idag på förmiddagen så va jag hos min älskade barnmorska... Förhoppningsvis för sista gången under denna graviditet!!! För jag viiiiiiiiiill inte gå över, och tycker väll att jag borde få slippa det en gång iallafall :) men, det är bara att vänta och se! Allt såg iaf jätte bra ut, förutom då dom "vanliga problemen" med magen som vägrar växa och mamman som inte går upp i vikt. Men det är ju tydligen så jag funkar! Längtar verkligen att få träna upp kroppen igen och få tillbaka lite fotbolls lår och fotbolls rumpa :) men snart så!

I eftermiddag så har vi även vart på sista tillväxtultraljudet och nu ligger lillgrabben på + sidan igen... Barnmorskan säger att jag är ruskigt svår att göra UL på men att han MINST väger 3,3 kg... Men hon trodde snarare 3,5 kg. Sen kan det ju diffa 10% +- så det kommer säkert ut en 4 kg bebis ändå, haha! 

Imorrn väntar sista tentan.... Hur det än går (tror det kommer gå skit) så känns det FRUKTANSVÄRT skönt med ledighet sen!!!!! Jag ska göra mitt bästa så får vi se vart det bär helt enkelt! Nu ska jag läsa lite till innan ögonen knoppar igen! 

Hooooj!

Gomiddag!
Sötaste pojken i världen!

Kvällsplugg! (Men har nog mer glott i skålen😁)





Söndag!

Söndagen är kommen... Har måndag, tisdag och onsdag kvar av skolan sen är jag mammaledig i dryga året... Åh så jävla skönt och mysigt och underbart det ska bli!!!! 

Idag har jag mått dåligt hela förmiddagen så jag har legat i sängen från efter frukost till efter 14... Sen tog jag barnen ut på en promenad runt skelleftehamn, med ett långt glass stop med matning av ankorna. Det blev ju så underbart väder också!

Nu ska Robin och Ziggy ta och grilla lite middag, Penny är hos grannflickorna Jasmine och Opal... Jag ska knopa ihop en god sommarsallad, sen ikväll blir det fotboll! Blir Spännande! :)







RSS 2.0