Chill!

Vart en rikti chill helg, med familjen och en riktigt underbar en! Vi har igentligen inte gjort mycket utan mest bara njutit av väder, dryck, mat och varandras sällskap! Så underbart att äntligen få känna lite sommar, finns nästan inge bättre!
Pappa och Marianne va förbi en sväng på lördag afton och vi hade ett litet kalas för pappa och Reggy eftersom båda fyllt år, supermysigt!

Igår hade vi sista matchen för vårsäsongen med tjejerna, mot luaik, blev stor vinst 15-0 och åter en hel del mål av vår duktiga tjej! Vinsten innebär serieseger (fast vinst och förlust finns igentligen inte i den här åldern, utan matcherna är endast träningstillfällen och för att det är kul!) Är så stolt över tjejerna som är riktigt tuffa och kämpar sååå bra!

Nu äre sommarlov ett tag, från både min fotboll och tränarrollen. Är skönt eftersom det innebär sååå mycke mer tid över till annat. Men ärligt så saknar jag allt redan... Jag älskar fotboll!

Presentöppning.
Min älskade pappa och min fina barn.
Underbara Marianne.
Reggy och Penny.

Tok Ziggy.
Vattenspridaren under stuttsmattan alltid lika kul!
Bus pojkarna.
Njuter.
Skratt.










10 år!

Ja då va det helg igen då, och statsfesten är i stan! Men tror faktiskt vi skippar den i år och sattsar på hemmamys och framför allt EM-semi imorgon!!! Men vi får se, kanske ångrar man sig?!

Veckan ha vart kanon, några mysiga dejter med Vera och barn, bl.a. Tuvan och en liten statstur. Underbart!
Sen ha det hunnits med roliga fotbollsträningar, lek och bus med barnen och annat smått och gott! 

Jag och mannen i mitt liv har ju även firat 10 år som par, inte illa pinkat! Tänk allt vi gjort och skapat under dessa år, och all kärlek vi har till varandra. Inget annat än MAGISKT❤️

Har även hunnit med två seriematcher, vilket båda slutade med förluster, vilket suger! Nu tar vi uppehåll efter en skit-vår-säsong, då allt gått emot oss, tränar hårt under uppehållet och kör skiten ur lagen till hösten! Gissar på en topp tre (sämst fyra) placering när serien är slut lix förbannat 👊 

Nu ska jag och älskling se film!

Lillebror hjälper storebror att borsta gaddarna.
Gull.

Middag!

Reggy nöjd med sina nya brallor.
Showtime!




Välling innan sovdax.









Midsommar🌸

Har haft en helt fantastisk helg i boviken i Olov och carinas stuga!!! Vi åkte upp vid lunch på fredag, där väntade Emmelie, David och barn och såklart då Olov och Carina och barna. Dagen spenderas med massor av god mat, bubbelvin, lekar av alla dess slag, dans runt den fina midsommarstången, kubb, fotboll, bad, kärlek och skratt. Sjukt lyckad midsommar!
Lördagsmorgon lyste solen ännu och vi bestämde oss för att stanna en dag och en natt vill och fortsatte gårdagen med alla dess trevligheter. Super nöjda barn efter en helt fantastisk helg och minst lika nöjda föräldrar. Tusen tack allihopa!!
Nu hoppas jag på fler helger som denna och att solen fortsätter att lysa på oss!

Här kommer massor av bilder från helgen.






























Mysdag!

Igår va jag och barnen plus Mira och mös med Vera och barn för första gången för i år på Tuva-gården. Perfekt ställe, synd bara inte vädret va bättre!
När vi kom hem va det bara att trycka mat och göra i ordning tårta för att få fin-främmen i form av Danne och Harry. Både Reggy och Penny fick fin-fina presenter, båda för att dom fyllt år. Så trevligt att ni kom och åter igen tusen tack! 

Idag så hade vi turen att få hänga med Vera och barn igen. Jag bjöd på tårta då dom också ville fira Reggy litegranna. Även här fick han superfin present, så jättesnällt!! Jag och Vera lyxade till det åter igen med lite bubbel mitt på ljusaste dagen, men äre sommar så är det! Hihi!

Nu ligger jag och latar mig i soffan efter en ljuvlig middag av min kära man som alltid lagar alldelens för god mat. Pojkarna grus sover sött och Robin och Penny drog ner på fotbollsplanen direkt efter middagen och har ännu inte kommit hem. Ikväll blir det vättskersättning, filmys och laddning. Imorrn äre match mot hägglunds i Ö-vik, jävlar va taggad jag är!!!!

Ziggy och Lova gungar på tuvan.
Reggy myste rejält med Danne.
Mira och Penny gör chokladbollar.

Fina Vera.
Lyx.

Goa Kalle.
Middag, mums!

Lilltuffingen.
Ziggy jobbar på.




Reggy 1 år!!

Va ett tag sedan nu, och det har ju hänt en massa trevligheter. Det största och absolut viktigaste är ju att minsta medlemmen i klanen Lindström/Lundström, ingen mindre än Reggy har fyllt 1 år. Det är fan stort att ha fyllt år för första gången! Helt sjukt att det va ett år sedan man fick träffa Lill-prinsen för första gången... Året har gått så himla fort samtidigt som det känns som han vart i våra liv så mycke, mycke längre. Känns även som han va bebis så himla kort tid. Reggy är en sjukt underbar person, hans personlighet lyser redan igenom...glad, harmonisk, humoristisk, kärleksfull och en som vet vad han vill!! Han precis som sina syskon har väldigt bråttom i livet också, faktist värst av dom alla, att han kunde sitta själv utan stöd korta stunder redan drygt 3 månader gammal, krypa eller dra sig fram dryga 4 månader gammal och ta sina första staplande steg några dagar före 7 månader för att senare drygt 8 månader gå hela tiden säger väll endel. Idag är det bästa han vet att sparka fotboll, va ute och leka, dansa och lyssna på musik(helst reagge) och göra hyss. Vi är så glada att det va just Reggy som valde att komma till oss och vi ser fram emot varje dag tillsammans och se vad det blir av dig! Grattis igen underbara unge, vad vi älskar dig!

Sen då... Ja svägerskan Rebecca ha tagit studenten, mys och bus med familjen, goda goda middagar, pennys dansuppvisning, några mysiga dejter med Vera och barn bl.a. Champagne lunch hos mig och plätt&scones lunch hos dom, underbart! Igår hade Penny sin första skolavslutning, så fint!!!! Sen har vi såklart hunnit med massa fotboll, för mig har det hunnits med två matcher, 1 vinst och en förlust. Penny spelade igår mot cif och blev vinst med 8-5 och 6(!!!) mål av Penny. 

Nä nu lyser solen, så kanske måste ut och njuta, man vet aldrig när det börjar regna....

Bildbomb kommer nu!
 Dansuppvisningen.

Student-bruden.

Syskonen.

Rasmus, Penny och Ebba.

Champagne-lunch.
Vera och Lova.
Kalle-gull.


Skolavslutning. Mira och Penny.
En som trivdes i kyrkan.
Penny och Nora.

Mina hjärtan.

Middagar hemma.

Och bryggar med älsklingen.

Ziggy-gubben.


Och 1åringen Reggy.










RSS 2.0