Reggy 2 år!!

Ja då va det dax för minstingen i familjen att fylla år, på självaste nationaldagen fyllde vår goa, underbara, charmige, lillprupp Reggy Marley 2 år. Helt sjukt att våran lille bebis redan fyllt 2!  Nästan hela släkten va hunnit vara här och firat honom och han har fått så fin-fina presenter!  Tusen tack för allt ❤️

Penny har ju även haft barnkalas, det bjöds ju på fantastiskt väder denna dag så kalaset hölls ute, och vi bjöd på grillade hamburgare, sockervadd, godisregn och glass. Barnen lekte och det dansades! Penny va heeeelnöjd över dagen!!!

Penny har hunnit ha två matcher till också, mot Kaif, blev vinst med 12-3(5mål av Penny) och mot Morön där det också blev vinst, denna gång med 19-1(7 mål av Penny). Dom är såååå fantastiskt duktiga tjejerna!!! 

I veckan är jag ledig innan sommarjobbet börjar, är så himla skönt att bara få va med barnen och chilla en vecka efter en tung plugg-period! I lördags hade jag och Vera tjejfest, många av mina favoriter dök upp och vi hade en heltrevlig kväll som slutade med några timmars dans på krogen. Tusen tack alla som kom och joinade oss👍🏼
 I tisdags hängde vi med Vera och barnen i lekpark med fika och bus. Och igår hade vi suringmiddag med pappa och Marianne, sjukt gott! Imorrn blir det dansuppvisning på Pennys skola, blir spännande!

Här kommer lite bilder från veckorna.

Kalas-Gänget.

Godisregn.

Dans!

Penny, Kim, Mira och Milla.
Tindra och Penny.


Middag med fam. Lundström.Ziggy med sin nya cykel.
2 åringen.


Utebus.Ziggy och penny.Kaisa, jag, Vera, frids och Malin ❤️


Lekparken, här gungar Kalle och Reggy.RSS 2.0