Tisdag.

Idag efter skola/dagis så drog vi hem till Vera och barn för lite bus, fika och tjatter. Syper mysit! Nu blir det lite plugg innan sängen väntar :)

Några party bilder iaf :)


God natt.

Har just kommit ut ur duschen efter en härlig fotbollsträning... är trött som f-n, så nu blir det sängen direkt!
Annars har det inte hänt så mycket sen senast... hade en mysig stunde med Vera, Tindra och min lillstumpa på barn kör-lek idag... riktit kul! 
Hade tänkt sno lite partybilder från våran super roliga tjejfest i lördags och sätta in, men gick inte att sno från Vera, så jag får fixa det sen ;)
Bjussar på lite mysbilder från söndagen istället.

Skit kväll!

Sitter instängd i sovrummet och ska göra den där förbannade Sammhällsläxan... skulle göra typ allt för att slippa! men..men...
Förövrigt så har det vart en toppendag på skolan... härligt folk, härliga diskussioner, god mat och pyssel.
Nää slut om detta.

Underbara älskade.


Tacos!

Blev en super mysig kväll med tacos och tjatter med Frida och Emma igår, tack för att ni ville komma :)
Idag så har vi vart på Ekan en stund efter skola/dagis och busat och nu kom vi just upp ifrån ett bad.
Ikväll är det fotboll som står på schemat, alltid lika kul :)
Ziggy och Emma busar.
Och frida och Penny myser.

Samhälls.

Lämnat kidzen på dagis, inhandlat kaffe och frallor, för att bli mätt i magen och fylld med energi... lär behövas! Har världens jobbigaste Samhällsläxa till fredag som jag ska försöka hinna en bit in på idag... wish me luck!
Ikväll kommer världens bästa klasskompisar Frida och Emma hit och ska käka lite och hänga. Blir super trevligt!
Morronbus!

kör!

Igår så gjorde Penny sin debut i att sjunga i kör framför folk, spännade, eller spännade!? Tindra va också med och dom va så otroligt duktiga! Man blir så stolt :)
Efter körsången så drog vi till Vera och Ludde för hockey, pizza och för barnen några timmars bus!
Innan kvällen va slagen drog vi hem för lite mys, Nu på morgonkvisten har Robin åkt iväg på jobb igen :(
.
Tindra och Penny tar i :)
Poolarna Ziggy och Lova.
Delar på allt :)
Lovis.
Ziggy åker.
Tindra.
Så här ska det se ut om man lekt ordentligt!!! :)
Racing!

Friluftsfrämjandets-dag!

Idag så har hela familjen vart på friluftsfrämjandets-dag och grillat korv, åkt skidor och rejsat i pulkbacken. Vart en otroligt härlig dag... det är fanken helt underbart med vår!
Nu har vi laggt köttet på grillen, och pommesen är i fritösen... för andra dagen i rad ;)

Magsjuka tösen.

Inatt va det dax för lilltjejen i huset att få magsjuka, men som vanligt en ganska lindrig variant, som tur är! Nu får vi hålla tummarna att vi andra slipper. Synd att det blev idag då vi igentligen skulle till Vera och Ludde med familj och käka grillat, drick vine, och se hockeyn. Men nu får vi va hemma och mysa ist :)

Snart helg.

Ännu en torsdag snart förbi och helgen börjar närma sig med stormsteg. Har just skickat iväg en svenska uppgift, känns alltid lika skönt när det är gjort, även en muntlig redovisning har avbockats idag, nice!
Annars så har det varit några riktit trevliga dagar som passerat... bokning av flyg och hotell inför EM-resan med Danne, Hanna... fika och bus hos underbara Vera och barn.... mys med min underbara familj, chill med dom bästa klasskompisarna man kan ha, Emma och Frida, och finfrämmen utan Kippe, Helena med barn en sväng.
Nu ska jag hoppa isäng.... en lång skoldag imorrn väntar!
Bilder från dagarna.
Harry på besök.
Harry och Ziggy bygger koja.
Min going.
Och mina andra 2 goingar :)

EM 2012!!!

Inatt fick vi bekräftat att vi blivit tilldelade EM biljetter till Sverige-Englad matchen, FYY FAAN vad kul!!! Så direkt efter skola idag kommer Danne hit till oss så ska vi boka flyg och hotell, häller att ligga i, försvinner nog snabbt som tusan!
Nu har man verkligen något att se fram emot i sommar :)

Kalas för Lova.

Idag så va det dax för kalas för Lova som fyllt 2 år... alltid lika mysit med kalas! Blev en heeel del goofika, bus och tjatter, så som det ska vara!
Nu inväntar jag snart barnvakten, fotbollsträning står på schemat! :)
Lova blåser ut ljusen.
Paketöppning.                                                            Alice och Mollie.
Glada Ellie.
Märtis.                                                                      Ellie i docksängen.
Alice rider.
Tindra och Penny.
Vera och Tindra.
Ziggy och Lovis.

Mello.

Tänkt fest blidde mys och vin kväll hos oss eftersom älsklingen jobbar och ingen barnvakt fanns tillgodo :) Men med melodifestivalen, goomat, chips, ostkrokar, godis, vin och underbara vänner kan väll kvällen ändå inte bli annat än toppen.
Nu blir det sängen, gissar på att kidzen väljer att vakna vanlig tid :)

Underbart!

Idag så har jag och barnen haft en super mysig dag med biblioteks-sång/teater med underbara vänner, sen så begav vi oss för en statstur med lite shopping och fika med Vera och Tindra.
Ikväll så beställde vi pizza som vi vräkt, sen gick vi vidare till chips, cheeseballs och godis skålarna och barnfilm, och lite bus i mellanåt. En underbar dag!! Bara mannen i huset som saknas!!!! men snart är det måndag....

Nice dag!!

Yes, dagen har spenderats på Leo's med underbara vänner och barn. Vilket ställe detta är, skulle nästan kunna bo där :) Här kommer lite bilder från dagens bus!

Lova som fyllde 2 år igår!

Igår så hade jag och barnen en mysig dag här hemma, med endast en liten utflykt till barnens gammelfarmor och bonus gammelfarfar. Vi busade, myste, målade, städade, badade och klippte Penny. På kvällen när barnen somnat va det fotbollsträning som stod på schemat.
Igår fyllde ju även Lovis 2 år, men vi ska gratta henne på söndag, ser vi fram emot :)
Idag blir det Leo's igen, blir superkul!
Penny nyklippt, med plattat hår :)                                  Lilla konstnären.
Lillgrabben.

Trötter!

Efter några timmar hos frisören så hämtade jag barnen som fått vara hos sin morfar och bonusmormor och busat. Vi tog kärran och rullade till Leo's för att möta upp Vera och barn för något jag trodde skulle bli bara en stunds bus eftersom vi igentligen skulle på kalas, men ikket, kalaset blev inställt och stället så slutade det med att vi va där 13.15-19.00, en heeel dag på Leo's med andra ord! Och kan inget annan än säga att det vart en KANON dag, tack ni underbara!
Nu sussar barnen... och jag med snart, tar på krafterna även för oss vuxna att leka på Leo's kan jag lova :)

Colin på besök.

Igår hade vi turen att kusin Colin var här och busade med barnen. Dom hade riktit roligt och hann med både det ena och det andra. På kvällen så körde vi premiär grillning här hemma, för iår, kan aldrig sluta förundras av hur jäkla gott det är!!!
Badkul :)

Holly 2 år.

Igår så va vi på barnkalas hos söta Holly som fyller 2 år imorrn. Kaisa och Johan hade bakat underbart fika, och vi hann ha några riktit mysiga timmar där.
Födelsedagsflickan.
Lilla Aleah.
Fikadax.
Prinsessan Tindra.                                                     Och goingen Ellie.

Robbans fest!

Bju på lite mingelbilder från Robbans 30års fest i lördags, En riktit jäkla trevlig fest :)


Lördagen kommen!

Gjorde bort dom sista stora uppgifterna före lovet igår så nu får jag njuta av att ha lov en dryg vecka... galet skönt!
Idag blir det party för hela slanten... Robins barndomskompis Robban fyllde 30 år igår, så dom är och ska överaska honom nu. Isracing står på schemat! Jag håller mig hemma med kidzen till aftonen jag.
Blir att Ziggy ska sussa hos mamma och Penny hos Harry, tror ni hon är lycklig eller??! ;)
Jag ser fram emot en toppenkväll/natt med underbara människor!
Våra underbara ungar!

Käk!

Idag är det torsdag för alla som inte visste det! Men inte vilken fredag som helst utan sista skoldagen på över en jävla vecka...sååå skööönt!!! Har bara en uppgift kvar jag ska göra imorron bitti sen är det lov, lov, lov!
Ikväll så har jag vart på Bishops arm med underbara brudar-Veronica, Malin, Kaisa och Lollan. Vi har käkat gott, druckit vine och tjattrat en massa skit! Tack för en underbar kväll!!

RSS 2.0