Obesegrade.

Helgen har bjudit på god mat, mys i massor, magsjuka, och sista träningsmatchen innan serien som startar näst-nästa helg, känns grymt spännande! Matchen spelades mot myckle, och med regn och rusk blev det en dåligt spelad match, men ännu en seger, 3-1, vilket innebär att vi är obesegrade på försäsongen!
Barnen har ju även haft turen att följa deras morfar, bonus mormor, bunus moster och bonus kusiner på hel-dags-mys på lördagen, med bad på badhuset och sen massa andra roligheter och gomat! Såå uppskattat!

Magsjukan då... Ja denna gång av det Ziggys tur, en riktigt jobbit variant som varade i dryga 12h i söndags. Tur han är duktig och tapper! Än så länge har vi andra klarat oss, så det är bara att hoppas!
Tråkigt och drygt som vanligt när han är helt frisk och man ska  hålla honom hemma dryga 48h. Och även Penny som måste vara hemma... Men det är bara att gilla läget! Tur vädret har vart bra idag iaf så ju har kunnat vara ute och hittat på saker! Det hoppas vi på imorgon med!

Nä, nu ska jag umgås med karln! :)

Mums!
Ziggy lirar.

Och Reggy med!

Statstur ala Lova och Ziggy❤️

Fika hos Vera har vi hunnit med i slutet av förra veckan också, mys!

Fina gumman.
Bus.


Ziggy gull taggad för plantage.

Mums.
Egypten!

Ja då har det gått några dagar sedan vi kom hem från en riktig toppen vecka i Egypten!! Landet i sig är inte vackert... Sand, sand, sand överallt.... Ingen växtlighet i huvudtaget. Och stranden inte märkvärdig alls! Så att gemföra på så vis med andra länder vi besökt som Thailand, Aruba, dominikanska osv, det går inte ens! Men all-inclusive hotellet vi bodde på, shit(!!!!) det hade allt!!! 9 polområden, flera restauranger, 9 barer, fik, osv, osv. Det va som en liten stad med små mysiga gator. Och råga på det så hade vi gratis inträde, mat och dryck på den gigantiska vattenparken på andra sidan gatan också och där kan jag säga ett flertal timmar per dag spenderades!!  Nog det bästa hotell vi bott på och både vi vuxna och barn hade en sjukt rolig och härlig vecka. Tack igen bästa svärmor för resan ❤️

Här kommer bildbomb.

La familja redo för vattenlandet.

Vattenbanor.


Jag och Robin.
Reggy.
Penny.
Jag och lillan.
Frukost.

Roooligt!

Bad i annan pool.

Poolen just utanför vår balkong.
Middag på thairestaurang.

Mumie på museum på hotellet.

Penny med farmor.
Robin och Reggy.
Sockervadd varje dag!!

På väg för middag.
Robin och Reggy.
Puss.
Vi köpte en vattenpipa.


Ziggy cowboy.

Efterrätt.


Rida kamel fick man också prova på helt gratis på hotellet.
Sötis.


Penny och ziggy.

Utekväll utan barnen❤️

Jag och Reggy.Domarcupen.

Efter en drös med feberdagar för Ziggy är han äntligen piggelin, bara lite hosta kvar. Så idag fick vi främmande av bästa Vera och barn, jag bussade på lite fika och kaffe/saft och dom hade med sig FIN-FINA presenter till mig, tusen tack igen, underbara ❤️ Efter några timmar fyllda med tjatter och lek så begav dom sig hem och efter det har vi hunnit med grillmiddag (alltid lika gott) och bus. Nu sover gossarna och Penny och Robin spelar tv-spel. Blir väll snart att slå igång en rulle skulle jag tro.

Imorgon väntar domarcupen, hela dagen lång! Första matchen är 12...sen kl.16 och Sista kl.21! Sen får vi se om vi går vidare, då väntar match/er på söndag. Ska bli grymt kul och spännande!

Kalle och Reggy 💙
Vera och Kalle.
Kalle glaskit!


Presenter.


Reggy gull.


Gumman.

Ziggy (när han va sjuk) sussar.

Penny och Reggy.

Glass....MUMS!


❤️

Piteå.

Ja då va man ett år äldre då! Är så otroligt tacksam för varje år jag fått leva och allt mitt liv är berikat med, tänk allt jag fått uppleva dessa år... Alla resor, alla möten, tre fantastiska barn, giftemål... Ja listan kan göras mil-lång!! Kommer dock kännas sjukt konstigt att säga att jag är 30 år... 30(!!!!!!). Kommer nog börja ljuga om min ålder nu :)

Fredags hade vi ju som sagt kalas hele dan. Jag bjöd på smörgåstårta och fika till alla som ville komma och gratta. Tusen tack alla och tack för alla fina presenter!!! Ni är underbara!

Lördag morgon överraskade familjen med att "kidnappa" mig till Piteå. Hade inte en blekaste aning om detta! Och förstår inte att barnen ha kunnat hålla sig i flera veckor utan att försäga sig. Vi gick på stan och shoppade, åt god lunch, sen for vi vidare till havsbadet och checkade in på ett jätte mysigt familjerum. Vi badade ända till strax före sju, då duschade vi och snyggade till oss för att gå vidare till skeppet. Där väntade middag, god dryck, lek på nimbys värld och minigolf. Såå otroligt mysigt, roligt och underbar helg med bästa familjen❤️
Önskade faktist man hade en natt till, för det fanns så otroligt mycke att göra där som vi inte hann med. 

Fredag.


Påväg till pite.
Bad-pause.

Minigolf.
Jag och älskling.
Frukost.

Jag och penny.
Onsdag.

Full rulle här, med både det ena och det andra på shemat. 
Ännu en vinst har vi hunnit med, denna gång i söndags mot myckle. 3-1, (i underkant)och ett mål fick jag göra. I helgen är vi spellediga och nästa helg är det domarcupen, blir spännande!

Idag har jag och Reggy vart på dejt på stan med Vera och Kalle, och Frida och hennes Märta. Vi hann med lite shopping och lunch på Waynes, såååå mysigt!! Efter jag hämtat barnen kom Carina och co med gofika, lyxigt värre!

Imorrn fyller visst jag år.... Men blir inge firande imorgon utan på fredag. Så vi låssas som att det är på fredag ist, så får jag en extra dag som 23 ;)

Ute på promenad.

Ziggy och Robin.


Gumman.

Äter surt äpple och redo för stan.

Lunch dejt med dessa snyggingar.
 Ziggy och Penny.


Mys.
Sötis.

Penny och Reggy.

Puss.
RSS 2.0