Rullar...

Det tog ca. 2 h till bara till Umeå, 5 mil kvar till ö-vik, åksjukan har denna gång drabbat Ziggy, så ni kan ju gissa vad vi haft för oss! Men vi rullar frammåt, sakta men säkert ;)


Imorrn drar vi!

Japp, vi skiter i festivalen och tar gammkärran och drar söderut!! Kolmården, Göteborg och Astrid Lindgrens värld står på schemat, kommer bli grejt nanting ;)


Hemmadag.

Idag har vi vart hemma heeela dagen, med endast en liten promenad ner på ICA för lite handling. I eftermiddags så hade vi turan att få besök av Carina och barn, trevligt värre!
Imorrn drar jag och barnen upp till stan för en dejt med Malin och Ellie, ser vi fram emot :)
Småbrorsorna.
Och storesystrarna.

Tisdag med Tuvanbesök.

Idag så fick jag en härlig "sovmorgon" till kl. 09.00. Efter lite barntv, frulle och mys så begav vi oss till Tuvan för en underbart härlig dag med Vera och flickorna, med lunch, fika, bus, lek, och tjatter.
Bara piss på TV:n ikväll... längtar tills imorrn så semifinalerna drar igång, då blir det att gloooo! :)

Midsommarn.

Vilket väder vi fick, och det på självaste midsommarafton och midsommardagen. Vi har haft en helt underbar midsommar med fantastiska mäniskor, mumsig mat, snälla och glada barn, god dryck, bad, lek, skratt och kärlek. Midsommardagen har spenderats på Boviskbadet och i afton hemma med goo-grillat och besök av kära bror.

Kallholmens.

Vart en höjdar kväll igår med middag på Kallholmens med underbara Emmelie och David! Maten va utsökt och servicen oslagbar! Nu beger vi oss till Boviken :) glad midsommar på er alla!


Torsdag.

Idag så blir det middag ute med svägerskan med man, då de ska fira 10 år tillsammans, blir super kul, och förhoppningsvis gott! :) Imorrn beger vi oss till Olov och Carinas stuga för att fira midsommar, ser vi verkligen fram emot! Nu ska jga busa lite med barnen, Colin är här och busar också!

Tuvan

Idag så har jag och barnen vart på tuvan med en massa andra trevliga mammor och barn. Alltid lika mysit att vara där, fikat va lite av en besvikelse dock! Nu ska jag mysa med barnen en stund innan det är dax för fotbollsträning, grymt taggad!

Hemma!

Är hemma efter några FANTASTISKT roliga dagar i Kiev. Har varit helt magiskt, och resan går inte beskriva med ord! Synd bara att match inte slutade på bästa sätt! Tack alla inblandade för detta oförglömliga!
Men nu känns det skönt att vara hemma med våra små älsklingar och guuud vad dom har varit efterlängtade!!!
Har tyvärr lite bilder att bjuda på då alla bilderna är tagna med mobilen och är fel väg(?!) och det går inte att ändra... aja, detta får duga!
På väg!

Jag och Hanna.
Jag och Glenn.... och 3:dje hjulet...  ;)
Jag och älskling!
Härligt gäng!

Dax!

Dagen har varit helt underbar med en massa mys och bus med barnen. 2 lekparker, spel, glass, skratt, sol, ankdammen (och turen att Vera, Tindra och Lova kom dit och matade ankorna med oss) sen en massa mys ikväll.... Hur ska jag klara mig utan dessa två underbara varelser i 5 dagar?? Jag kommer döööö!
Aja, längtar ändå efter morgondagen då en av mina största drömmar (att åka på ett fotbolls EM, eller VM) går i uppfyllelse, och att vi har grymt resesällskap skadar ju inte heller ;)
Ciao!

Sol!

Vilken härlig dag det verkar bli, såå skönt! Sista dagen med barnen innan vi åker så ska ta vara på den och mysa så mycket det bara går!! Nu har vi tryckt lunch så nu går vi ut och leker lite!


Piss!

Vart en supermysig dag hemma med barnen idag, så det tackar vi för! Men kl. 17.00 så behav jag mig till Flurkmark för att spela match....och förlorade(!!!!) Spelat in matchen (Sverige-Urkaina) men när jag kommer hem så har TV:n pajjat, och pricken över i:et så hade dom förlorat!... PISS!

Söndag.

Idag så har hela familjen vart på 80 års kalas i Slind för Signe, mycket mysit! Sen vart det lite shopping inför Ukraina innan vi fick fin-främmen utav Vera med familj. Vera kom hem från utlandet igår så det va sååå kul att träffa dom!  Nu blir det att glo lite fotboll innan sängen väntar!

Festen!

Vilken perfekt dag det blev igår, champagnefrulle, fotbollsturnering, underbart folk och fest!!! Idag blir det middag hos Danne, Hanna och Harry med min kära familj, blir mysit! 4 dagar kvar till Ukraina nu.....


Studenten!

Bara avslutningsfesten imorgon kvar av denna skola, känns otroligt härligt, och jag är stolt över mig själv!! Idag har vi blivit bjudna på 3-rätters, vilken lyx!


Måndag!

Idag så har det vart en helt perfekt skoldag, som vanligt! Sen efter skolan drog jag direkt och hämtade barnen och drog vidare för att möta upp Sandra och barn för en massa jävla bus på Leos! Vilken dag! :) nu sussar barnen och jag ligger i soffan och slöar, hoppas på att Robin kommer hem snart! Gookväll!


Sliten!

Haft lite besök av Vera med barn en synd idag, Vera drar ju till utlandet imorrn, kommer bli tomt utan henne!! Är riktit sliten idag, trååååkit! Hade gärna mött upp Frida & Emma i stan, men tror det blir soffan! Ha en mysig fredag allesammans!


RSS 2.0