Fotbollsmys!

Idag har jag hunnit med både det ena och det andra... Öppnaförskolan med Vera och Kalle, Viktoria och Moa, super trevligt! Sen drog jag och Reggy upp på stan och shoppade lite inför helgens dop, vi hade så mysigt jag och lillgubben. När jag kom hem hade Penny Mira här som vanligt och Ziggy hade hjälpt pappa att färdigställa bullbak, mums! Ikväll så har jag och älskling myst med chips, dip, rött vin och PSG-Barcelona. Matchen slutade på bästa sätt...3-2. Nu ska vi mysa vidare med film! 

Roligt att shoppa med mammsen!

Sötis!

Gumman.


Mums!




Slut på veckan.

Söndag igen...tiden går så sjukt fort! Vart en riktigt bra vecka! Flera dejter med Vera och Kalle... En dejt med Carina, Massor av mys med bästa man och barn, god mat och såklart fotboll... sista träningarna och sista matchen för denna säsong, som slutade med vinst, sååå skönt! Nu längtar jag bara till det startar igen!

Nu sover alla barnen, så nu ska vi krypa ner i soffan och ha söndagsmys. Imorgon startar en ny vecka, en ny vecka med nya möjligheter! Ser jag framemot :)

Glaaaaskiten!
Finaste killarna 


Lillgubben



Stortjejen vår!
Grabbarna våra!





Sista veckan!

Känns riktigt jäkla trist... Sista veckan för denna fotbollssäsong! Sista matchen blir på lördag och då möter vi flurkmark borta. Dom är tuffa, men skulle va så sjukt kul och skönt att avsluta med vinst! Ska jävlart börja peppa redan nu!!

Igår hade vi avslutning för småbrudarnas lag... Först match mot föräldrarna och sååå himla kul det va!!! Efter matchen drog vi ledare med brudarna och bjöd på pizza bl.a, gav diplom och hade myspys, vilken toppen förmiddag! Tack alla inblandade!

Igår eftermiddag va det simskola för penny, sen raka vägen till familjen Lundström på middag, söndagsLYX, så trevligt och gott!


Nu sitter jag och myser med minstingen i familjen... Penny är hos kompis och "stora" grabbarna lagar middag. Efter middan ska jag dra och hämta upp Vera och fara och lira boll, sååå kul!

Ostbricka i lördags, underbart

Disco klar Penny 


Pennys fotbollslag, vilka brudar!


Ziggy, Leon och Rio spelar istället för att se fotboll.


Redo för vagnpromenad.

Syskonmys.

Reggy myser med faster.


Och kusin.




Malin 30 år!

Igår fyllde min fina, underbara vän Malin 30 år. Du ska veta att du är fantastisk! Grattis igen 


Idag har jag och en annan god vän, Veronica, vart på stan med smågossarna och inhandlat lite paket inför helgens kalas och passade såklart även på att ta en fika... Så himla mysigt och trevligt! Synd tiden ska gå så fort varje gång bara!

Igår hade Penny och hennes lag sista matchen för denna säsong, och vilken sommar det vart! Dom har blivit så duktiga, och jag är så stolt över brudarna! Dom fick avsluta med en vinst och 2 mål fick gumman göra! Nu är det avslutning nästa helg... Längtar redan till vi ska sätta igång igen!

Nu sussar alla våra fina barn, karln tatuerar, så nu ska jag ta mig ett glas rött och invänta att karln ska bli klar så vi ska sätta på champions league och PSG såklart!  Goookväll på er! 

Min underbara tjej!

Fika med bästa Vera.

 Nybadade älsklingar äter kvällsfika... Ziggy i Pennys nattlinne :)


Lillgubben.

Godnatt :)




Valvaka!

Valvaka... Nja, blir nog att slå på en rulle och ta några pauser för att se hur läget ser ut istället! Blir spännande iallafall... Hoppas Sverige väljer rätt och att alla har röstat!

Har ju glömt skriva hur Reggys BVC besök i torsdags gick... Han är nu dryga 65 cm lång och vägde prick 7,2 kg. Sprutor är alltid jobbiga, men gick ändå bra! Och feber och elände slapp vi tack och lov!

Nu är helgen snart över, kan säga att det vart en super bra en! Jäkligt fullspäckad, men bara roliga aktiviteter så klagar inte :)

Nu ska jag dra fram chipspåsen och krypa ner i soffan och mysa med mannen och sovandes bebis!


Fina Emmelie 30 år! 

Farmor 85 år och lillgumman min.


Farbror Tomas och Penny.


Reggy med Storkusin Ebba.


Tv glottarn Reggy.



Penny och lilla lillebror.


Jag och älskling.


Reggy och Robin.

Puss!






Födelsedagar!!!

En mer än fullspäckat födelsedags-slut på veckan!!! Mina underbara svägerskor Emmelie och Rebecca fyllde 30 år och 18 år i torsdags, idag fyller min farmor 85 år och min mormor 87 år.... Så kalas torsdag för Rebecca, igår för mormor, idag för farmor och imorrn för Emmelie. Underbart! Stort grattis till allihopa igen, älskar er alla 

Idag är det fotbollens dag i skelleftehamn... Så pennys lag ska möta pojklaget 07/08 nu på dagen, så spännande!  Själv ska jag också spela match så jag missar tyvärr det prestigefyllda mötet och  drar i väg till åkullsjön för toppmöte. Tyvärr så har vi många spelare borta, men då får vi hoppas dom yngre spelarna får visa framfötterna :)


Lill glaskiten

Emmelie busar med Reggy.


Mina stora fina barn.


Rebecca och Johan.

Reggy springer omkring.



Fina mormor.

Gumman.



Full rulle.

Ja dagar passerar, och jävligt bra enna :) 30-års fest för Vera och Ludde, som vart succé!!! Jävligt kul!!!! Fotboll för Penny, fotboll för mig... 4:de vinsten i rad nu!! På lördag möter vi serieledarna, blir spännande! Idag har jag, Vera och små grabbarna vart på statstripp, lika trevligt som vanligt!  

Nu ska jag och älsklingen se film och mysa, imorrn ska vi på BVC, ska bli kul att se hur Reggy vuxit sen sist! 

Brudarna på festen!

Kvällspromenad.


Reggy 3 månader nu, en kaxig liten grabb!

 Gåstolen bäst just nu!
Stor pojken.


Gumman.

Haha, tuffingarna.


Cowboy.

Lillgubben.






Torsdag.

Åh vad jag älskar mammaledigheten... Bara få rå om mina älsklingar och göra mysiga saker om dagarna. Två statsturer har jag hunnit med sen sist... Med Vera och Kalle, en ny tatuering, massa fotboll, mys, dejter med vänner och bus. Idag ska jag och Vera gå till kyrkan och kolla tider för dop och även passa på att ta en fika,  såå trevligt!

Promenad.
Fika hos Vera och Kalle, och med dessa på Waynes.

Mmmm scones!
Penny och Mira.

Robin, Reggy och min bror.

Mina stora älsklingar.

Lilla älsklingen.
Min nya tatuering... Inte riktigt klar med snart så :)

Reggy och Robin.



RSS 2.0