Helg, ljuva helg!

Igår så hade hela familjen plus Emmelie, Ebba och Colin (David va sjuk) turen att bli bjudna på Balsac på buffe. Det va super gott och super trevligt. Barnen skötte sig jätte bra tycker jag förutom att dom blev lite otåliga mellan maten och glassen... men det kan man ju förstå :-)
Efter go middagen så blev det myskväll med idol, film, chips och poppcorne.

Ikväll blir det stor fest. Hanna och Per har anordnat en "Blair Witch Project" fest ut i skogen.... Ska bli spännande, Hanna och Per är alltid på kreativa och duktiga, så jag är stensäker på en lyckad kväll :-)


Penny och robin myser framför tv:n och åt godis igår kväll.


Missat poengen med blöja??! ;-)



Nu ska jag fixa lite lunch!
Ha en bra Helloween allesammans!

Ciao!

Dax för fest :-)

Ja ikväll nalkas fest... det är fest med alla klasserna på medlefors... Hoppas, eller rättare sakt det SKA bli super kul!! Hoppas alla är lika peppade som mig :-)

Nu ligger lillan och sussar så jag tror jag ska ta tag i sen där samhällsläxan som jag skutit framför mig sen i torsdags...

Bjuder på lite bilder från i måndags när vi var till Hanna och Harry på besök!


Gott me kladdkaka!


Lille Harry trivdes med 5 brudar som sällskap :)




Kram på dig Mira!!




Ha en bra onsdag! Ciao!


Trevlig kväll!

Igår fick vi fin-främmen utav Hanna, Danne och lille Harry. Vi bjöd på käk, sen spelade vi lite spel och hade som vanligt en trevlig kväll i dess sällskap :-)
Tror vi har en liten dotter här hemma som mer än gärna skulle vilja ha en lille bror eller lille syster. Hon är så snäll och go med Harry. Hon vill krama och puss på honom mest hela tiden, och mest av allt bara sitta brevid honom. Hon förflyttar sig från ett ställe till ett annat och säger till Harry -sitta häär och klappar med handen brevid henne. Hon ville även att han skulle testa hennes stol och potta... Sötnosarna!!! :-)

I kväll så ska jag, Vera, Frida och Malin fara och fika på Waynes utan små barna. Ska bli super mysigt att bara få prata av sig lite.

Här är lite bilder från igår.


       

Ha en bra dag :-)

Piteå bland annat....

Lite dålig på att uppdatara nu, men har haft problem med att lägga in bilderna på datorn, men nu är det äntligen fixat :)

Har hänt mycke sen sisst... vi har bland annat varit och badat i Piteå, det gillades kan jag lova. Förutom en åksjuk liten tjej på dit vägen och en stor åksjuk dam (jag) på vägen hem så var det en riktit toppen mini-tripp!! Måste göras om flera gånger i vinter!!!!

Sen så har jag haft otroligt mycke i skolan i veckan, allt möjligt, så det känns så himla underbart med ett lov nu, känns som det kom i precis rätt stund!!!!

Här kommer lite bilder från veckan....

Piteå...

Här är sötnosarna Emma och Pennys kusin Ebba.


Pappa & Dotter...






Avslutar med en bild på min lilla prinsessa.....

Ciao!


Lite likheter ändå va?

Dom flesta säger att Penny är mest lik sin far... men visst finns det några likheter?? :-)


Öppna-förskolan daxx!

Jag och Penny ska alldelens strax åka iväg till öppna förskolan och träffa Vera och Tindra.
Har längtat hela dagen... det är så mysigt att sitta där och prata, fika och kolla på alla barnen som leker så glatt!!!

 

Penny skickar en STOR grattis kram till hennes kära "gammel-moster"Jeanette som fyller år idag!!

Ha en bra dag allihopa!

Ny vecka...

Kom just hem från skolan och Penny från dagis. Har haft muntligredovisning idag, tycker verkligen inte om sånt där... men det gick ju bra tillslut iaf :-)  Till imorn har vi 60 engelska glosor... HURRA!!!

Helgen har varigt toppen, en lugn fredag me Tjejbesök på dagen (Vera, Tindra, Frida, Mollie), och inte att förglömma så var det ju en av det manliga könet med också, Fridas sambo (Mollies pappa) joinade oss... vissa har tur och är pappa lediga :-) Sen kvällen bestod av mys med lilla familjen.
Lördag hade vi lagfest, det var super trevligt, kul att så många kunde vara med!! Ska bli super kul att börja om att träna på torsdag!!!

Nu ska jag och lilltjejen gå ner och handla så vi kan fixa middag till pappsen som jobbar... kanske går vi förbi dom älskade ankorna....

Bilder från fredags främmen....




Ute på söndag...



Lilla prinsessan....



Hej hå!

En bra helg!

Jaha då var ytterligare en helg över och redan halva tisdagen....
Helgen var riktigt bra. Lugn och skön. Fredan var vi bara hemma familjen och mös, lördagen fick vi fin-främmen av Danne, Hanna och Harry. Dom tog med och bjöd oss på middag... kan man tänka sig vilken tur vi har :-)

Nu ligger lillan och sover lunch och jag väntar på att Vera ska ringa och säga att dom är på väg... vi ska på öppna förskolan med små brudarna. Alltid lika mysigt!!

Här kommer lite bilder från ihelgen och måndag...


Harry redan 2 månader....





Ute i lekparken...



Ebba på besök...

Puss min älskade kusin...


Robin och penny...



Ha en bra tisdag allihopa!!

Ciao!

Böcker och ankor.

Idag har jag varigt på skolan, hade bara lektion 2 timmar så det fick funka. Hoppas jag inte smittade någon bara !!!
Annars har det varit en lugn dag... dagarna går just nu ut på till ca 90% av tiden med Penny att läsa böcker... hon tycker det är huuur kul som helst. Mamma tycker inte det är riktigt lika roligt att upprepa samma bok 30 gånger för att sen byta bok och göra detsamma :-) Men det är mysit ändå bara att få ha henne nära och mysa!!! :-)

Vi var även en sväng ner till ankdammen. Penny tycker det är super spännande att mata ankorna.




Har tagit fram förra årets vinter mössor... så vi hat testat och testat... Här är ett smakprov :-)



Nu blir det tacos och idol!!!!

Ciao!

RSS 2.0