Filmmys.

Suringkvällen hos Werra igår blev en hitt! Supergott och supertrevligt kan jag förklara kvällen med 2 ord :)
.
Idag så har jag och svägerskan varit och köpt in lite grejs till bröllopet, vi hittade det vi skulle ha, så nu blir det pyssel nån kväll :) Sen nu iafton så blev det grillat här, alltid lika mumsit!!! Lillgumman följde Colin & Ebba hem för att sussa med dom, så det är bara jag, Robin och Ziggy här hemma, konstigt att det känns lite tomt fastän att hon ändå skulle ha sovit nu :) Nu ska vi mysa till nån film!
Mina fina vänner Malin, Werra & Linda.

Suring.

Ziggy sussar och jag och gumman har har spelat lite spel, lagt lite pussel och nu målar vi... riktit mysit. Ikväll drar jag till Werra där jag, Werra, Malin och Linda ska äta surströmming...shit va gott det ska bli :) och trevligt såklart!!

Tack & bock.

Öppnaförskolan Ekan här i Hamn fick ett fartfyllt besök av mig & Ziggy idag på fömiddan medans lillstupman var på dagis och lekte. Va super trevligt, som vanligt, och Ziggy höll sig vaken och på gott humör ända tills hemgång strax före 12, bra jobbat :)
När vi gick för att hämta hem storesyrran så blev vi hembjudna av Hanna och Harry, dit även Carina med barnen begav sig. Vi blev bjudna på fika och kaffe och jag och barnen hade även turen att bli bjudna på middag, vilket smakade underbart! Tack och bock igen!
.
Imorrn kommer älskling hem igen :)

Tisdagen är snart slut...

Idag var det dax för öppnaförskolan igen, med både sång, dans, fika, bus och tjatter, vilket gillas av både mig och barnen, det är verkligen super mysit!
Direkt efter öppna så drog vi vidare hem till min pappa på besök, vi hade även turen att få lite middag, grejt, tack pappsen :)
Ikväll så har det badats här hemma så skummet yrde i vädret.. efter det drog jag fram saxen och klippte till Pennys hår... det behövdes kan jag lova!
Mina charmknuttar.

Mys.

Vart en supermysig dag med först en toppen-förmiddag med Malin och Ellie och sen kalas hos min pappas fruga Marianne. Vi kom hem strax före kl. 20.00 så jag kan lova det var trötta barn efter en fullspäckad dag. Nu är magen proppad av gofika, pizza och ännu mer goofika, och ögonen håller på att ramla igen, så nu är det dax för även mig att hoppa i säng! Natti natti :)
.
Nyvaken Ellie, Penny som hjälper Ellie öppna pressenterna från barnen och glada Ziggy.
Mums!
Ziggy & Ellie.
Malin matar ankorna.                                               Gumman i lekpaken.
Glada Ellie.

Marianne.

Har just vart och lämnat lillgumman på dagis, lilleman somnade på vägen så nu ska jag passa på att göra mig själv klar inför dagens trevligheter. Det jag vet just nu är iallafall att vi ska till Malin och Ellie och hälsa på, blir suuuper mysit! Sen vet jag inte om vi ska en sväng till pappa och Marianne också... Marianne fyller nämlgen år idag, Hipp, Hipp, Hurra :) Har inte vågat ringa en, men ska väll ta och göra det strax :)
Ha en bra dag allesammans!

Tandkul.

Man kan inget annat än skratta, eller hur :)

Mollies 3-års kalas.

Idag så har hela familjen vart på Leos på Mollies 3 års kalas... och vilken kanon dag! Barnen vart bjudna på lunch och fika i det mysiga prinsessrummet, och efter det så blev det timmar av lek och bus. Hoppas prinsessan själv, Mollie var lika nöjd med dagen som vi var ;)
Prinsessan Mollie.
Pressentöppning.
Robin, Penny och Ziggy åker :)
Lovis & Pappa Ludde.
Robin i bollhavet :)
Klätter by Ziggy.
Lovis i bollhavet.

Ellie 1 år!

Idag blir denna underbart söta lilla flicka 1 år, hur sjukt fort går inte tiden?!
Pussar & kramar på dig Ellie!!!

Visum

Idag så blev det en sväng på stan med familjen för att ta kort till visum som vi måste fixa inför Thailandsresan. Så snart är allt fixat... börjar närma sig med stormsteg, shit vad jag längtar :)
Ikväll så följde Colin oss hem några timmmar, så det har varit fullt ös här hemma, myys! Nu har barnen just somnat så nu ska vi fram med chipsen, popcornen och godiset och på med en förhoppningsvis toppen rulle!
Må gott people!
Tv-mupparna :)
Ziggy mys-busar.
buuuus med Robin.
Hehe, prinsessorna :)

2xfika.

Vart en dubbel fika idag då vi först dejtde Vera, Frida och lilla märta, just när det var dax för Vera att dra på jobbet och för Frida att åka och hämta Mollie så dök Hanna och Harry upp. Va super länge sen vi träffades så det passade ju alldelens utmärkt att stanna och träffa dom en stund... tack mina fin, fina vänner för en mysig förmiddag!
I eftermiddag så har jag bara myst med barnen, busat och badat... underbart!
Bad.
Nattinatti!

Lunch.

Nu drar jag och kidsen till Kopparstark för lunchätning med bästa Vera & Frida, blir supertrvligt!!! :)
Ciao !


Öppnaförskolan.

Idag så har Penny haft turen att få gå på bio med dagis vilket gillas skarpt! Dagiset Pennys ändrade rent dag för att hon skulle få följa, så nu ligger dom på plus :) Själv så var jag och Ziggy på mysiga babyrytmiken på öppnaförskolan och efter det så fick även strumpan komma dit, där det fikades, lektes och tjattrades med andra härliga morsor & barn, vid kl. 14 så var det dags för barnsång och även det supermysit!
Efter besöket på öppna hann vi med en kort sväng till pappa innan det var dax att åka hem och käka middag och vänta in mamma som skulle agera barnvakt medans jag sparka boll.... lika kul som vanligt! Till heljen har vi säsongens sista match... känns lite vemodigt!

Godnatt.

Idag efter Pennys dagis hade vi turen att bli hembjudna till Carina, Mira & Rio på goo-fika, lek, bus och tjatter, eller rättare sakt så bestämmde småbrudarna att vi skulle träffas och vi mammor hängde glatt på :) Tack för en trevlig dag!
Imorrn så blir det Öppna förskolan, mys!
Nu, Natti natti!
.
Sötisarna Mira & Penny som älvor.
Gullpajkarna Rio och Ziggy.
Söta Rio.

06.20.

Jepp, kl. 06.20 vaknade våran minsta, goo och glad! Jag som tyckte sju va tidigt, bara att gilla läget :)  Nu har jag & minstingen lämnat storesyster på dagis för några timmar, tror jag ska ta och stöka bort lite här hemma, ingen anning om vad dagen sen ska innehålla....
Morgonpigga tok-killen.

Fina söndag.

Vart en toppen dag med en ordentlig, välbehövlig sovmorgon till strax före 12, kom ner till en städad nedervåning, till och med damsugat under soffan, dukat bord (scones, ägg, bacon.mm) + nybakta kakor(!!), har jag underbar sambo eller vad? ;)
Sen så har vi hunnit med en promenad ner till fotbollsplanen och lirat lite boll... Penny är verkligen superduktig och det märks att hon börjar tycka det är riktit roligt! Sen gick vi förbi och matade ankorna, sen vidare till ica för inhandling av hemgjord-pizza-middag, och slutligen en sväng till lekparken innan det var dax att gå hem.
Nu sitter jag och glor på tv, magen är proppfull, barnen sover... haft en toppen dag! Synd bara att Robin dragit på jobbet igen. Nu väntar sängen så jag är pigg & glad imorrn! :) Natti,natti!
Fotbollsbruden.
Ankmatning.
Gullplutten.
Trädklättring.
puss träd.
Gräsmys :)
Glader.

Tråkigheter & Roligheter.

Vart en blandad dag med både tråkigheter och roligheter... begravning i morse i Luleå, otroligt fint, men oroligt ledsamt, tragist... ja ni förstår.
Nu i afton har vi haft besök av familjen Lundström och svärmor och käkat oxfile, potatisbakelser med goda tillbehör, njammy! Sen har vi suttit och planderat lite inför den stora dagen, mycket trevlig kväll!!
Imorron bitti drar jag till Umeå för match mot serievinnarna... blir tufft, men vi ska ge dom en ordentlig match!
Middag.
Penny och Colin.
Ebba & Ziggy.
Kussarna.
Filmtajm.

Grattis Malin!

Idag fyller min underbara vän Malin 27 år... hoppas du fått en underbar dag, med värme, kärlek, tårta, ja allt som hör där till!! :) Puss min kompis!

Robin hemma igen.

Vart en toppen dag, först med boeltest, vägning och mätning av lillgrabben, gick super bra, Eva som inte är nådig på att skryta upp Ziggy gjorde även 10 månader kontrollen, vilket också gick vägen, så nu behöver vi inte dit föränn han blir 1 år. Men får se om jag kan hålla mig så länge, det är ju så kul att få följa hur dom växer på längd och brädd ;)
Idag, 8 månader om några dagar så är han iallafall 72 cm lång och 9550g tung.
.
Vid klockan två så fick vi fin främmen utav Frida och flickorna och även Vera med hennes tösar dök så småning upp och vi hann fika lite innan det var dax för mig och Penny att dra på vårdcentralen för andra vaccination sprutan... gick super bra även denna gång! Vi hade sen turen att Vera och flickorna stannade på middag, innan det var dax för fotbollsträning! Nu har gubben kommit hem så ni kan ju gissa vad kvällen kommer bestå av... mys :)
.
Ziggy med Märtis.
Goo Märta.
Bus Lova.
Penny & Mollie spelar piano.
Grabben.

Godmorgon!

Har just vart och lämnat lillstumpan på dagis för några timmars bus. Lilleman sussar. Kl.11 så är det dax att dra till vårdcentralen för vägning, mätning och boeltest för Ziggy, blir super kul! Tänk att han blir 8 månader om några dagar... sjuk! :)


Leos är grejt!

Vilken fartfylld, kanondag det vart idag!!! Vi kom fram till Leos strax efter kl.13 och där hängde vi ända tills strax före sju ikväll. Barnen har lekt som bara den, och skött sig helt exemplariskt!! Barnen var verkligen hel nöjda med dagen och slocknade nästan direkt vi kom inanför dörren här hemma. Kan lova dom har en hyffsat trött mamma också :)
Bildbomb!

Söta syskonen Mira & Rio.                                         Gull-Ellie.
Söta Tilly.
Ziggy klättrar.
Och äntligen kom Leo...GLÄDJE!
Penny pussar honom.
Tindra & Penny med Leo.
Mira med Leo.
Lova & Ziggy.
Mys Lova.
Åka..åka.. och åka...
Lovis.                                                                     Penny.
Nattinatti!

morgon.

Jaa det är nog bara att börja inse att barnen har börjat göra morgon vid 7 varje morgon. Guu vad sliten man är denna tid på morgonen, soffan är aldrig så skön som på morgonen!  Måste nog börja somna lite tidigare! Barnen är iaf pigga som få och Ziggy har väll varit ute på en powerwalk nu i ca 20 min... går med gåvagnen till köket, vänder, går till vardagsrummet, vänder, tillbaka till köket...ibland även en liten extra sväng ut i hallen..osv..blöt i svätt! Strax är det dax att promenerna till dagis med penny för några få timmar sen efter det att fortsätter träningspasset, men då också för oss andra, för då tar vi kärran till Leos, jihaaa :)

Farmor & Mormor.

Idag så fyller både min mormor Gerd år och min Farmor Vivan... STORT grattis till världens bästa Mormor och världens bästa farmor, ni är underbara :) Blev dock bara att fira mormor idag, blir att fira farmor nån annan dag då det är lite mindre folk där så vi riktit få rå om varandra. Men inte så bara var det då vi både bjöds på fika, tårta och slutligen middag. En mycket trevlig dag, och allt är alltid lika gott hos momme :)
I kväll så har jag tränat och nu sover barnen... tror jag ska se lite idol på datorn... regn idag med :/
.
Ziggys nya pjucks.. snygga va?
Här kommer jag.                                                       Flickan min.
Buuuuuus!

kropps-tajts.

Hur kan man få in hela kroppan i ett par tajts? Haha...Penny lyckades iallafall, Se och lär! :)

Kalas för 2.

Nu i afton så har jag och kidsen vart hos Emmelie för att fira henne och Rebecca. Har vart mycke trevligt och vi bjöds på en av mina favoriter: marängsviss, MUMSS! Nu sussar barnen och jag tänkte avnjuta 'Ensam mamma söker' och 'Idol', men parabol+regn=ingen bra kombination!! Så får se vad jag nu ska hitta på.
.
Syrrorna Rebecca & Emmelie.
En chockad Ziggy med faster Rebecca :)
Ebba & Ziggy :)
Mina sötingar.

Mamma duuuuuuum :)

Kanske inte särskilt schysst... men var bara tvungen att testa ;)

Nice.

Idag så har vi hunnit med en liten promenix i det härliga vädret, bland annat till ankdammen. Penny älskar att vara där. Sen så har jag ju vart och lirat match... 6-0 och 2 mål, precis som jag lovat :) Barnen sussar så nu ska jag njuta av lugnet en liten stund och se lite tv innan sängen väntar.

Mina sötisar.

Rebecca!

Robin andra syster yster fyller ju också år idag... får jag ju inte glömma att skriva här också. Ganska bra jobbat av deras pappa att lyckas ska två perfekta tjejjer på samma datum, fast några års mellanrum bara! STORT grattis fina Rebecca!!



Emmelie 27 år!

Måste ju också gratta min underbara svägerska som blir 27 år idag, hipp, hipp hurra stumpan :)
.
Jag och det snygga födelsedagsbarnet!

Ebba målskytt!

Blev inge bad för mig igår... kom ju på att jag lovat Robins systerdotter Ebba och komma och kolla på hennes match, och klart jag inte kan skita i det då!! Ebba var supersuktig och hon gjorde ett mål, precis som hon lovar om jag skulle komma ;) Medans mina älslingar var och badade så passade jag  att ta ett varmt och skönt bad här hemma, inte så ofta man får riktit njuta av det i lugn och ro, underbart! :) När mina tre kom hem åkte vi direkt till min mamma för att avnjuta en underbart god middag, riktit trevligt och lyxit att slippa göra middag på hela helgen!
.
idag blir det att tagga, tagga, tagga... har match mot Nysätra kl. 16.00. Har lovat storvinst och minst 2 mål :)

40 år!

Japp, 40 bast blev Robins morbror igår.... så hela tjocka släkten på Robins mammas sida hade sammlats för att fira honom. Blev en rikti toppen kväll med god mat, god dryck och mycke skratt och bus! Blev dock ingen sovmorgon i morse då lilleman bestämde sig för att vakna kl. 07.00, så idag är mammsen rätt trött ;) Men trotts tröttheten så ska hela familjen bege oss till Edda nu och bada som sjuttsingen. blir nog super kul :)
Ha en trevlig lördag!
.
Colin, Emmelie, Ebba, jag och Ziggy.
Emmelie och "födelsedagsbarnet" :)
Systrarna Anncha (barnens farmor) och Katta.
Allihopa, förutom jag då.
Anncha med barn och barnbarn.
Kusiner med respektive och barn.
Colin och penny.                                                          Robin gla i hatten.
Peace!

Fredag hela dagen.

Vart en rikti kanon dag då jag först och främst fick sovmorgon till kl.10, sen när jag kom ner så hade mina kära fixat nybakta scones, kaffe m.m. underbart! Sen blev det efter lite om och men besök hos Frida och tösarna där även Vera med hennes flickor var. Frida hade gjort en supergod äppelpaj och kaffe, barnen busade och badade och vi morsor tjattrade och tjattrade...det vi gör bäst :) Supertrevligt!
.
Nu ska vi strax åka upp till stan och fira Robin morbror som fyllde 40 år igår. Hans mormor ska bjuda allihopa på middag på resturang, blir nog superb :)
.
Ha en superfredag allihopa!!!
.
Lilla Märtis.
Min buse.
Sötisarna Mollie & Tindra.
Fina Frida.                                                                och fina Vera & Lovis.
Penny, Tindra & Mollie badar.

Kopparstark!

Idag har dagen spenderats på Kopparstark med fina vänner... har vart riktit, riktit trevligt!! och gott då :)  Jag rekomenderar verkligen alla som ännu inte besökt det mysiga fiket i Skelleftehamn att dra dit... Även perfekt att ta med barn då det finns ett lekrum som dom kan vara i när det börjar springa för mycket i benen för att kunna sitta still :)
.
Nu ska jag servera lite middag här hemma, sen drar jag och lirar lite fotboll och när jag kommer hem är Robin hemma... ska bli underbart att få krama om honom ikväll :)
.

♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Härlig dag!

Idag så har vi hunnit med både det ena och det andra! Både Leos med Malin & Ellie m.m och efter det fick vi ett snabb besök av Vera, Frida och flickorna deras. Nu har vi just käkat middag så nu ska vi mysa en stund innan det är dax för nattning. Imorrn kommer Robin hem igen... guuu va fort det går :)
.
Ziggy och Ellie gosar.
Mamma var här med vovvarna en stund... barnen älskade det.
Tindra med vovvarna.
Mollie, Penny Tindra med vovvarna.
Lovis myser.
Lilla Märta & storesyrran Mollie.

Fotboll.

Han just komma hem från min egna fotboll, lägga barnen så var det dax att sparka igång San marino-Sverige. Hade väll hoppats på lite mer må jag säga... men hoppas det lossnar för dom blå gula nu i slutet!!!
Dagen har iallafall spenderats med världens bästa mamma och barnen på stan, mycket mysit!! Sen bjöd jag hem mamma och Åke på pannkaka, va gött!!
.
Nu Källström 1-0, weehooo... måste koncentrera mig på matchen nu!

Tv-måndag.

Jag vad säger man, vilken jäkla tv-måndag... Ensam mamma söker & idol... jiiihaa, perfekt för gräsänkor som jag :)
Dagen har vart grejt då jag haft främmande av Lollan, Malin & Ellie, och Vera med hennes tösar. Jag bjussade på fruktsallad och kaffe, och det blev en heeeel del tjatter och bus som vanligt! Tack vänner för en mysig dag!
Nu ska jag dega vidare :)
.
Söt-Lovis.                                                                Gull-Ellie.
Ellie bus.
Goo tjejerna Penny & Tindris.
Ellie & Ziggy skrattar år Lollan.
Min glada kille.
Tjing!

Idol.

Weehooo idol har startat och fy fanken så roligt det är att se på, underhållning på höög nivå! Och vissa var ju riktit grymma!! Karln har iallafall lämnat boet nu, så nu sitter jag själv på soffan och degar. Dagen har bestått av mys och match... förlust med 2-0, mindre roligt! Men nya tag... på söndag väntar Nysätra då ska det krossas, annat finns inte!
Imorrn så ska jag ha besök av en massa goa människor, ser vi fram emot :)
.
Miss u already!

Mys-lördag!

Idag har det varit en rikti slappardag och gissar på att dagen/kvällen kommer fortsätta i samma stil. Vi har ätit lite skrovmål, kikat på friidrott, badat, och haft besök av min pappa, och Penny fick åka lite moppe för första gången, glädje!
Nu ska vi snart ta en promenix ner på ica och inhandla en taco-middag och lite snacks till kvällen. En perfekt mys-lördag med mina bästa :)
Penny med moffe.
Robin ville också åka, haha!
Jag & Robin - Penny fotograf :)

Möhippagänget!

Idag vid lunch så hade jag finbesök av delar av möhippagänget... alla kunde tyvärr inte komma, ni saknades :)  Dom hade iaf med fika och jag fick två pressenter. En fotobok med korten från möhippan och en bok som dom hade skrivit en massa skojoch fint i. Har sakt det förut men säger det igen... VILKA UNDERBARA VÄNNER MAN HAR!!! Nu när jag fått fotoboken så ska jag även få ett chip med alla korten på, så då ska jag bjussa på lite bilder från möhippan :)  Alla barnen busade iaf som bara den, och vi vuxna, jaa.. tjattrade i vanlig ordning! Tack för idag :)
Iafton så har vi haft och har besök av Kippe, Helena & kidsen, jorra och per. Vi har bjudit på middag och nu sitter alla och glor på Ungern-Sverige, såklart! Spänning!
Nu ska jag njuta av min kalla cider och fortsätta hejja Sverige till seger :)
.
Colin, Penny, Tindra och mollie fikar.
och vi vuxna och Lova likså!
Winla och Ziggy fikar också.
Märta och Frida.
Colin & Märta.
Colin & Vera busar.
Tindra & Penny.
Bad!
Kvällen.
Penny & Wincent.
Bad ikväll också :)
Tack & Hej!

Torsdag.

Idag har jag haft besök Vera, Frida och deras kids. Jag bjussade på lunch och i vanlig ordning så busades & tjattrades det på i fulla muggar. En toppen dag!!! I afton så har det varit fotbollsträning, och nu blir det myyyys, gubben har ju kommit hem :)
.
Lilla Märtis.

Ziggy, Lova och Tindra i våran orenoverade trapp.
Penny & Tindra badade såklart också:)
Hoj!

Busbarnen.

Ziggy lite rolig min, men söt ändå :)

RSS 2.0