Besök!

Trotts förkylningar här hemma så fick vi lite främmen ikväll av Sandra, Jocke, Love och lille Ville. Vi käkade lite grillat, pratade och såg barnen leka för fulla muggar. Tack för en mysig kväll!

Jocke med ful-musch och fina Sandra :)


Min gullunge!


Sötnosarna!


Robin och lille ville.


Söt Ville.


Puss puss!


Nu ska vi ligga i soffan och mysa och se film sen vi var på Mauritsius!

Ciao!

V.17

Magen syns inte direkt... men ligger jag ner så syns det en söt liten bulle som sträker sig just till naveln!! Rörelserna och småsparkarna, och med några veckor som gravid nu så känns det riktigt, riktigt mysigt, och längtan börjar komma rejält... Drömmde natten till igår att vi fick en till tjej som var pytteliten... 2300g och 41 cm lång... om bäbben släktar på storesyster så lär nog inte slutvikten sluta på mindre än 4 kg :-)

Stormagen ;)... fotbollslåren ser mer gravida ut..haha!


Ha en bra dag allihopa!!

En till sjukling!

Inatt vaknade vi av att Penny var i lite smått panik, kom inrusande in i vårt sovrum och ropade på mig att jag skulle komma och titta i hennes säng... jag sprang dit och såg en blöt fläck och nått kladdit så jag frågar den grinande lilla Penny om hon kissat och bajsat i sängen... men hon utbrister i panik att hon inte bajsat och kissat, hon springer och hämtar handuk och papper och i gråt säger att vi måste torka upp det. Robin kommer upp och kollar vad som händer och ser direkt att det är spya... stackarn var helt chockad... vi her allt i tvätten och gumman fick så klart sova med oss.... lillan hon var varm som en kamin.  Så idag är jag hemma med Penny... men hon är pigg som en lärka och febern verkar ha släpp i samma sekund som hon vaknade upp nu på morgonen.

Eftersom lillan var så pigg och blir så uttråkad av att bara ligga inne så tog vi en liten promenad ner till andammen och matade ankorna. Sen satt vi ute på gården en stund och käkade några glassar :)




Går in i v. 17  imorgon med lille bebis i magen och det är så mysigt för nu i dagarna så har jag börjat känna små sparkar när jag håller handen på magen och det syns till och med när jag ligger ner och lille bebisen sparkar.... skit mysigt, hade nog nästan glömmt känslan :)

Nu ska jag stöka bort lite här hemma så jag har en glad man när ham kommer hem :)

Ciao!!

Sjuk!

Har dragits med en förkyldning nu i kanske 14 veckor och varit lite så där små less... men nu har en ordentlig förrkyldning brytit ut och jag kan knappt prata.. så jag hoppas att den här tar med sig den andra förkylningen så jag får vara frisk sen :)
Bara typiskt när jag var skit peppad på att träna lite fotboll idag... men, men får mysa i soffan ist :)

Lill gumman min har verkligen lärt sig hur man ska göra för att få sin vilja igenom!! När hon vill exempelvis ha glass som händer några gånger per dag och jag säger nej, så kommer hon fram till en, ler det finaste hon kan och säger -snääälla mamma, kan jag få en glass till, snääääälla.... sen pussar hon en. Går inte att beskriva hur söt hon är när hon säger det och det går bara inte att säga nej..... så det blir några glassar per dag... :) När glassarna är slut får vi nog helt enkelt se till att det inte finns några här hemma!

Glassfia!






Ciao!

Mira 3 år!!!

Först ska jag tacka för alla fina grattulationer.... tack, tack, tack :)



Det blev en massa fika och prat, sen avslutades kvällen med att vi beställde pizza från Viking och käkade ihop. Rikti nice dag :)

Penny sovde för övrigt hos Mira inatt, förutom lite småstrider så dom hade haft super kul småtjejerna och det hade gått jätte bra!!

Födelsedagstjejen Mira!!



Underbara Hanna.


Söta Harry.


Penny hade sett fram emot tårtan!


Bustjejerna.







Nu film, sen säng !!!!

Ciao!


3 ska bli 4!!

Jajjemensan så är det... är i v. 15 och det betyder att Pennys lillsyskon är beräknad i början av januari. Vi är så himla glada hela familjen och längtar en massa!!! :)

Magen har ännu inte börjat växa så jätte mycket men liten bulle kanske man kan börja ana iaf :)
Bjuder på en liten bild.



 

Nu ska jag lägga blivande storasystern :)




Ciao!

Sötaste ville!

Glömde ju skriva sist att om Lördan....

På dagen var vi på festivalen där vi käkade en massa mat, godis, tävlade lite, åkte karuseller, köpte kläder osv. Så kul när det händer nått i stan!

Efter tjat sen tordags besöket på stan om att få åka karusell fick hon äntligen åka :)






Sen på kvällen så var vi på sen bröllopsfest, underbart väder, mumsigt käk och fina männskor, riktigt trevligt!!

Blev inte så mycke bilder, men bjuder på tre iaf :)

Jag, bruden Emma, en kille, och Nisse.


Emma, killen som jag ej vet namnet på, Nisse, Jorra, Budgummen Marcus och min Robin.


music time!



Igår var vi hem till Jocke, Sandra och Love som fått en liten bebis i familjen. En underbar liten grabb som har fått namnet Ville. Han var underbart söt! Dom bjöd på grillat, vilket var riktigt gott! Busungarna Love och penny pussades, kramades, hade intressanta diskussioner(!) och lekte en massa. Tror faktist inte dom bråkade en ända gång, utan när dom började var trötta var det morsorna dom började mucka med istället :)

Lilla Ville.


Mamma Sandra med Ville.


Lova och penny.


Jag fick också hålla :)


Pappa Jocke och Ville.



Robin åkte till Jocke och Penny sover så jag är alldelsens själv... blir att se en rulle, 'Remember me' hoppas den är bra!

Tjing!

Lycksele.

Ett tag sen jag skrev nu.... finns så mycke andra roligare att göra nu under sommaren än att sitta vid datorn :)

Vi hade iallafall en rikti toppen dag i Lycksele förra söndan med Olov, Carin och Mira, flickorna verkligen älskade det!!!! Dom fick se alla djuren, klappa och mata en del av dem, åka karuseller, hoppa stuttsmatta och käka en massa go saker!  Vädret var varmt och skönt drykt 25 grader, men inte sol, efter några timmar började det ösregna, vi blev lite blöta med det var det värt :)
På hemvägen så blev det stop på Viking för stans godaste pizza!

Idag har varit en härlig dag, vi har varit på Kallholmen hos svägerskan med familj och badat och lekt, sen så bjussade vi på tacos här ute, hoppas goo vädret håller i sig nu, jag fullständigt njuter

Här kommer bilder från förra heljens Lycksele resa

Söta bebis getter.


Mira kramar get.


Robin och Penny.




Matar älg.


Penny.



å Mira...


Olov och mira i karusell.... alla tyckte det var super kul....


Alla utan Penny :)


Roligare att hoppa stuttsmatta.


Robin leker :)


Mammorna och flickorna.


Vitbergs!

Premiär på vitbergs idag... trots ostadigt väder och p.g.a det ett massa vel fram och tillbaka om vi skulle åka dit eller inte så besutade vi oss tillslut för att åka. Och vilken tur vi gjorde det, dröjde inte alls länge innan vädret vart kanon... vilken sommar-dag!! :)   Var vår lilla familj och Vera, Ludde, Tindra och lilla Lova som åkte dit.

Efter en lång dag där så åkte vi raka spåret hem till oss.... Vi brudar gick en promenad, handlade och gjorde middan, grillat stod på menyn. Underbart att sitta ute och äte utan att frysa, dessa dagar är verkligen livet!!
En underbar dag...det tackar vi för :)

Robin och Penny.


Ludde och Tindra.








Söta Lova myser i mamma Veras famn.


Grabbarna.



Imorgon blir det mer roligheter, men då med Olov, Carina och Mira... lyckseledjurpark väntar... hoppas vädret håller i sig bara!!!

Nä nu måste jag koncentrera mig på fotbollen!

Ciao!

RSS 2.0