Onsdag.

Började dagen med en storstädning, vid 12 så ringde Vera som frågade om vi ville komma och äta lunch och äta hennes nybakta teekakor, och självklart så ville vi det!!!!! Vi fick tomatsoppa och teekakorna var bland dom godaste mackor jag ätit, MUMS!!!! Även Frida och flickorna komme dit, vi morsor tjattrade i vanlig takt och stor flickorna busade på, skrattade och lekte som aldrig förr! Tack för åter en toppen dag!! :)

Nu ikväll så hade jag tänkt baka inför kalas på lördag när gumman fått sig i säng... jag och Ziggy låg och mös med henne och självklart så somnade även vi.... så nå bak har det inte blivit och gissar att det kommer bli stressigt som vanligt att hinna allt klart för kalaset... typiskt jag!....

Ziggy testar Lovas gåstol.


Lilla Märta.


Penny och Tindra pussas!


Storflickorna ser film.


Lova.


Tindra och Penny.


Mina älsklingar.


Brottar redan ner syrran...haha!! ;P


Nattinatti!

Öppna förskolan igen!

Äntligen efter ett antal veckor så vågade vi oss idag på öppna förskolan igen, sååå kul och mysit! Vera och flickorna var där och även Frida och hennes flickor. Vi fikade, tjattrade, sjöng och "dansade", Penny älskar verkligen att vara där!!

Igentligen så har jag fotbollsträning just nu, men fick inge skötning tyvärr.... HATAR att missa träningarna!! men tur det är torsdag snart då det är dax att lira igen, och det är ju inte helt fy skam heller att ligga i soffan och mysa med barnen och se sport på tv:n kan jag lova :) Hejja Sverige och Hejja Skellefteå!!

Min söta pojke!


Chillar och ser fotboll :)

Min buuuuuuse :)


Hoj!

Måndag!

Idag va vi bjudna till Frida, Mollie och lilla Märta som vi knappt hunnit träffa i hennes 4 första veckor i livet på grund av att Ziggy vart sjuk...men äntligen fick vi se mer ut av sötnosen! Även Vera och flickorna va där och vi blev bjudna på räksoppa med vitlöksbröd till lunch och fruktsallad med glass till mellis... mums! Tack för en mysig dag :)

Lilla söta Märta.


Penny ville hålla såklart!


SöötLova.


Storflickorna.


Lillpajken min.


Nu börjar mitt favvopogram just nu...En unge i minuten, så tjing!


Fussball!

Idag så har jag spelat match mot Myckle, mål fick jag göra och vi vann med 2-0, grejt! Men super bra kan jag ju inte påstå att det gick, men vad kan man räkna med efter bara 3 träningar efter förlossningen... kul va det iallafall kan jag lova :)

Sitter och ser Big brother nu med lilleman i famnen mysandes...käar godissnören, mums! Penny sussar och Robin sitter i jobbbilen åter på väg till Sundsvall... saknar honom redan faktist! Men snart är han hemma igen!






Nattinatti!

Vernissage!

Idag så har ju karln min haft vernissage här på Kopparstak i hamn. Det gick superbra och det är så roligt eftersom folk både visar intresse för verken han ställer ut och folk som är sugna på beställa annat... jag är så stolt, han är så duktig!! Så nu kommer tavlorna hänga där i en månad känns super kul :)

Några bilder från vernissagen.

Min konstnär :)



Före Vernissagen så var jag en sväng på klädbytardagen här i hamn det också... var alldelens för mycke folk, så gick väll inte in i letandet efter kläder helhjärtat, men några fynd blev det allt!! Kolla exempelvis den här söta dressen till lilleman.



Och lillan med sin nya söta klänning.


Nu måste jag gå upp och kolla om Robin somnat... han gick upp och skulle läsa godnattsaga för Penny... men det var väll drygt en timme sen nu :)


Imorrn har jag föresten första fotbollsmatchen, är redan nervös, ska bli suuuper kul!!

Hoj!

Nyfriserad!

Idag har jag äntligen blitt av med min hämska utväxt och klyvna hårtoppar... jag och Vesslan var och fixade samtidigt. Så nu känns det riktigt gött upp i huvut igen :)

Efter friseringen så var det bara att skynda sig hem, norran skulle komma och göra ett repotage med gubben min. Han ska ha vernissage imorgon på cafe'et Kopparstark här i Hanm mellan kl. 11-14. Sen ska han ha sina målningar där i en månad. Så kom gärna dit och kika allihopa :) Va iaf lite nervöst men det gick bra...men han är ännu mer nervös för imorn, blir mke spännande!!

Nä nu ska vi fram med godisskålen, chips och ostkrokar och slå på nån föhoppningsvis bra rulle.... tjing!


Hjärtan!

Tjong!

Sitter här med en sovandes liten grabb i famnen... Penny ser på tv och hoppar i soffan.... och är nakenfis som vanligt :) Idag så har lillan varit på dagis en stund och jag och Ziggy har träffat Vera & Lova och Louise på cafeet Kopparstark här i Skelleftehamn, riktigt mysit litet caf'e!!! Va riktigt trevligt, va ju så länge sen man umgicks med Lollan, och Vera & flickorna är alltid lika kul att träffa!!  Efter det så hämtade jag lillan på dagis och begav oss till farmor & Kalle och fikade lite till... mysit!

Nu ska jag försöka få lillgrabben i bärselet utan att väcka honom, så middan blir gjord innan älskling kommer hem, vågar inte ha honom liggandes i soffan eftersom han rullar både från mage till rygg och från rygg till mage, och babygymmet skeeeet han ner fullständigt i morse så det är i tvättmaskinen. Får se det som lite extra träning att ha honom honom hängandes på mig ;) 

Puss & hej!

Har såklart hunnit med ett bad också... :)



PS..... Stooooort grattis till dom nyblivna 3 barnsföräldrarna Therese och Pelle, längtar att få träffa lill-lill tjejen!!!!
 

Solbacken.

Idag så har vi tagit det väldigt lugnt på förmiddan med tv mys och lite lek här hemma bara... vid tre tiden så tog vi kärran tillsammans med Vera och flickorna för en liten shoppingtur på solbacken. Med två trötta speedade storflickor blev det lite jobbigt stundvis, men dom är ju för söta ändå och förgyller alltid tillvaron :) Vi passade även på att ta en fika och middag på MAXI... kaka+bulle 5kr är väll helt ok pris..hehe sjukt! Tack för en mysig tur :)

Imorrn kommer älsklingen hem igen... vi längtar!!!!



Palten.


Tjompan.


Tjing!


Jag älskar er!!!


Ahh..

Nu sitter jag här i soffan, knaprandes på gammla otskrokar och med Ziggy mysandes i famnen, Penny sover och Robin har åkt tillbaka till jobbet. Känns alltid lite tomt här hemma när han åkt...men tur tiden går fort, snart är han hemma igen :)

Idag så har familjen vart upp på solbacken en sväng, när vi kom hem skottaded vi fram grillen för årets första grillning. Guuuu så gött det var, Grillad fläskfile, potatisgratäng, smörstekta champingjoner med massor av bea-sås...mummmms!! :)

Nu ska jag se big brother sen väntar sängen!

Jag och prinsen min.


Robin myser.


Sötnosen.


Ciao!


Dop för Vanessa!

Idag så lämnade jag och Penny grabbarna hemma (pga. RS viruset) och drog på dop. Det var min kusin Emmelie som hade dop för sin och Kristers söta tös Vanessa. Det var super fint, alla var så fina, och goo goo fika blev man bjuden på... Penny fick äta "hello kitty" tårta och busa med Linda och även en liten pojke som hette Lucas så hon var överlycklig!  Tack för att vi fick komma på ett jätte fint och trevligt dop :)

Dop.


Fina familjen.


Min buse!


Momme och mamma.


Min sötnos käkar tårta.


Bus me Linda.


å momme.


Vanessa med sin momme.


Tvillingarna.


Pressentöppning!


Lucas och Penny busar.


Kusin med sin söta Vanessa.


Vanessa.


Hoj!




Hockey och mys!

Sitter och ser Skellefteå-Linköping  med lilla gossen mysandes i famnen, lillan sover sen en stund tillbaka och Robin är på Allstar och ser hockeyn och firar Olov som fyller 30 bast imorrn, hipp hipp hura :)

Idag så har hela familjen varit på stan en sväng, inte handlat så speciellt mycket, men bland annat en dop pressent till lilla Vanessa (kusin-barn) som ska döpas imorrn. Blir super mysit att få fara på dop!!Och Penny ser sååå fram emot att träffa buuus-Linda (min andra kusin). :)

2 av mina fina.


Min tredje fina. (2 månader idag)


Penny igen.


Nu ska jag koncentrera mig på hockeyn... ha en bra fredag ni alla!

Stan.

Idag så har vi vart på stan jag och Ziggy med Vera ooch Lova medans storflickorna va på dagis en stund. Blev en rikti snabbis på stan, men lika trevligt som vanligt med lite shopping, massa tjatter och fika :) kul att Malin och Ellie dök förbi också :)

Nu ska jag börja med middan, sen blir det att fara och lira fotboll, sen mys hela kvällen lång.

Toook trolle.




tok Prinsen.


Hoj!

Bra en dag!

Idag så har Vera och flickorna och Hanna och Harry varit här på fika på förmiddan... i eftermiddag begav jag mig till Hanna istället och blev bjuden på middag och hockeykväll. Mychhhe, mychhhhe trevligt!!

Träninsvärk härlig som f-n har jag också i höftböjarna och framsida lår. Älskar det! :) Gick väl sidådär på träningen, var ju kallt och elendigt. Men kul var det och imorrn blir det träning nr 2. Hoppas det är några grader varnare bara så man slipper frysa så jävulskt. Imorrn blir det även en liten statsrunda med Vesslan och Lova. Och älsklingen kommer ju hem också... underbart, blir nog en bra torsdag!!

Nu blir det tv en stund sen bedden!

Idag.

Lova :)
 

Hanna och Harry.


Badflickorna.


Pojken.


Hoj!


Fotboll :)

Jiiiiihaaaaaaaaaa... idag blir lilleman 8 veackor och vad innebär det?? Joo idag är det gröntljus att börja träna igen... så idag är det dax för inget mindre än första fotbollsträningen efter förlossningen!!! Som jag längtat :)
Får även med mig Vera...fotboll utan Vera är som kaffe utan grädde ;)

Nu ska jag leka med dottern, tjing!

Mina busfrööön!





Söndag igen.

Igår så hade vi en rikti toppen kväll hos Vera, Ludde och barnen. Vi såg hockeyn (..som ju slutade sådär..hmm!) vi bjöds på goomat (!!!) busade i massor, såg melodifestivalen, spelade spel, åt goo-efterrätt, sjattrade, & skrattade. Vi gjorde även ett försök att ta kort till norran... men det är bara att konstatera att det INTE är lätt att få fyra personer att bli bra på ett och samma kort, särskilt kanske när 2 av dessa 4 är barn!! 

Här är bästa tagning...HAHA!!
(papporna Ludwig & Robin, med stolta systrarna Tindra, Penny och Sofia.)


Gull-Lova!



Puss Ludde!


 Snyggingarna ;)


Jag & baby.


Våran sötnos Ziggy.


Bad såklart!


Grabbarna.


Å brudarna.



Nu ska jag städa lite, tjong!



Fredag.

Idag så fick jag ett sms av en underbar tjej... Hanna! Hon hade lämnat två stora bitar av min apsoluta favorit paj..pikannötpaj...på bron. Efter ytterligare en lite jobbig natt så var det precis vad jag behövde! Tusen tack igen...du är bara bäst :)

Idag har vi inte gjort särskilt mycke, bara en sväng upp på barn, MAXI och bibblan. Sen har vi varit hemma och myst och ätit go mat. Nu är Robin uppe och läser för lillan... när han kommer ner väntar chips, godis och nån rulle.

Imorrn är vi bjudna till familjen Andersson/Ögren...Ser vi mycket fram emot!!! :)

Baby fixar käk!


Får hjälp såklart :)


Ziggy my boy!



Penny my girl.


Ha en grejt fredag!

Torsdag!

Vi är inte utskrivna från barn än, men inatt så fick vi sova hemma för första gången på en vecka... såå skönt att få sova hemma, men jag hade lite ångest igår kväll om jag skulle våga eller ej... men det gick ju bra, blev lite jobbigt några gånger för lilleman, men he gick!! :)

Både igår och idag så har vi hängt med Vera och flickorna, har varit riktigt, riktigt mysit!! Tack för riktiga toppen dagar brudar :)

Igår kväll hade vi även turan att få bli bjudna på middag hos svägerskan, tusen tack :)

Nu kommer snart älskligt hem så nu ska jag gå och göra gookäk!

Bilder från idag & igår.

Badflickorna.


Söta Lova.


Min glaakille.


Storbrudarna.


Sötisar!




På återseende!


Fetttt-tisdag!

Har varit hemma på permis idag också, och idag har vi haft turen att träffa Vera och flickorna. Läkaren gav klartecken att träffa dom eftersom båda flickorna är lite större... men vi ska fortfarande hålla oss ifrån dom allra minsta. Så kul att få träffas och Vera hade dukade fram lite lättare lunch och jag köpte med semlor till efterrätt... mumma!
Stor-flickorna har sprungit runt mestadels hela dagen som nakenfisar vilken dom tycker är typ huur kul som helst...hmm :) sen så har dom hunnit med sisådär 5-6 bad...sötisar! Tack för idag :)

Nu ska vi fara och käka vofflor hos mammi, sen bär det väll av till barn igen....

Lova solstråle.


Busflickorna!


Ziggy :)


Bad.


Lova.


Lill gubben igen myser på mattan.



Tjong!

Lova 1 år!!

Många födelsedagar osv nu i början av mars... Kaisa 26 år i fredags, hennes dotter Holly 1 år igår, + att Vera och Ludde hadde ett årig förlovningsdag. Idag är det Lovas år att fylla år... GRATTISSSSSSS allihopa och ett särskilt stort grattis till underbara Lova såklart som har hennes dag idag :)

Sötis!


Är hemma på permis idag också, men ännu en natt på barn väntar...  :(

Vi har just varit ute och busat i det härliga vädret jag och lill strumpan... hoppas det är våren som är här så det inte kommer nå bakslag... det är ju SÅÅ härligt!!

Älsklingarna.


Kolla vårtecken :)


Penny bustroll.


Ciao!


Home again!

Min lilla sjukling ligger i min famn sovandes och myser, vi har varit hemma sen imorse igen... natten har varit helt ok, med lite mer sömn än dom andra nätterna på sjukhuset. Nu ska vi vara hemma till nio ikväll då det bara är att bege sig upp till barn igen. Längtar tills vi får sova hemma igen.. men samtidigt så skönt att vara där på natten då man har honom i trygga händer.

Lill strumpan har haft turen att följa kusin Colin på bio idag med farmor. Hon tyckte det var super kul som vanligt... Annars har vi inte gjort så mycket idag... bara myst, sett sport på tv, och lekt lite. Nu ska vi äta tacos och mysa vidare.

Tack för era krya på hälsningar :)


TJING!!


Sjukhus.

Varför jag inte bloggat på några dagar är därför lilla sonen våran vart riktigt risig i torsdags kväll och vi var tvugna att åka upp för att träffa farbror doktorn...Ziggys lungor va typ fyllda med slem så vi blev inlaggda på med gång. Så jag kan lova att det var varit två väldigt jobbiga dygn med lite sömn. Men nu går det iaf åt rätt håll och vi har fått vara hemma sen lunch idag, men måste tillbaka ikväll igen för att inhalera osv. Mest troligt är det RS som han drabbats av stackarn... guuu vad maktlös man känner sig när dessa små blir sjuka...Huvva, så nu hoppas jag han blir frisk snarast och sen gjort bort sjukdommar på vääääääldigt länge!!

Har iaf varit super mysigt att fått vara hemma ett tag idag, sammlade hela familjen... Nu ska vi se fotboll och njuta ett par timmar innan det är dax att fara igen.

Mina älsklingar idag.
 


Hoj!

Joo...

Idag så har det varit en lite halv seg dag... 2 halvsjuka + en halvsjuk jag vill ingen umgås med så vi har bara varit hemma förutom en liten promenix i det sköna vädret. Tror ögoninflamationen är ute ur huset nu igen iaf... men jag ropart inte hej än! Men hosta och svuvan vill inte ge med sig... värst är det för Ziggy som är så tät på nätterna, särskilt jobbigt när han ska amma, men hoppas  det vänder snart.

Imorrn kommer Robin hem igen... underbart!! Vad vi längtar :)


2 bad har vi hunnit med idag  för det tyvker Penny är sååå här kul :)




Ziggy ligger och myser.


Händerna är mumsiga.





Guuud vad trött jag är... Robin ska ringa vid tio, hur ska jag hålla mig vaken??

Tjing!


Läkarkoll.

Ziggy fick MVG på läkarkollen idag, underbart!! och han följer sina tre kurvo på pricken. Han är idag 6 veckor gammal och väger 5600g och är nästan 59 cm lång... en stor en grabb :) 

Sjukdommarna här hemma vill inte riktigt ge med sig... mu har även jag lite ögoninflamation... men jag har bestämmt att det ska vara borta imorn så :)

Dagens promenix och utevistelse.





Nyvaken Ziggy har också lite ögoninflamation... det hitre ögat är lite minde om ni ser...



Nää nu oskrokar och tvmys...tjing!


RSS 2.0