Härliga dagar!

Haft en kanonhelj med häng på joypeak på lördagdag, med massor av roligheter för barnen. Lördag afton blev vi bjudna till Olov och Carina på goooomiddag och häng! Super trevligt!!! 

Söndag fick vi besök av Elise, Ronnie och wilmer. Wilmer är en månad äldre en vår lillkille men han kändes verkligen helt plötsligt super stor i gemförelse! Dom hade med både glass och fika och presenter till barnen... Snacka om lyx! Tack för en super mysig stund!!!

På aftonen drog vi tillsammans med Vera och Frida och barn för att se lite fotboll... Clemens-Rönnskär. Förlust och en riktig skit match!!! Nog hade vi halva ordinarie startelvan borta och resten tok förkylda men det va rent pinsamt. Ingen bra fotboll av nått av lagen! 

Idag så har Penny haft första dagen på fotbollsskolan, som hon längtat! Och shit vad kul hon tyckte det va! Kommer själv ihåg hur kul jag tyckte det va, och hade lite pirr i magen imorse när hon skulle iväg ❤️
Jag och resten av familjen drog på stan en sväng sen blev man bjuden till Frida, där även Vera och barn va. Vi fick underbar anmanaspaj, kolasnittar med choklad, melon och kaffe, MUMS! Så kul att träffas fina ni!!!

Ziggy, tindra, penny och mira på joypeak.

Oxåkning för Mira, Ziggy, Penny och Ludde :)


Robin och Olov.


Penny och Mira, sötnosarna.


Och buspajkarna Ziggy och Rio.

Buspajk och fotbollsbruden.


Fina Vera och Frida.


Goo-Fikat.


Frida myser.

Lilleman.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0