Kallt!!!

Fy F-N så kallt det är ute... Och inne... Ja överallt! Jag hatar verkligen vintern, huvva! Tror faktiskt inte jag är gjord för att klara mindre än +20 grader, hela jag mår bäst i drygt +30 grader. Då är jag som på moln, och hela min kropp och själ mår som en Gud! Aja, bara att härda, vi går ju trots allt mot ljusare tiden :)

Veckan har vart kanoner iallafall... I lördags hade vi tänkt åka till Piteå och bada men istället godtog vi fikainbjudan till familjen Anderssson/Ögren, och inte tackade vi nej till det! Papporna tog först Ziggy och Lova med sig till Eddahallen för nån timmes bad, sen vid 15-tiden så blev vi bjudna på (som vanligt) gudomligt fika. Barnen lekte på i full huggning och vi vuxna såg hockey och tjattrade. Kvällen slutade helt oplanerat med pizza-middag, vin och spelkväll dessutom, så fantastiskt trevligt! Tänk så bra det kan bli! Tusen tack för en supertrevlig dag och kväll!!!! 

Sen har jag även hunnit med futsal-serie-matcher, vilket blev vinster! Sen även sunnanåcupen tisdag och onsdag i veckan. Där blev det blandad kompott. En riktigt bottennapp från oss första matchen mot myckle och förlust med 1-2, sen revangerade vi oss med en 3-2 vinnst mot elitett laget sunnanå och slutligen en 5-0 vinst mot kågedalen. Vi fick nöja oss med en andraplats i gruppen och därför möta div.1 laget Morön i semin. Vi förlorade matchen med 1-0... Jäkligt surt då vi inte riktigt va på topp! Men sånt är livet, bara att ta nya tag!

I onsdags va det dax för BVC med Reggy, en såkallad 18-månaders kontroll. Han fick en MVG stämpel i rumpan men han har dock inte gått upp i vikt som han ska. Han va iaf nu drygt 86 cm lång och vägde ca.11,5 kg.

Nä nu sover grabbarna, Penny ligger och läser så jag och gubben i huset ska se film och mysa! Go kväll på er!

Badpojkarna.

Världens godaste burgare som Robin tillagat!

Sötnos!Min tjej!
Ziggy och Penny lyxar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0