Magsjuka

Ja förra veckan va inge vidare då ziggy började med magsjuka söndag, natten till tisdag fick jag det (tror jag), och sen tisdag kväll va det Robins tur. Väldigt tråkigt!!!
Så våra valborgsplaner blev såklart inställda, man är lixom inge vidare populär när man har haft magsjuka ;) Istället grillade vi lite här hemma bara och drack lite vin. Vid åtta tiden gick vi hit ner till guldvallen så barnen fick kika på majbrasan och fyrverkerier, super mysigt!

Annars då... Ja ziggy har hunnit vara på kalas hos Lova, vi har haft middagsfrämmen utav Olov och Carina och barn (super trevligt!!), och fikafrämmen utan Elise, Ronnie och lille Wilmer (också supertrevligt!!!), bus och mys med familjen, mm, mm. 

Igår så va vi på BVC besök med Reggy. Han har missat 10 månaders kontrollen så vi vart borta osv, så det fick bli 11 månader istället då han blir det imorgon.
Allt gick såklart super, han är ju en superboy så! :) liten dipp på viktkurvan men kanske inte så konstigt som han är i gång hela dagarna  med klättring och springturer! Han väger nu 10,9 kg och är 79 mc lång. 

Min underbara vän Veronica har även fyllt 31 år (28 april), det måste ju såklart även det nämnas!  Grattis igen, i love u!! 

Valborgs.






Fotbolls lir med familjen.





Ziggy och Lova.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0