Sofia C + Andre W = sant!

Då va sommarens höjdpunkt över... I torsdags sent på kvällen packade vi in i minibussen tillsammas med Vera och Ludde och deras bebis och våra 2 nannys i form av Frida och Emmelie som skulle ta hand om våra små pruttar hela helgen. Våra stora barn fick stanna hemma, Penny och Ziggy hos min pappa och Marianne i husvagnen. 

Fredag förmiddag anlände vi på scandic city i Linköping, gjorde oss fina och drog sen ut för lunch och god dryck innan det va dax för fördrink hos brudparet och sen buffémiddag på en super trevlig innergård, åh så gott och trevligt!



På lunchrestaurangen, passade på att mysa med våra små skruttar innan våra nannys skulle sno med dem.
På innergården.
Bästa Ludde och Vera.



På lördan va det dax för STORA dagen, klockan 14.00 ringde kyrkklockorna och världens vackraste brudpar kom ingående... Och självklart sa dom JA till varandra! ❤️
Kl.17.00 började världens roligaste bröllopsfest med god mat, fina tal, jävligt mycke skratt och dans! Efter 04.00 va vi tillbaka på hotellet efter en  heeeelt FANTASTISK dag, kväll och natt!


Fina brudparet.

Jag och älskling.

Brudarna


Våra stiliga karlar.



Jag och fina bruden❤️

Söndag morgon hämtade jag och Vera våra småttingar hos våra underbara nannys och vandrade till brudparets brunch för mat och paketöppning. Strax före 12.00 va det dax att ta förväl till brudparet, alla trevliga människor och Linköping för att börja bila tillbaka till Skellefteå.

Vilken underbar, fantastisk helg....synd bara den gick så sjukt fort!!! Men det brukar väll göra det när man har kul?!

Tusen tack till barnvakt hemma och till nannys, vad skulle vi gjort utan er??? KÄRLEK till er!




Kommentarer
Postat av: Sofia

Så fint skriver och vackra bilder!! Love U <3

2014-08-14 @ 19:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0